Chytej.cz

Nemoci z povolání(aneb,co se dá z rybařiny dosta) necteno

10.12.2004 | DEATH | 2.646 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat,jestli se dá něco z rybařiny chytnout....... Já osobně z feedru trpím občasnou samomluvou. Takže doufám,že se veřejně přiznáte,co se z rybařiná dá dostat. Díkys všem zůčastněným!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. prosince 2004 v 11:37 ® 

Pánové, klasickej příklad nemoci z ryb jsem já. Loni jsem se nemohl nabažit chytání kaprů. Na jednu podzimní výpravu jsem podcenil vybavení, udělala se kosa a já nastyd na záda. Dodnes mám problémy asi půl roku jsem promarodil, byl jsem v lázních a čeká mě operace plotének. Moje přezdívka zadar je Zádař.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 10:29 ® Tomash
Tomash

Já jsem taky letos pěkně nastydl. Bylo to ten den, co jsem chytil tu svou nej rybu – štika 94cm. Ráno, když jsme vstali, tak mě bolela hlava a teklo mi z nosu, ale jel jsem, protože jsem tušil velkou rybu… Rybu jsem ulovil, ale pak jsem týden ležel. No nic. Stálo to za to!!!!!!!!

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 8:40 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash:Souhlas. Bobkař-vlkař!:-) :-) :-) :-) :-) All:Občas si sám povídám,nadávám rybám,že neberou,hrooooozně přemýšlím(když neberou,pokud berou,tak toho času moc není),sny s trofejníma ůlovkama jsou samozřejmostí a taky když se občas vykoupu(naposledy jsem se koupal na konci října),tak pak týden ležím doma,ale jinak to jde

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 0:54 ® Tomash
Tomash

Třeba takovej VLK – to je správnej humáč… kdo ho už na rybách chytil? Já ho „ulovím“ každý léto…

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 21:59 ® zedus
zedus

Pupak: Dik za upřímnost, Nevíš co dělá doktor? Mám takovej pocit, že je chirurg. To je škoda, kdyby byl psychiatr mohl by si tu otevřít vlastní internetovou poradnu. A nebo by jste mi mohly před spaním povykládat nějakou pohádku o zlaté rybě. .

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 21:40 ® pupak

. . . jsi magor:-)) ))

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 21:40 ® DEATH

Zedus-SI MAGOR!!!Né,takový styvy mám taky,chytám trofejní úlovky (ve snu,ale potom ve dne h***o)

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 21:38 ® zedus
zedus

Já třeba trpím nespavostí, den před lovem nemůžu zabrat ani kdybych se po… a když konečně usnu tak ve snech chytám obrovský štiky. Onehdá jsem ve snu chytil rybu která měla lidský zuby a hnusně sněma cvakla, fakt hnus. Stává se to ještě někomu nebo už jsem magor?

reagovat