Chytej.cz

Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran?? necteno

11.12.2004 | DEATH | 4.662 zobrazení | 25 odpovědí

Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 14:29 ® Petas
Petas

Nemáto někdo zkušenost s tímto navijákem????

http://www.tropicliberec.cz/…qd-10pi-6000

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 7:55 ® mirmen

Řekl bych, že mají velice širokou nabídku. Škoda, že jejich dovozce do ČR se nezúčastňuje výstav v Brně a nepředstavuje celý sortiment. Řekl bych, že problém Cormoránů je na straně obchodního zastoupení ( podobně jako u Shakespeare, kde skoro žádný z rybářů neví o šíři nabídky, namátkou feeder pruty, přívlačové pruty… ).

Pro srovnání nabídky rybáři :

www.cormoran.de

www.los-cormoran.cz

reagovat
Čtvrtek 17. května 2007 v 7:30 ® Dědek
Dědek

Zkušenost jenom jednu a to kladnou – reklamované dejcháče mi vyměnili ihned a bez kecání za lepší a ještě mi dali slevu.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 14:39 ® modrak
modrak

Můj názor: Za málo peněz málo muziky, za více peněz více muziky. Ostatně, je to naprosto normální. Když je někde za málo peněz hodně muziky, obvykle to smrdí průserem. Konkrétně, mám od nich asi třetí rok dva Cormaxxy. Nic moc, ale zatím oba fungují.

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 14:30 ® honza13 reakce na …

ja mám od Cormoranu křeslo s přívlastkem De Luxe a je fakt super.navíc se slevou :-)

reagovat
Středa 16. května 2007 ve 12:18 ® breca reakce na …

Od Cormoranu jsem si kdysi dávnou koupil tříložiskový naviják, který za jednu sezónu byl v prd..i. Nemám k tomuto zboží již důvěru a nekupuji. Ale na obhajobu povrchových úprav Cormoranu musím konstatovat, že stejné problémy (bublinky) mám s těžkými plavačkami od DAMu.

reagovat
Úterý 15. května 2007 ve 22:04 ® Shrek
Shrek

Přemýšlím o mušáku Cormoran Speciland 3,00m , #6/7; váha – 130g; počet dílů – 4; transp.délka 78cm; cena 1850,–Kč. Máte jej někdo?Já tento prut vlastním v délce 2,4 m ,#4/5 a rád bych znal něčí názor i na tu #6/7.

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 19:04 ® DEATH

kdyby sis na něj tolik nestěžoval,tak šel,to máš jako s PC,nebo autem…

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 18:23 ® maze

Tak ten můj Cormaxx už nepřeklápí. Asi jsem to tou kritikou přivolal.

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 10:20 ® Gudaska

Mám také bič s bublinkami a děličku 3,9 s bublinkami. Ale mám je už asi 6 let, žádná zvláštní péče ani uložení („druhé pruty“ na chalupě – cestují na kole, babetě, nacpány v e škodovce a pohozeny na skříni) a jsem s nimi spokojen. Mám také dva navijáky staré 2roky v kategorii do 1000,–Kč a také v pohodě. Ale předešlý kus v kategorii cca 500,– šel po jedné sezoně do popelnice (což se ovšem dalo čekat). A letos jsem v březnu dostal mušák s naviákem v celkové ceně cca 4000,– (ortodoxní muškaři teď zaúpěli), a rovněž bez závad. Chápu, že s jinými pruty vypadá házení určitě jinak, ale na ty moje potoky mi to vyhovuje. Kaprařské speciály bych od nich asi nekoupil, nářadí na přívlač mám také od jiných značek. Ale prodejnu mám doslova za rohem, tak se jdu tu tam jen podívat . . . . . .Řeklbych, že pro začátečníky naprosto v pohodě, jinak chce vybírat.

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 10:06 ® PV

Já mam od Cormoranu nasledující: Prsačky: pogumovaná látka- jsou perfektní, mám je asi tři roky Dva přívlačové pruty: nic moc- prasklá korková rukojeť, prasklá spojka na dolním dílu. mají sice perfektní rukojeť co se týče ergonomie, ale korek po asi dvou letech ztrvdnul a praská.

reagovat
Úterý 14. prosince 2004 ve 23:21 ® Milky
Milky

Já, já asi nic. A pravda, ta taky dostala už na prdel tolikrát … dyk víš!

