Vyhledávání
prut na sumce
19.11.2008 | Patula | 4.084 zobrazení | 16 odpovědí
prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 16:01 ® baddy73
-
Patula: Sežeň si někde od kámošů časopis Český rybář, září a říjen 2008 Tam máš recenze na různé sumcařské pruty. Snad Ti to nějak pomůže.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 13:17 ® LojzaRybka reakce na …
-
b.gun>
reagovat) myslim že už by všichni prodejci skrachovali,nebo by ceny rybářského náčiní byli o 200% drahší a hlavně by se prodávalo jen fakt značkový zboží.
- Středa 26. listopadu 2008 ve 23:08 ® b.gun reakce na …
-
Solidní prodejce by ten prut měl zákazníkovi automaticky vyměnit a následnou reklamaci si s výrobcem/distributorem vyřídit sám, aniž by to zákazníka jakýmkoliv způsobem limitovalo …
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 17:47 ® chyt a pust reakce na …
-
tim nemyslim na nej chytat
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 17:46 ® chyt a pust reakce na …
-
svim zpusebem taky,protoze prodejce by si mel sve zbozi taky prohlidnout nez si ho vezme a mel by ho hlavne ozkouset
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 13:42 ® LojzaRybka reakce na …
-
chyt a pust>myslim že prodejce zato nemohl,ten prut pošle na reklamačku a oni mu potom řekno jestli je oprava na záruku nebo ne
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 13:35 ® chyt a pust reakce na …
-
svine vychcany.ja bych ten prut v tom krame o nej dolamal
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 18:20 ® Otavák reakce na …
-
Ja ho koupil, protože mám léta matchku Trabucco Pentium a je to supr klacek. Dostává fest zabrat a drží. Že křupne prut se stává. Zvlášť u grafitu, kde je znatelná páteř a ve fabrice se s vycentrováním oček moc neserou. Mě spíš nasrali s tou reklamací.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 17:57 ® Malovec reakce na …
-
Otavák, – Trabucca jsem zlomil celkem 3 ale pokaždé mě záruku uznali. To nemění nic na tom že Trabucco už mě nesmí do baráku. Vzhledově pěknej prut , prodavač mě ho taky moc vychválil a díky tomu že jsem s tím ještě neměl žádné zkušenosti tak jsem ho koupil, ale ten prut nestojí ani za polovinu toho za co se prodává.Ještě podotknu že pokaždé to bylo při záseku na lodi.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 17:49 ® Otavák
-
Od tý doby co jsem zlomil Trabucco Xtreme XXL chytám jen na plnej laminát. Podotýkám jen, že jsem tento sumcový speciál zlomil o vázku (větvičku borovice), kterou jsem ulomil při tahu vlascem drženým v ruce. Za ten prut jsem taky moc nebral (jednou rukou se zapřením rukojeti v loktě) Neměl jsem ani pletenku. Jen vlasec 0,55mm na 20,5kg. V obchodním zastoupení fy Trabucco mi reklamaci zamítli, že prý blank byl bez kazu a jsem údajně prut přetížil!!! No coment!
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 15:58 ® chyt a pust reakce na …
-
dobre pruta jsou od sportexu,ale ta cena.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 15:55 ® chyt a pust
-
nezalezi akorat pri chytani ze brehu si davej pozor na vetve
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:41 ® scootrovka
-
Jo jo 2.70 je dobrá délka.Dobré pruty jsou i od značky MILFA
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 23:38 ® drobcek
-
Súhlasim s dĺžkou 2,70 a aj s tou gramážou do 700g. Ja mám už dva roky Prút Penn Nevercrack 2,70 150–700g a je to super prútik za neuveriteľných 1950,– Sk (v českých vychádza ešte menej…) Múžeš si ho pozrieť na stránke rybárskych potrieb kde som ho kupoval www.rybky.sk Je tam suverejne najlacnejsi…
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 10:43 ® sidonius
-
já používám délku 2,70 jak na lov z lodě,tak i ze břehu.rhací zátěž je 350–700 gramů.stál sice 7500kč ale je to perfektní prut,hlavně na zásek a zdolávání velkých sumců třeba ve Španělsku či Itálii na Pádu.Samozdřejmě si můžeš koupit i levnější ale záleži na tom kolik do toho chceš investovat peněz.
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 ve 23:17 ® Malovec
-
Pokud chceš používat prut na chytání ze břehu i z lodě tak si pořiď 2,7 m gramáž tak 100 až 400 a myslím že nebudeš litovat
reagovat