Chytej.cz

Rybarske krouzky necteno

17.11.2008 | škubánekX | 5.568 zobrazení | 36 odpovědí

Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:08 ® tomas777 reakce na …

Salmo> u nas je to to iste mam 13rokov chodim tam od 10 ale mi robime testy az koncom aprila takze nemozem ist na ryby ani na zaciatok pstruhovej sezony

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 1:48 ® škubánekX reakce na …

tak pardon jsem siti novacek jen jsem chtel zadat tema ktere jsem tam nenasel ale dik za upozorneni

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:27 ® MadMack reakce na …

Salmo – a nezkoušeli jste prostě dojít na MO když se prodávají povolenky a koupit si ji jako ostatní? Legitimaci a lístek máš snad u sebe a povolenku vrácenou. Zaplatíš známku a rovnou si koupíš povolenku. Kdyby měli kecy tak se nenech odradit, odvolej se na stanovy dle §6 odst 1 písm. g), že máte právo na vydání povolenky protože máte splněné podmínky dle § 6 odst. 5. Navíc dle § 6 odst. 3 nemáte povinnost účastnit se rybářského kroužku. Klidně tam jdi s tátou. a kdyby i pak měli kecy tak je pošli do pr**le a přestup do jiné organizace. MO Havlbrod je ale už ČRS. Hodně štěstí

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 21:41 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Moje řeč :-))

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:10 ® schwara
schwara

Salmo> To, že říkaj že nejde chytit štika 60+ na přívlač – tak pro mě za mě – jejich blbost. Ale když si z toho pak vyvodí, když vidí úlovky v sumáři, že mládež dělá přestupky, že chytá na rybičku, za to bych je zabil.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:06 ® Salmo reakce na …
Salmo

Cudla> To je všem jasné,ale praxe je bohužel jiná :-((

regulus> Je to tak jak píšeš.Do prdele jsem je málem poslal taky(to by nebyl zas takovej problém),obzvlášť když nám „pan učitel“ kázal že na přívlač se nedá chytit ryba 60+ a podobný kraviny.Prostě hrů­za…

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 11:08 ® Cudla
Cudla

Nyní se ve vydávání povolenky nerozlišuje mladas -stařec pouze člen MO a mají mít stejná práva oba stejná.Po zaplacení poplatků povolenka, členství atd.......maximálmě týden a papíry se vyzvedávaj hotové,tečka.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 0:23 ® cercer
cercer

Frk:no…regul je plodnější!!Vem si příklad!!:-D

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 0:15 ® regulus reakce na …
regulus

Frku – nějak jsem nepochopil, co jsi tím chtěl říci. Vyplodils jednoduchou větu o pěti slovech a jedné samohlásce, ale neporadils. Pindat umí každej. Pokud se stanov týká, tak je tam zmiňováno jen to co je v souvislosti s otázkou nepodstatný. Nikde není napsaný, že povolenku dostanou nezletilí členové později než řádní, takže je to jen zvůle MO. Ještě bych to pochopil, kdyby tam kluci chodili první rok, ale po několika letech, no comment. Jinak uvědom si, že je to MRS, takže možná kapku jinak než u vás. Debata tu o tom byla už dřív a všichni jsme se shodli na tom, že je to chu**vina, nicméně mě osobně nenapadá, jak to řešit. Já bych je poslal do prdele, ale co má dělat 13 nebo 14-ti letej kluk. Nejsu si jistej, jestli je varianta se změnou MO to nejlepší řešení.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:45 ® Frk reakce na …
Frk

stačí se držet stanov a číst

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:42 ® Salmo reakce na …
Salmo

Sander> :-D Takhle natvrdo !? I když za úvahu by to stálo…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:41 ® Salmo reakce na …
Salmo

Ciffik> Jak jsem už psal můžu to zkusit.Každopádně díky všem za reakce.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:40 ® Sander
Sander

Salmo > přesně tak, logicky. Konkurence nabízí lepší služby, tak si naserte.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:38 ® Ciffik
Ciffik

salmo: ted jsem si prosel forum MO jihlava mladez… ti reknu to ti nezavidim ale jediny reseni vidim stejne jako ostatni …ryb. listek mas tak se vykasli na krouzek a supky do vedlejsi mo…netusim jak je to u vas u nas jich je celkem hodne na malym kousku tak by to nemel byt problem…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:37 ® Salmo reakce na …
Salmo

Sander> Mužu to zkusit,ale nevím jak by to probíhalo v praxi.To mám jako přijít k nám na MO Jihlava a říct že tady končím a přijet třeba do Havl. Brodu a tam se přihlásit ??

