Vyhledávání
zvyseni lovne miry ryb.
21.11.2008 | Losfedos | 11.846 zobrazení | 100 odpovědízvyseni lovne miry ryb.nebylo by na skodu kdyby se to takrka u vsech ryb zvysilo o 5cm.rybari kteri chytaji pro zabavu by to jiste uvytali a ti co chytaji stylem -kazdou rybu brat ikdyz je mala.at je hodne masa ti by mneli smulu,bouzel je takovych masaru dost.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. listopadu 2008 ve 14:32 ® gadasnik reakce na …
-
Prutos:já osobně se těším a doufám,že jestli se dožiju týhle zku…ý době důchodu,budu u vody sedět imvrvére v kuse u vody a konečně si plnými doušky užívat rybyřiny.Jak už tu bylo psáno,hovada a špica rybaříci jsou v každé kategorii.Nejsmutnější je,že „vyvolení“,kteří by měli na regurélnost rybařiny u vody,se sami chovají jak hovada a za to samé,co sami rybám a vodě dělají,druhým berou povolenky a moralizují.To mě kua dokáže zdvíhnout mandle,ale to jsem už hodně odbočil.Nic ve zlým,myslím to v dobrém,zkrátka doufám,že až já budu v důchodovém věku,nebudou mě ostatní automaticky zařazovat do té horší kategorie.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:49 ® clingfish reakce na …
-
Juraj: sorry nejak sem se prehlid samozrejme to neni adresovano tobe, ale LOSFEDOSI
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:48 ® clingfish reakce na …
-
Juraj: tato otazka se na podobnych serverech vyskytuje casto a v mnoha podobach. Zde si muzes dostatecne pocist www.mrk.cz ,jinak tady nic nevyresis to se musis obratit jinam. Jinak myslim, ze zvyseni v mnoha pripadech je zcela zbytecny, ryb ktere uvadis je bud plno (kapr), a nebo se neodnasi v mnozstvi, kdy by ot melo vyznam (jesen). Stika, candat budiz, ale zase ma smysl pustit zazranyho candatka, nebo sticku? Lide co berou kazdou rybu sou, ale jejich mnozstvi je v porovnani s normalnimi rybari zanedbatelne, krom toho tito lide nejsou schopni chytat dostatecne produktivne. Prumerny rybar ma 25 dochazek v sezone a za ty dochazky si odnese 13kg (viz odkaz vyse). Tam, kde je zvyseni miry potreba, tak mas v rade napsanou vyjimku. Krom toho clovek co jde parkrat od roka na ryby a chyti si nejakou 42cm kaprika, tak snad ma pravo se s nim doma pochlubit a spapat. JInak to kastovani rybaru, dle veku co tu probiha je blbost P.S.: zkus dat bolena do udirny a pak mi napis po kolika mesich ti prestali ukapavat sliny
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:34 ® Prutos reakce na …
-
Cudla: Dobytkové se vyskytují ve všech věkových skupinách. O tom není pochyb. Je ale pravda, že u důchodců je to víc vidět, protože mají vodu mnohdy „za barákem“ a sedí tam imrvére.Zjednodušeně řečeno. Rozhodně je ale nehážu do jednoho pytle. Znám i dost starších lidí s krásným vztahem k přírodě a rybařině.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:28 ® sus1 reakce na …
-
Jestli to bylo na mne ,tak slyším, ale Tvuj přízpěvěk přišel až po mém.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:26 ® Cudla
-
Už jsem zdůraznil bylo to na těch 50+,slyšíš to všude.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:20 ® Cudla
-
Regulus OMLUVA myšleno všeobecně jako 50+
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:17 ® sus1 reakce na …
-
Cudla:Bez urážky, ale než začneš někomu nadávat, tak bych doporučoval,(pokud se to nepochopí hned na poprvé) NĚKOLIKRÁT si přečíst příspěvěk než se na něj reaguje.V podstatě si napsal to samé co regul, akorát ve zkrácené verzi, takže v tom případě jsi to samé to co on.(podle Tebe.) Cudla:JE MI VÍCE NEŽ 50+,a znám plno takovejch kteří si ryb váží ,pouští a berou mininum úlovků. regulus: těch co znám je víc těch slušnejch rybářů staršího data narození. Cudla:. . . ,ale pamatuj i mezi staříky je dost takovejch kteří si ryb a našich vod váží a něco pro to udělali ,at už brigádama,nebo žeje to prostě baví a obětovali tomu všechen volnej čas. regulus:. . .spoustu svýho volnýho času věnovali budování toho co dneska MO mají. To nebylo tak, že to ten svaz těm MO dal, za tím je spousta práce.
