Vyhledávání
Bilancování
11.12.2004 | Tomash | 2.051 zobrazení | 8 odpovědí
Konec rybářské sezóny se kvapně blíží… Taky si občas řeknete – ku. va na tuhle vodu jsem zapomněl. Na tu jsem chtěl jít ulovit velkou rybu. jak hodnotíte uplynulou sezónu? Byla pro vás úspěšná? Chytli jste si nějakou big rybu, rybu, které si hodně vážíte, překvapivý úlovek??? Těším se na odpovědi…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. prosince 2004 v 16:31 ® Prizrak
-
Tak to pro mě letošní sezóna už asi zkončila. Byl jsem v sobotu s Gwinem na řece a skončili jsme totálně promrzli a měli jsme dost. Jinak sezónu hodnotím jako dobrou (na to, že chytám na přívlač první rok) ikdyž mohla být lepší (podle toho, kolik mi spadlo ryb).
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 ve 21:28 ® HaD
-
mirmen: to je správnej přístup k věci! taky ještě nehážu flintu do žita!
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 19:24 ® Padis
-
Nebyl špatný zatím sice jsem žádnou big rybu nechytl,ale zažil nespočet krásných chvil u vody. A votom to jeeee nebo ne.
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 16:37 ® mirmen
-
osobně doufám, že nějaká slušná ještě přijde , do 31.12. daleko
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 11:54 ® Grollis
-
TAKŽE ŠTIKU 81CM 5,4 KILA,OKOUNA 45CM,SUMCE 71CM,MALÝ CANDÁTY DO TĚCH 45!! NMO PAK NĚJAKÝTY KAPRONĚ AMÍKA A TAKY CEJNA 46CM!!NO MYSLIM SI ŽE JE TO CELKEM SLUŠNÝ
reagovat - Sobota 11. prosince 2004 ve 22:58 ® Tomash
-
zedus : Byl jsem reprezentant ČR v plavání. Jezdili jsme po závodech a soustředěních po celý republice…
reagovat - Sobota 11. prosince 2004 ve 22:19 ® zedus
-
Nech toho! Ještě není ani půl prosince a já se teprve dostávám do formy. Dneska se mi vedlo, takže ještě nic neuzavírám.
reagovat - Sobota 11. prosince 2004 ve 22:18 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,jelikož jsem si zvedl rekordy a chytil několik ryb,které jsem nikdy dopsud nechytl. Pouze vláčím,ale občas jdu na plavačku na naše lesní jezírko,odkud mám 1. rekord:parmu okolo 70cm. Další rekordy,tentokrát na vláčku byly:Tloušť-54cm,okoun-42cm,okounek pstruhový-32cm nebo třeba hrouzek 21cm. Tuto sezonu bych hodnotil výborně,ale nikam dal jsem nejezdil,takže doufám,že příští rok se ještě polepším!
reagovat