Vyhledávání
ubytování na léto 09
17.11.2008 | cruel00 | 14.329 zobrazení | 64 odpovědí
ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 13:49 ® cruel00
-
Ahoj,mohli byste mi prosím poradit nějaké ubytování na orlíku?sháním něco pro 5–6 lidí, blízko vody a úplně ideální by bylo, kdyby byla blízko hospoda. Tak kdyby měl někdo nějaký tip, tak pište.díky
reagovat - Neděle 11. dubna 2010 v 10:09 ® petr1petr
-
Zdravím, Jaké to je v těch Kolodějích ? našel sem pouze toto ubytování . http://www.UŽ TŘI ROKY VÁM ŘÍKÁM, ŽE POKUD CHCETE REKLAMU, RÁDI VÁM JI PRODÁME.cz/
(příspěvek upravil ADMIN)
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 22:07 ® RADE4EK reakce na …
-
Ani ne,ale je fakt,že my tam byli v červnu a teploty nebyly nijak velké,jsou tam podle mě hlavně chataři,nějaký kemp.Je tam i raritní policejní stanice-unimobuňka s klasickou cedulí policie.Když jsme odjížděli tak jsem potkal Tondu Panenku.Pozdravil jsem ho „ahoj“ a stará na mě(ty ho znáš?) a já na to no jasně,my spolu kdysi čutali za repre.My měli ty apartmány.
reagovat - Pátek 24. července 2009 v 19:27 ® cruel00
-
Ahoj a jak to je v tech trhovkách s lidma.nejni to tam jakko na václaváku v létě?
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 13:49 ® RADE4EK
-
Nebo přes vodu,naproti je rybářská chata.
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 13:47 ® RADE4EK
-
Já byl předloni tady http://www.trhovky.cz/ a musím říct,že celkem super.Jen s rybkama to bylo horší,candát byl,sumík byl,ale všechno malé,i nástražky byl problém.Chce to loďku,jinak fleky i na pláži,ale i skály.Tady to taky není špatné,ale spíš mimo sezónu,v hlavní sezóně špatná voda na koupání http://www.adamantino.cz/
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 13:18 @ ??? reakce na …
-
Futureriver> No tak my do tohoto kempu jezdili několik let. Parta několika rodin s dětma. Vždycky to bylo moc fajn. Loni však polovinu kempu prodali a to včetně sociálek. Tudíž zbyly pouze toalety na jedné straně kempu a od chatek je to docela daleko. Nehledě na to že 3 dámské, 2 pánské, 4 společné sprchy je na celý kemp hodně málo. Spousta lidí si s tím hlavu nelámalo, takže všude nasráno a když zasvítilo sluníčko… Nicméně pokud nemáš děti a bereš to jako sparťanskou dovču, mohu vřele doporučit. V tomhle kemu nejsou žádná pravidla, je to všechno na domluvě lidí mezi sebou. My už však jedeme o kousek vedle, kde je čisto, hlavně kvůli dětem, neboť naše parta se rok od roku rozrůstá o maličké Obozáky.
reagovat - Neděle 14. června 2009 v 18:42 ® petr1petr reakce na …
-
netuším jak v CHřeštovicích ale v Neznašově to bylo super z těch Koloděj nad Lužnicí to bylo cca 4 km odkaz na ubytovaní dole jinak jsem seděl s kámošema u chaty v Kolodějích a ládoval do sebe točené
reagovat
ale hlavně si super zarybařil 
- Středa 3. června 2009 ve 22:36 ® cruel00
-
čau tak jak to jde tedkon ve chřeštovicích nevíte?
