Vyhledávání
muskrasy zveracik
9.11.2008 | lacika3000 | 3.514 zobrazení | 11 odpovědí
POCUL SOM ZE SI HO NIEKTO UZ AJ VYROBIL…NEVIETE NEIKTO PORADIT AKO NA TO??DIK
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. listopadu 2008 v 15:23 ® lacika3000 reakce na …
-
mysel som ze to bude jednoduchsie…tha napisem jeziskovi
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 10:49 ® Cudla
-
No dalo vy se to zvládnout ,ale ty díly udělat to chce odborníka na obráběcích mašinkách,jinak vypadá fajn
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 ve 22:31 ® rarach
-
Kupodivu jsi trefil hřebíček na hlavičku na www.czechfly.cz je volně ke stažení vše co potřebuješ, pokud na to máš, tak přeju hodně zdaru, pač sranda to není.
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 ve 21:10 ® lacika3000 reakce na …
-
lol…tha sak sa pokusimj usetrit to mas jasne…ale jak dlho budem setrit…
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 v 11:08 ® Cudla
-
Nekoukat na ten „krásně uklizenej stůl“
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 v 11:06 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 11:06 ® Cudla
- reagovat
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 11:05 ® Cudla
-
Svěráček je lepší koupit a pak třeba „upravit k obrazu svému“ rozložený ,transportní stav a v akci–omluva foto mobil
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 v 7:23 ® Piranha
-
Ja jsem si kdysi sveracek vyrobil.Musky jsem s nim vazal ale byl to proste shit.Hacky se v nem otacely a neslo to utahnout rukou tak, aby drzel.Jedine klestema. Nakonec jsem dostal od jednoho chytejackyho kamarada jeden sveracek, uplne ten nejobycejnejsi a na ty moje tlouste a mimopstruhy, to opravdu staci. Souhlasim s Regulem, ze bys ho mel radeji koupit, nez vyrabet.Pokud te to ale bavi, ses domarni rybarskej kutil, tak proc ne.Znam plno rybaru co si vyrabej treba stolky na vazani, nebo drzaky prut.
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 v 1:35 ® regulus
-
Notnou chvíli mi trvalo, než jsem pochopil co někdo aj vyrobil (podotýkám, že se slovenštinou nemám naozaj žiadné problémy), takže: 1/ když už zakládám fórum, tak si dávám sakra pozor na překlepy, jednak proto, aby ostatní pochopili o co mi jde a taky proto, abych nebyl za vola 2/ kdyby jsi tuto otázku položil v muškařině, tak ti asi odpoví víc lidí a trochu by jsi to tam probral z letargie, ale mohu se mýlit, maximálně je to další fórum, který se neujme, že je zbytečný ti psát nebudu, protože v porovnání s tím, co v poslední době pod tím oranžovým pruhem bývá, je toto duchalně položená otázka.
Jinak co by si chtěl poradit??? Jediná dobrá rada je, že pokud nemáš vybavení na jeho výrobu, tak si ho kup, vyjde tě to levněji.
Stručný popis výroby: vymysli (okopíruj) jak má vypadat, případně si to i nakresli, vyrob jednotlivé komponenty, smontuj to dohromady. Potřebuješ: soustruh, frézu, znalosti jak s nimi pracovat, nějakou výheň nebo alespoň autogen na zakalení čelistí (nutná znalost technologického postupu), mám pokračovat???
Jinými slovy pokud nechceš ztratit spoustu času výrobou něčeho co stejně nejspíš fungovat nebude (nechci tě podceňovat, ale to by jsi nepoložil tuto otázku) tak si ho fakt kup.
reagovat
V profilu toho moc nemáš, ale čuchám mladýho kluka co má hluboko do kapsy, ušetři si pár stovek a kup si indii (nějakejch 300–400 Kč) nebo pákovýho Tvrdka (cca 1000 Kč)to už je dobrá volba na delší dobu, nic lepšího ti neporadím. - Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:03 ® lacika3000
-
*MUSKARSKY
reagovat