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:16 ® jaryn

Milky co naděláš, pravda zvítězí. Aspoň to říkají prezidenti

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 19:57 ® Milky
Milky

jaryn: … ty máš takové štěstí, že máš negranotnou šéfku (myslím gramotnost 21. století ), ta kdyby to četla – to by bylo zle

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 19:25 ® jaryn

Já mám od Cormorána 12 let vláčák powergrip 10–40g Za tu dobu jsem vyměnil hodně prutů, ale tento zůstává . je to mů mazel a jsem s ním velmi spokojen i když je to „jenom“ grafit IM3 a neprodal bych ho. Letos jsem k němu dal Twinpower a moc jim to sluší. Mám ješte 7let coramid teleskop 3,30 bezproblémový prut. Jediný naviják od Cormoránu Corlux40 mám na feederu 2 roky chodí spolehlivě. Ještě mám neoprénové prsačky, ale po půl roce těžko hodnotit. Takže pokud by se mi od této firmy něco líbilo, klidně si to koupím

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 19:02 ® DEATH

Panstvo,měním má slova,u Cormorana platí..... Kvalita úměrná ceně...... Znám ale spoustu lidí,kteří mají výrobky za míň,ale jsou spokojeni… Občas se může stát,že se trefí šmejd,nebo celá série..

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 18:36 ® rybar11

4 roky mám dva pruty od kormoranu 60–110 gramů. Koupil jsem je v Českém těšíně a mejím oranžovou špičku (prý uhlík). Jsou to teleskopy. Vyznačují se perfektní ohebností, jsou to takové žvýkačky, i kapr 37 je ohne jak cip a je to boj. Když se mi uvolnily očka, tak jsem je přilepil sekunďákem a je to super. Mohu je vřele doporučit rybářům začátečníků, protože se s nimi dobře vláčí, chytá na plavanou i na položenou. Jsou asi trochu měkčí, než je uvedeno u grmáže, ale s 40g olovem lným šrotu dávám okolo 80m.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 ve 21:04 ® HaD
HaD

Já mám ke Cormoranu takový zvláštní, kladný vztah. Sice žádný nádobíčko s touhle nálepkou momentálněnevlas­tním, ale kdysi mi táta sehnal někde krásnej smekáč se zadní brzdou a volnoběžkou. Několik let jsem chytal jen s ním a bylo to něco. Rád na ty doby vzpomínám.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 19:40 ® Milky
Milky

K obchodní značce jako takové moc důvěry nemám. Měl jsem od nich prut a naviják. Obé jsem podědil a myslím, že cena odpovídala kvalitě. Cormoran pravděpodobně, stejně jako řada ostatních, velké množství svých výrobků překupuje a aby se na trhu nějak udržel, snaží se obsáhnout ::všechno::. To znamená od levných šméček, až po věci s opravdovou užitnou hodnotou. Jen mi ale nikdy není dost jasné, co je co

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 ve 12:55 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Já mám od Cormorana bič 5m a jsem s ním spokojen. Vytáhnul jsem s ním i pár kapříků do 48 cm a bič je OK, jen mne trošku štve povrchová úprava – i když jsem ho poctivě otíral, stejně se vytvořily puchýřky a ani před tím to nebylo nic moc. Celkově ale spokojenost.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 ve 12:46 ® DEATH

Já mám osobně prut za 2500… Je úplně perfektní...... Kámoš má prut za 900 a už ho zlomil....... Nebo zlomil,únava materiálu… Takže si myslím,že bude asi velký rozdíl v cenové výšce.....Že opravdu levné bude odfláknuté,ale dražší poctivěji dělané...... Naviják nemám od Cormorana,ale značka Aries za 1999Kč.5 ložis­kový,ale běhá nejlíp,za všech,které sem vlastnil… Hlavně jde úplně tiše. Záhadou zůstává. jak se může dostat vlasec na přední brzdu. asi mojí chybou..

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 8:34 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Já mám pouze bič od kormorana a zatím drží(i když na něm nic velkýho nemá co pokazit,u navi­jákůje to jiný,tam jde toho pokazit víc).............:-) :-) :-) :-)

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 1:39 ® kostnak
kostnak

gumove prsacky- zatial spokojnost. drzia aj ked ich niekedy zabudnem na dlhsiu dobu vystriet.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 1:26 ® maze

Naviják Cormax 3S mám asi rok a zatím funguje, ale taky jsem čekal trochu lepší provedení povrchové úpravy i lepší chod navijáku. Vlasec Profiline 0.14 jsem požíval 14 dní a pak jsem ho vyhodil (byl příšernej). Vlasec 0.25 je skoro obstojnej. Od Cormoranu mám ještě 3m bič a ten je dobrej. Všechny tyto výrobky jsou z levnější kategorie, ale i tak si od Cormoranu už asi nic nekoupím.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 0:14 ® zedus
zedus

Já tuhle značku moc v lásce nemám. Je to dáno tím, že když jsem začínal chytat koupil jsem si dva navijáky od kormorána, byly to šmejdy jak blázen 1 sezóna a namaděru. Jasně, byly to levný krámy a dalo se to čekat, ale prostě jsem si udělal na značku svůj názor a teď jí nedůvěřuju, je to jen má soukromá averze a rád si prohlídnu jak jsou na tom ostatní, možná i svůj názor změním.

reagovat