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:22 ® Sander
Sander

Salmo > každý svého štěstí strojem… Proč nezměníš MO, když jsou jakékoliv jiné snahy marné?

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:19 ® Salmo reakce na …
Salmo

Jenom mládež,od 15 nahoru dostávají papíry normálně…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:16 ® Ciffik
Ciffik

a to davaj vsem papiry od brezna nebo omezujou jen mladez?

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:14 ® Salmo reakce na …
Salmo

Ciffik> Je to hnus co ?? :-((

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 21:11 ® Ciffik
Ciffik

tak to byhc je asi hnal nevim jak u vas ale v ostrave staci jednou udelat zkousky vyridis si ryb. listek a pak si zajdem na mistni svaz kde ti daji povolenku…dalsi rok nemusis chodit do krouzku proste zajdes znova na urad na zaklade lonskeho ryb. listku ti udelaji novy zase zajdes na svaz kde ti daji povolenku a je to…navic ryb. listek si muzem koupit az na deset let

jinak u nas je normalni ze si muzeme koupit povolenku snad uz par dni pred novym rokem…takze to jak to mate vy od brezna…brr nezavidim…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 19:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

sniper10000> Tak to je mi líto…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 19:23 ® sniper10000
sniper10000

salmo MO Jihlava nemí jediná kdo takto omezuje já sem z Mo Libereec a sem na tom uplně stejně

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 18:38 ® Salmo
Salmo

O ryb.kroužku mi ani nemluv.Už tam chodím od 8 let(je mi 14),každý rok píšu testy(vždy je tam stejné zadání,tak ho znám nazpaměť) a každý rok mi " vážení páni učitelé" vydávají ROČNÍ povolenku v koncem března.Pokud si myslím správně tak normální je rok chodit na kroužek,správně napsat testy,obdržet od MO papíry,potom už každým rokem jen patit členství a povolenku.Psal jsem i e-mail tajemníkovi MRS kde jsem se ho slušně dotázal na problém a on mi odpověděl že celou věc projednají a dají vědět.Ani po 9 měsících se mi nedostalo odpovědi.Už jsem vzdal veškerou snahu.Mohl by mně někdo odpovědět na otázku,proč mládež MO Jihlava takto omezují a dá se říct že i okrádají(platíme určitou částku za roční povolenku a mužeme chytat pouze 8 měsíců).Odpovědi a názory prosím směřujte sem www.chytej.cz Salmo

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 14:45 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

ja som jeden cely skolsky rok chodli na kruzok a potom testy…zrobil som a mam papiere…

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 23:37 ® Jak.novi
Jak.novi

škubanek: Proč na tomto serveru ze sebe děláš úplnýho hlupáka. Rybářský tábor a ještě tuto. A co mi stím.

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:44 ® Frk
Frk

Robur/ Doufám, že to nebylo na mou osobu :-)) )) Jo a komu bude přebývat čas, sem s ním…budou se sekat ledy!!!!!!!!!!! :-)) )

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:42 ® škubánekX

ja sam jsem musel chodit pul roku a i nasi deti dnes pul roku nevim kde museji chodit a cekat dva roky

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 22:37 ® škubánekX

nazdar robure myslis ze deti sveri kazdemu ja mam za tech 09 adalsich 10 let skoleni a ps testu

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 14:27 ® Ciffik
Ciffik

u nas ostrava to bylo delany jinak…oficialne si musel chodit rok do krouzku a nebo!! si prijit napsat test…po uspesnem slozeni testu si ziskal osvedceni a hura na urad pro papiry…

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 12:31 ® BigMike

U nás je kroužek jen rok, pak zkoušky, dostane legitku a od té doby už je jen na něm, jestli zůstane členem a už jen kupuje povolenky.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1