Chytej.cz

chytání na přívlač necteno

3.11.2008 | Jak.novi | 6.486 zobrazení | 33 odpovědí

Na jednom nejmenovaném serveru jsem od jedné osoby dozvěděl že mladší 18 let by nesměli chytat přívlačí a na živou rybku. Jaký je váš názor

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 20:58 ® Losfedos
Losfedos

to musi byt srdcova zalezitost…

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 ve 21:36 ® Kubajs
Kubajs

1Mara:to je sice hezký co jsi nám tu pověděl a řekl bych že 40%rybářů toho o přírodě neví vůbec nic a ne každej kdo sem chodí a povídá jak pouští ryby a jak si po sobě uklízí říká pravdu naopak ty děti nadělaj méně škody jak dospělý si myslim teda

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 18:28 ® Jak.novi
Jak.novi

oprava: navíjet nohama

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 0:52 @ ??? reakce na …

Pro Salmo. Za 1. Je fakt že na počítači píši teprve 14 dní a snažímse datlovat a rozeznávát coje na co,krátce a jemy uplňe fuk co jsi ty otom myslíš a o mé češtiňe taky.
V jednom se ,ale pleteš,já tři roky jsem vedl rybářský kroužek a nastarost jsem mnel malé deti kteří mně věřili a mněli rádi a vím dobře co jim vadilo a co se jim nelíbylo! To tobě vysvětlovat nebudu , ale jestli jsi takový chudák který nečte co píši ,ale jak píši,že NE VŠECKY,ALE VETŠINA ! Nezlobse ,ale no koment.Stejne to byl jen múj názor a ažti 15 decka pošlou do prdele, že jsije okřiknul že delaj bordel , nebo ti daj přes hubu tak pak jim dej práva jako máme my dnes dospělí . A k tvé osobnosti a odpovědi : To co já uďelal pro naše vody a přírodu tak tebe strčím kdykoliv do kapsy i bez češtiny chytráku s vysokou .

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:17 ® Jak.novi
Jak.novi

Cecer. A obklopovat cívku pudu hubou co ? A navíjet rukama :-) :):):)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 19:39 ® sus1 reakce na …

A ještě kluk?tak 4.:-)) ))pruty.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 19:38 ® cercer
cercer

Jak.novi:mám dvě ruce,né??

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 19:23 ® Salmo reakce na …
Salmo

1Mara> Zase jeden co háže všechny do jednoho pytle.Jak já bych k tomu přišel,kdybych měl mít dozor až do 16 let.Vzhledem k tomu že rád vláčím bych asi těžko hledal osobu starší 16-ti let,která by se mnou lezla 3 hodiny kolem zarostlé řeky vším možným křovím,bahnem apod. = s přívlačí bych se mohl rozloučit.A k tomu že mládež o rybách a přírodě ví prdlajs – zajímalo by mě kolik toho o přírodě a rybách ví bobkaři/masaři,kte­ří v naší MO(a nejen tady) tvoří značnou část(možná víc než polovinu) členů…Já bych řekl že mnozí mladí rybáři toho ví o 100% víc než rybáři plnoletí.

P.S. Měl bys potrénovat češtinu.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 19:19 ® sgt.mooody reakce na …

1Mára:To máš zas pravdu,já jsem do kroužku chodil:-) .Ale náký dětci jsou někdy opravdu kret*ni.Ale i tak si myslim že by měli mít stejný práva jako dospělí,a pokud se neuměj chovat u vody tak jim dát prostě pár facek:-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 18:21 @ ???

Už takle mládeš (né všecka,ale většina ) dělá u vody bordel , do kroužkú to nechodí,o rybách a přírode ví prdlajs,a to nemluvím o tom jak jsou ňekteří vulgární vúči starším rybářúm, múj nazor je že by mněli být u vody pod dozorem do 16 let jako to bývalo dřív,a stejný rybářský práva jako jsme mněli my . jen múj názor.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 18:19 ® sgt.mooody reakce na …

Jak.novi:Dobrá otázka:-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 17:15 ® Salmo
Salmo

Kubajs> No v MRS toho mládež do 15 let může o dost míň než dospělí…

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 17:02 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

cercer1– Jak asi budeš vláčet na dva pruty :-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 7:56 ® Kubajs
Kubajs

Můžou uplně všechno jako dospělý!Ale hlavně nekuř a nepij to ne!