Neni to stejný??!!!
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:17 ® Cudla
-
Je mi jasný lidi jsou různí ,ale stále jen slyšíš padesátníci,důchodci atd.....copak jsme všichni prašiví nebo nějakej odpad taky vás to čeká,taky si to vychutnáte,ale vy máte tu smůlu jestli vám na váš důchod někdo vydělá.Mladasové budou radši nezaměstnaní další hrozí hromadnou emigrací(těch by byla škoda!!)jak se budete chovat pak?
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:08 ® Prutos reakce na …
-
Chápu, ale podívej se pořádně kdo to napsal .-)
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:07 ® Cudla
-
Zvedlo mě to 50+
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:56 ® Prutos reakce na …
-
Cudla: Asi jsi to neadresoval uplně dobře…
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:32 ® Cudla
-
REGULUS:poprvé poruším pravidla tohoto servru JSEŠ KOKOT!!!!!!JE MI VÍCE NEŽ 50+,a znám plno takovejch kteří si ryb váží ,pouští a berou mininum úlovků.Znám mladase kteří berou vše co jde,obracejí se na ryb.řád,co jde to vyšmelí.KDYBYS NAPSAL LIDI NEPŘEDĚLÁŠ,souhlasil bych,ale pamatuj i mezi staříky je dost takovejch kteří si ryb a našich vod váží a něco pro to udělali ,at už brigádama,nebo žeje to prostě baví a obětovali tomu všechen volnej čas.To i za času komunistů,jak každej tvrdí že se jen rabovalo TEČKA.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:19 ® Losfedos reakce na …
-
ja vim ze by to jen tak neslo musime se vsichni zamyslet do budoucna kdo vi jak to bude vypadat za par let…
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 12:15 ®
-
b.gun–Samozřejmě s Tebou naprosto souhlasím. Zřejmě jsem se nevyjádřil dost přesně, nicméně připusť, že pokud se lidi kolem vody nepřevychovají (tak jako je to nutné ve všech ostatních činnostech lidského pokolení) budou veškerá PSANÁ omezení na dvě věci. Až se naučíme respektovat současná pravidla, mohou se podle potřeby upravovat. Zpřísňovat, resp. uvolňovat.
reagovatPravidla, tedy i míry, jsou nutné. Nejdřív ale musíš ty, kdo je porušují, nakopat do......(tedy převychovat). Nejde totiž o nic jiného, než zabezpečit důslednou kontrolu stávajících pravidel…(někdo už se tu zmiňuje o zdokonalení RS). Lidi jsou totiž různí a je hodně těch, kteří na pravidla s..... Čusssík.
- Neděle 23. listopadu 2008 v 0:54 ® regulus reakce na …
-
Juraj – nemůžu s tebou souhlasit a to dost zásadně v jedný věci a to v tom co jsi napsal „Je jasný, že generaci 50+ nepředěláš“, alespoň v tom kontextu, jak jsi to myslel. Je to to samý jako tady na různých fórech spousta lidí nadává a nadávala na důchodce. Důchodce je většinou neškodnej, sedí sice u vody furt, ale sedí na jednom fleku, necestuje a taky toho většinou moc nechytne. Škodná je ve všech věkovejch kategoriích, to mi věř a na věku příliš moc nezáleží. Jsou to lidé, kteří objíždí revíry často po celý republice a jejich jediným krédem je těžit. Když pominu lidi z netu, tak z těch co znám je víc těch slušnejch rybářů staršího data narození. Jsou to lidé co chytají ryby dlouhý léta, často spoustu svýho volnýho času věnovali budování toho co dneska MO mají. To nebylo tak, že to ten svaz těm MO dal, za tím je spousta práce spousty lidí (i když metody byly pravda v dobách minulých různé), no a dneska není jaksi IN to zmiňovat, že. Naopak dost těch největších šmejdů co znám je blíž tvýmu věku než mýmu, takže to si nevybereš.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 23:08 ® gadasnik reakce na …
-
Zvýšit míry a snížit počty ulovenejch ryb je to samé,jako kdyby jsi pantátům ve vládě sebral 13,14,15,.....platy,sebral jim cestovné a další výhody,a přidal jim práce a zodpovědnosti,byl by z toho převrat a hafo maníků na JIPce s infarktama.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 21:48 ® 1Mara
-
Jo jeden návrh by tu byl : přepsat rybářskej řád a atsi masaři řvou jak chtěj ! Jednou by to bylo napsaný a oni by stím nic už nemohly dělat jen řvát ale do prázdna a zachvíli bysi stejně nato zvykly. Prostě přepsat, upravit a nekecat.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 17:57 ® Juraj
-
gadasník: Souhlas ta horní míra je také třeba a tam bych teprve vycházel z podmínek toho, kterého revíru. mckvak8: Sám kapry pod 50 neberu a lín jen 25 proto, že ho považuji za skvělou nástražní rybku na sumce a větší se chytají velmi zřídka. To, ale samozřejmě není žádné dogma. Prutos: Máš pravdu, že proti většině nic neprosadíš, ale už jen to, že se tu o tom diskutuje a spoustě lidí to začne vrtat v kebuli je v podstatě posun. Je jasný, že generaci 50+ nepředěláš a na internetu už vůbec ne, protože je to pro většinu z nich španělská vesnice, ale jsem přesvědčen,že postupem času se velmi přiblížíme tomu, co jsem dole napsal vč. horní míry. Je jasný, že to nebude do rána a proběhne tady i jinde vagon takových diskuzí, které zdánlivě k ničemu nevedou, ale jsem přesvědčen, že je to správná i když dlouhá cesta. Znáš snad nějaké účinější a rychlejší řešení?
