Chytej.cz

Shimano super 1500 GT-RB necteno

23.11.2008 | WedkarSK | 2.847 zobrazení | 5 odpovědí

Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. dubna 2009 v 18:42 ® rapppala

Kovové tělo? Nebylo by lepší, kdyby měl tělo třeba z javoru? To by byl přenos zvuků ale lepší, nemyslíš? Taková uchu lahodící rezonance při jemném točení kličkou. To je to nedostižné šimáno anebo yamaha?

reagovat
Středa 8. dubna 2009 v 18:07 ® WedkarSK

Dodatok.Máme za sebou jeseň a dažde,zimu a sneh,hodiny vláčenia a šťuky,zubáče,os­trieže,duháky na ľahkú a UL. Spoľahlivý ako ranný budík do roboty.Veselo si vrní.Pohoda.

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 12:46 ® LojzaRybka
LojzaRybka

já mám jeden EXAGE 1000 a dva 4000,na feedr jsem dal SEIDA 2500 a jsem sněma nadmíru spokojen,stou 1000ovku jsem vláščel dvakrát ve finsku a jednu sezonu i švédsko a jediná závada po dvou letech je perko v překlápění,4000 pou­žívám na kaprové děličky a seida mám na vlášku a na feedry,jinak ty seido jsem použil i loni na sumíky a musím říct že jsem byl dost překvapenej co vydrží

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 12:28 @ ???

Ja by som to vrátil, ale zasa som strašný detailista! Neviem, mám spro – celokovové a nič tam neklepe ani nerezonuje. Inak mam aj Exege a vydržal tak sezonu, už sa klepe ako osika – je tak ešte na light feeder, ale už si ho nekúpim.

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 ve 21:44 ® Hony

Pokud můžeš, tak si tentýž vyzkoušej v obchodě, ať můžeš srovnávat.

reagovat