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 6:56 ® cruel00
-
no nám už se letošní orlík blíží.jedem 5.7. tušim
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 21:04 ® petr1petr
-
Zdravím a děkuji za super tip super dovolená Koudelka zřejmě slušnej oddíl max vybavenost max pohodlí 15 m od řeky .posílám odkaz
http://www.UŽ TŘI ROKY VÁM ŘÍKÁM, ŽE POKUD CHCETE REKLAMU, RÁDI VÁM JI PRODÁME.cz/
(příspěvek upravil ADMIN)
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 18:43 ® HONZA321 reakce na …
-
hony já tam budu na www první týden v červenci škoda,ale pak si napíšeme dojmy z dovolené už se nemůžu dočkat zatím ahoj
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 17:19 ® Hony reakce na …
-
Pardón, to bylo pro HONZA321
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 17:17 ® Hony reakce na …
-
A kdy to bude? Jsem u konkurence na tom samém místě od poloviny srpna.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 17:13 ® johanes reakce na …
-
Futureriver: Doporučil bych ti podívat se po něčem jiném. Pan provozovatel měl těžkou havárii na motorce a paní má také nějaké zdravotní problémy. Momentálně se neví co s kempem bude.
reagovat - Pondělí 9. března 2009 v 15:31 ® Futureriver
-
Ahoj nebyli jste náhodou někdo v kempu na Slapech (chatovým areálu Oboz 59 )je tam bar na pláži atd..
reagovat
kdyby někdo věděl tak mi prosím
napište adresu nebo odkaz dík(našel jsem pouze starý číslo co nexistuje:
603 570 070 ,tak jestli někdo nemáte jiný. Tak zatim Petrův Zdar - Neděle 8. března 2009 v 17:29 ® HONZA321 reakce na …
-
JJ díky už se nemůžu dočkat až tam budu v létě
reagovat - Pátek 6. března 2009 ve 22:06 ® Chataurybare
-
ahoj,vlastním penzionek na Vranovské přehradě- Bítov,tak mrkni na stránky www.urybare.cz
reagovat - Pátek 6. března 2009 v 15:23 ® ripka
-
mám na Orlíku pár sudů. No, pětihvězdičkáč to zrovna není, ale žádnej klient si zatím nestěžoval
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:47 ® ulrisak2
-
Tak primo v teto chatce jsem byl predloni, ale jen prez noc za kolegama, je tam hrozna pohoda a ryby v celku braly. Klukum se tam povedli 3 amuri prez 80 a kaprici kolem padesatky a je tam mrte cejnu nebo spiz cejnku. Muzu doporucit
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 19:08 ® cruel00 reakce na …
-
OK.DÍKY.
reagovat - Čtvrtek 5. března 2009 v 18:45 ® HONZA321 reakce na …
-
do hospody 2 km ryby ± 200m docela ok
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:39 ® cruel00
-
Zdar nechytal ste náhodou nekdo ve Chřešťovicích na Orlíku, jak to tam vypadá s chytáním, rybama a tak.je tam nějaká pujčovna loděk v okolí?jo a nebydlel ste někdo náhodou tady.jak to tam vypadá.jak daleko k vodě?jaký dno? www.chatatour.cz
reagovat - Středa 28. ledna 2009 v 18:33 ® cruel00
-
Nevíte jak to vypadá v Květov – Vůsí?s rybama vodou a tak
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 23:56 ® HONZA321 reakce na …
-
tak ten odkaz sem už nenašel ale mám něco podobného www.chaty-chalupy-dds.cz
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 21:05 ® cruel00
-
Nevíte jak to vypadá v Květov – Vůsí?s rybama vodou a tak.
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 20:33 ® cruel00 reakce na …
-
ahoj dej sem prosimtě ješte jednou funkční odkaz na to jak si dával předtim.tamten už nefunguje.diky
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 v 10:10 ® HONZA321 reakce na …
-
nn tady je to ještě v pohodě je to daleko od kempu H.
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 18:01 ® cruel00
-
diky.ale radši bych neco na klidnějšim míste.ty trhovky to je asi jakko na václaváku ne,
reagovat - Sobota 24. ledna 2009 v 11:46 ® HONZA321
-
a nebo tady inzerce.zacatek.cz
reagovat