Vyhledávání
Ryby ve Vodňanech (Blanice)
5.11.2008 | Vojda13 | 4.851 zobrazení | 10 odpovědí
Jak se lovi v reviru Vodnany (Blanice)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:09 ® Vojda13
-
Dneska jsem byl na hluboky jeli jsme tam 3 a vysledkem bylo 4kapri nad 45cm 3pod 45cm a 3cejni a to vse za 3hod. Ja chyt kapra 46cm a 47cm
reagovatjo kaprarina to mam rad tam to bere hodne kamaradovo otec tam chyt za den s jednim jeho kamaradem 30kapru
- Pátek 7. listopadu 2008 v 19:57 ® Vojda13 reakce na …
-
No jasny a kdy mas nejvic hodin a kolik hodin mas nejmin??? Jinak uz si lovil?? nebo neco proste delal s rybama?? Jo a co ty velky ryby z minulyho prispevku
reagovat.
- Pátek 7. listopadu 2008 v 19:04 ® the fish
-
no je tam spoustu předmětů a hlavně odborných ( učení není jen o rybách ale o všem ostatním )někdy máme i deset hodin deně, a o rybách to furt rozhodně neni ! sem tam do toho je nějaká praxe ale opravdu jenom někdy
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 15:09 ® Vojda13
-
Jj ja te znam podle videni ty jezdis na tom dirtu a znas se s bejckem Ja s nim choidm do tridy
reagovat… Kolik si tam chytil nejvetsi stiku,candata a sumce??? Ja tam chytil asi 10malejch stik a jednoho bolena 62cm jinak nic.. Ted sem zacal chodit na lekniny na zivou rybku a naposledy 2maly stiky 40cm ale aspon sem neco po dluhy dobe chyt. Uvazuju o tom ze si taky podam prihlasku SRŠ tak znamky mam dobry… Jak to tam probiha nebo co se ucis?? Tata tam byl taky a prej naky sitovani pak vylovy rybniku a proste uceni o starani ryb atd…
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 13:23 ® the fish
-
moc mě fascinuje že se používá název U Šestáků ( vlastně mě to moc těší..já se jmenuji Šesták ) jj tam chodim taky, nejradši tam chytam na živou rybku..chytneš tam nějaké štiky, candoše…a sem tam i malého sumík..
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:22 ® Vojda13
-
Kde to chytas??? Na sestaku??? Na Privlac nebo položenou kde jinde??? Ja uz nwm kde by mohli bejt ty ryby????
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:04 ® the fish
-
caw, chodím do rybářské školy ve vodňanech a také bydlím ve Vodňanech..sem skoro každý den na rybách a to převážně v úseku Blanice 3, myslím si že se zde dají lovit skoro všechny druhy ryb..a jsem zastáncem toho že sem tam se zde dají chytit ryby i poměrně velké, co se týše dravců tak mam letos chycený asi osm štik nad 60cm ( spousta malých ) sem tam chytnete i candoše( letos mam nej 51cm a také spoustu malých )a sem a tam i nějakej ten sumeček. jinak se zde chytá i bílá ryba…
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:04 ® Vojda13 reakce na …
-
na háček ja teda osobně chtám na položenou a nebo chodim na přívlač
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 0:53 ® rgb23
-
Jak se tam loví??? těžko odpovídat… asi na háček a nebo do čeřínku
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:44 ® Vojda13
-
Ahoj ve vodňanech už chytám druhým rokem a řekl bych že je to s tima rybama čim dál tim horší… Kdo chodí na lekníny na kapry tak uzná že ty ryby neberou… na tuto otázku se dá lehce odpovedet: Příde člověk kýbl šrotu hodí to tam ryba se nažere rybář odejde další den další další kýble a zase nažerou a neberou ty ryby neberou protože maj tam co žrát a taky jich je tam pár protože se to vždycky po nasazení částečně vychytá
reagovat… Letos mam z vodňan pouze 3kapry a hafo cejnů a pár línů… Ale teď jsem přestrojil na dravce a sem tam se ňáká ta štika jak na těžko tak i na kačenu chytne.
Petrův zdar!!