Chytej.cz

vláčecí nástrahy STORM necteno

7.11.2008 | wenaX | 4.815 zobrazení | 28 odpovědí

chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 23:04 ® cormoran reakce na …
cormoran

b.gun: Super, dík moc;)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 11:00 ® kinghlína

čau, s poperem Storm mám jen ty nejlepší zkušenosti na okouny a boleny. Oproti rapale je trochu těžší a má trošku jinej chod, víc se zanoří do hloubky a díky kuličkám je ´podle mě lepší než rapala skitter pop. ale někomu zase určitě líp vyhovuje rapala. Mě osobně od stormu nejvíc vyhovuje zbarvení perch (okoun)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 10:27 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

b.gun: je tambarva 307 favorit favoritů

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 10:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

b.gun: díky za odkaz juknem tam. A co jinak nechodíš na otakar???? nebo na slunečnice???

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 10:06 ® b.gun reakce na …

cormoran: A je ten tvůj oblíbenec na stránkách Stormu ( www.stormlures.com/…esdetail.cfm?… )? Pokud jo, tak by to mohlo znamenat, že se nejedná o nějaký starý typ a že se ještě vyrábí. Pak bych se teda zkusil u p. Krejči poptat, jestli nemá k dispozici nějaký katalog nebo nabídkový list dovozce do ČR. A pokud by tam ta barva byla, tak bych se s ním zkusil domluvit, jestli by jí případně neobjednal individuálně.

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 8:46 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kazan: Ok, díkes:)

reagovat
Čtvrtek 18. prosince 2008 v 8:31 ® Kazan reakce na …

lucioperce69,cor­moran> pokud jste si něco vyhlédli na jejich stránkách nemusí to mít na krámě, je dobré si to objednat a nebo se telefonicky domluvit a do dvou dní to tam obvykle bude nachystané.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 15:21 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

jasan

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 14:48 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucipéro: Do Všebořic?

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 14:29 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

cormoran: uděláme si asi výlet co???

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 14:11 ® cormoran reakce na …
cormoran

Kazan: Díkes, ale z těch, co jsou na netu, to není ani jeden:( Ale tenhle je asi nejpodobnější:) www.bohemiafishing.cz

reagovat
Středa 17. prosince 2008 ve 13:29 ® Kazan reakce na …

cormoran> www.bohemiafishing.cz Prodejna je v Ústí nad Labem ve Všebořicích

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 10:30 ® petr.esox

Já jsem tedy se Stormy díru do světa neudělal. Ale je to asi tím, že jsem jim nedal moc prostoru a o tom to je. Takže můj názor není podložen léty zkušeností se Stormy.

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 8:16 ® cormoran reakce na …
cormoran

A i B je správně;-)
O toho svýho jsem přišel už předloni:(

reagovat
Středa 17. prosince 2008 v 7:37 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

cormoran: tys o něj přišel???? nebo si o něj připravil mě:D:D:D Chug bug number one

reagovat
Úterý 16. prosince 2008 ve 22:24 ® cormoran reakce na …
cormoran

Nevíte někdo, jestli by se dal ještě někde sehnat Chug Bug v bílý barvě…Letos jsem o něj přišel a nemůžu ho nikde sehnat. Byl to fakt fovorit:)

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 18:58 ® Losfedos
Losfedos

pouzivam gumowoblery…

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 23:34 ® sethy reakce na …
sethy

teda selhaly:-)

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 23:33 ® sethy reakce na …
sethy

www.bohemiafishing.cz

www.bohemiafishing.cz

fungovaly i tehdy kdy ostatni popy sehnaly (reka,boleni) ale ve velikosti 8cm

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 23:26 ® inspo reakce na …

sethy> a kterou barvu bys teda doporučil?

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 23:20 ® sethy reakce na …
sethy

kubas: ten cos hodil jako odkaz je fakt paradni na boleny (lepsi nez rapala) jak rikal lucioperce69, akorat bych zvolil jinou barvu

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 22:09 ® kubas
kubas

lucioperce69: tohodle mám a zatím sem na něho moc nechytl, jednu štičku malou a pár útoků, ale je to spíš na štiky, bolen se předpokládat nedá a k tomu chodu nevím, jestli lepší než rapala :-((

www.bohemiafishing.cz

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 v 15:35 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Buldog: pokud máš popra od stormu s názvem chug bug tak na něj nekoukej a jdi ho hodit do vody nejlepší popry na který sem chytal kam se na ně hrabe rapala, když boleni nic nechtěli chug bug byla jistota (bílá barva)

reagovat
Úterý 11. listopadu 2008 ve 14:28 ® baddy73

Používám gumy(gumové rybičky)od Stormu.Menší velikosti v přírodních barvách.Chytám okouni a jdou mi na ně pstruzi když je méně vody a je čistá.S většíma opět v přírodních barvách zkouším candáty.Zatím se daří jen ti menší, ale to nebude vynou nástrah. Popa od této firmy nepoužívám dávám přednost od Salma. Jinak obrovský výběr jich mají na www.bohemiafishing.cz Jsou tam zobrazený i popsaný.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:59 ® bombardák

wena – mám ke gumám od Stormu – (kopyta)ve velikosti 3",4",5",6" do váhy 30gr. v barvách modro, červeno bílá vyloženě pozitivní vztah, původní modrá,bílá s černým náznakem hřbetu, byla bomba, i v těch nej. velikostech na candáty. voňavé, s holografickým reliefem, no paráda. problém byla : občasná ztráta ryby, je to daň pevnému uchycení háku v olověné zátěží.její účinnost byla občas tak vynikající, že i při nahození na dno by se dala použít, jako mrtvá rybička. jenže to bylo, dnes jsou Stormy nějak jinak barevnější, možná i tvrdší a v některých revírech je zbytečné jejich nasazení.jako nástraha je ideální pro nahazování na delší vzdálenost, vázne zřídka, ale potřebuje určité tempo vláčení a možná i pozvolnější zá­sek.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:53 ® Kubajs
Kubajs

mám pár gum od nich a zatím pár okišů ale spíš ty větší na ně berou

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 8:39 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Woblery STORM, SALMO pro mě nbr. 1, cena/výkon. Úlovků je spousty, ale na druhou stranu podotýkám ,že jsem se setkal i ze „řadou“ od STORMU která se mi vůbec nezdála. GUMY od STORMU moc nepoužívám,…POPER mám jen jeden a na ten se, dá říct, jenom koukám. Nicméně jsem došel k závěru díky vlastním zkušenostem, že nemá cenu upínat se na jednu značku a to platí nejen u nástrah...... Závěr: Některé vláčecí nástrahy STORM jsou víc než dobré.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:15 ® ART
ART

Storm nástrahy mě přitahují už dlouhou dobu, ale ještě né a né jsem nenašel příležitost si je pořídit.

reagovat