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 17:26 ® chosebaits
-
Tuto změnu ano,ale dokud nepřijde změna na horkýh místeh v ČRS,tak jse nestane nic.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 v 15:23 ® Alov
-
Já osobně naprosto souhlasím s gadasnikem (hned druhý příspěvek). Pokud se bezstresně bude provozovat pytláctví a doslova plundrování vod, tak nějaké čachry se zákonýma mírama ryb jsou absolutně k hovnu. Problém je mnohem hlubší a leží úplně někde jinde.
reagovat
A to celoroční hájení parmy bylo myšleno jak? Ptám se proto, protože náš RŘ nerozlišuje zákaz rybolovu určitého druhu ryb od hájení. Takže podle toho kdyby byla parma celoročně hájená, tak se na ně jako budem chodit dívat z mostu nebo co? Jsem pro u parmy zanechat možnost rybolovu, ale samozřejmě po ulovení ji šetrně vrátit zpět. Tomu říkám ANO… - Sobota 22. listopadu 2008 ve 14:18 ® pipa reakce na …
-
prutos: ja neplaču !!!!! mě sere to jejich lhani !!!! OK.. nema cenu řešit …
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 14:14 ® dudu
-
Centrální zavedení mír ryb a plánování ja na nic. Jeden malý příklad- na každým posraným návesáku je nasazený sumec (ať už legálně, nebo z horlivosti nějakýho sumcaře) který asi těžko bude žít v symbióze s líny, kteří se tam vysazují jako krmení v rámci jakéhosi plánu.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 14:06 ® Prutos reakce na …
-
pipa: Já ti věřim, že je to pravda. Ale tady plačeš na špatnym hrobečku.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:52 ® pipa reakce na …
-
prutos: to neni prdel TOHLE JE PRAVDA !!!! A ja tady nebudu nikoho prasit !!!!! Toje jejich boj…
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:31 ® Prutos
-
Juraj, Mikki, Okoun: Rarach má pravdu.....to je samý „já bych“ Já bych taky…ale ono to nejde zaprvé proto, že proti většině nic neprosadíš a za druhé proto, že jakýkoli plošný úpravy by byly na hovno. Ke každé vodě je potřeba přistupovat individuálně.
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:26 ® Prutos reakce na …
-
pipa: Nakup ciga a vyměňuj je za parmy. Pak je pouštěj a koloběh může začít
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:23 ® pipa
-
souhlas,a navic pak někteři kokoti se eště 15min. fotej s 30 candatkem !!!! ja malem dostal ifarkt
reagovat(((( parmy se prodavaj za 50kč nebo ciga atd.. už sem zas nasranej !!!
- Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:20 ® b.gun
-
Nordboy: Nezlob se na mne, ale naprosto zcestný mi příjdou naopak názory, že je zbytečné něco zavádět a zpřísňovat, protože se to stejně nebude dodržovat. Podle tohoto přístupu je pak zbytečné mít jakákoliv pravidla, neboť se přece stejně najde někdo, kdo je nebude dodržovat a můžeme tak vše ponechat pouze na jakési imaginární cti …
reagovat - Sobota 22. listopadu 2008 ve 13:10 ® gadasnik
-
regulus:jj,přesně vo tom to je,je to zakopaný pes a nic moc se stím neudělá.
reagovat