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 0:41 ® cercer
cercer

já bych jim povolil vláčet na dva pruty..

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 0:26 ® rgb23
rgb23

MRK není rybářský řád…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:09 ® sgt.mooody

Já si myslim že omezovat děti je blbost,aspon v rybaření by měli mít děti stejný práva jako dospělí.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:36 ® Jak.novi
Jak.novi

Tímto se omlovám PepaČadekovi.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 15:02 ® b.gun reakce na …

Věř, že konkrétně mne na tu diskuzi odkazovat nemusíš, MRK mám pročtený důkladně. K ostatnímu jsem se už vyjádřil …

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:50 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Nebuj já vím co je ironie za nic nedávám lajnu debilních smejlíků. ¨Pokud to chceš vidět tak klidně. Tady to máš www.mrk.cz
a hlavně neříkej že to pepa myslel ze srandy.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:44 ® ART
ART

aspoň vidíš jaká je uroveň ňěkterých lidí jinak je to solidní blbost

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:16 ® b.gun

Říká ti něco ironie? Asi ne. Pokud bys nahlédl do slovníku, dozvěděl by ses, že jde o úmyslné a průhledné vyjádření protikladem, výsměch. Věz, že něco takového skutečně existuje, jen za takovým sdělením nenajdeš lajnu debilních smajlíků. Tato forma sdělení totiž po čitateli vyžaduje určitý nadhled a předpokládá alespoň trochu toho myšlení během čtení … Sám na téma v diskuzi probírané nemáš jediný věcný příspěvek, jen si hrdinsky zvládnul dotyčného nazvat volem. A ve finále ještě na obou serverech zadat stejně blbou otázku …

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:07 ® Jak.novi
Jak.novi

Milý b.gune neboj já to sem dám.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:34 ® b.gun

Jak.novi: Vážený kolego, než tu příště začneš plkat nesmysly, tak laskavě uveď danou situaci do kontextu (nebo alespoň uveď odkaz na příslušnou diskuzi, ať má každý možnost přesvědčit se sám).

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:31 ® Robur
Robur

pokud jde o polemiku, tak bych klidně do 15 let povolil jen vláčku, od 15 vše. Důvod, malé děcko nemá rozhodovat o životě smrti, berte jako spíš odpovědnsot za živého tvora. Co se týče lovu na rybku, tak bych možná povoli chytání jen na 1 prut. Vláčka je sportovnější, bohužel bych řekl že i méně úspěšná a taky jen na 1 prut. Nadruhou stranu je třeba myslet i na ty, co nemají možnost vláčet vzhledem ke zdrav. stavu. Snad jen sumcařině bych udělil výjimku, což by se poznalo např. velikostí rybky např. od 20 cm výše.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:21 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

roburetys to asi špatně pochopil. Te dotyčný odsuzuje mladistvé rybáře.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:18 ® Robur
Robur

než se zde zase snese snůška plků, tak odkazujte na pravidla svazu, který pro dotyyčného jednotlivce platí.

Jinak ten, kdo si toto nedokáže najít ve svém ryb. řádu by neměl mít žádná práva.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:08 ® LojzaRybka
LojzaRybka

mě se to zdá jako blbost

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 13:04 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Lojzarybka- To napsal jeden na mrk v diskuzi. Mě jenom zajímá jak se na to díváte vy.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:50 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jasně,musí mít 18let a řidičák skupiny B. co tohle je zase za blbost,zase někdo někde něco řekl a někdo se toho chytl,povolili dětem chytat na živou a na dva pruty a teď že se má něco omezovat??,omezoval bych uplně něco jiného!

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1