Vyhledávání
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | 22.756 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. prosince 2004 ve 12:04 ® Dědek
-
Tak se připojuju i já, zustaň takovým, jakým jsi. Jsem rád, že jsem poznal díky Chytej tak správné borce.
reagovat - Pondělí 13. prosince 2004 v 19:20 ® DEATH
-
Přehlíd sem Padise........................................
reagovat - Pondělí 13. prosince 2004 v 19:18 ® DEATH
-
Je to divné,že se zde nenajde nikdo škodolibí,který by přál samé špatnosti,asi je HaD v oblibě.......
reagovat - Pondělí 13. prosince 2004 v 19:13 ® jaryn
-
já ti přeju abys už konečně chytil nějakou pořádnou rybu.
reagovat - Pondělí 13. prosince 2004 ve 13:52 ® zedus
-
Tož já ti přeju všecko najlepší, aby tě neotravovali hackeři, rodina aby měla pochopení pro koníčky, zravíčko aby sloužilo nejlíp ze všeckyho a moc hezkých chvil ve tvém životě a minimum těch špatných (bez nich by to asi nebyl život).
reagovat - Pondělí 13. prosince 2004 v 8:45 ® toulovec
-
Milý Davídku! Přeji Ti ať Ti nemoc, peníze, špatná nálada, zlí lidé a závist políbí prdel.
jinak jsem moc rád že jsem Tě poznal a doufám že Ti budu moci potřepat packou osobně.
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 19:22 ® Padis
-
Vše nejhorší at se mu vyhýbá a štěstí pohody a pěkných chvil u vody plnou náruč.
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 19:14 @
-
Ať Jsi pořád ten správný borec jakým zrovna Jsi a ať Jsi nadále tím hezkým příkladem pro všechny lidi pohybující se okolo vody a mimo ní !!!!!!!!!
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 18:42 ® Čajda
-
Ať se mu v rybařině i osobním životě daří všechno tak,jak si sám přeje.
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 16:38 ® mirmen
-
stálou pohlavní svěžest, ryby si už nachytá sám
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 v 10:49 ® Milky
-
HaD: Psát něco vznosného mi nedělá problém, ale to co ti chci popřát osobně asi není vhodné sdělovat pomocí jedniček a nul, ale budu se snažit ti raději popřát osobně.
reagovat - Sobota 11. prosince 2004 ve 21:01 ® HaD
-
oooooo díky fšem
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 ve 20:22 ® DEATH
-
Tak teda:hodně štestí,zdraví,ryb a úspěchů… Pěkně kulaté konto a co sem nepopřál si koupíš. Zamozzřejmě z toho konta!!
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 v 19:25 ® Prizrak
-
Hlavně Andrei A já Ti přeji zdravíčko (to je nejdůležitější), hodně ryb, se kterýma se budeš moct chlubit a stále tak dobrou kvalitu těchto stránek.
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 v 19:17 ® Andrea
-
Připojuji se s přáním všeho nejlepšího. Ať se ti daří na Chytej, tak jako dosud. Ať si užiješ hodně příjemných chvil u vody i jinde, ať se vydaří všechny srazy rybářské i nerybářské. A hlavně zdraví, ať můžeš všeho užívat naplno.
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 v 18:59 ® Tomash
-
Přeju ti hodně štěstí, zdraví a správné vykročení do nového rybářského i životního roku 2005. 30 už ti bude a 40 je zatím daleko, takže se ještě můžeš pyšnit tím, že jsi mladej kluk… Jo a ještě jsem ti zapomněl popřát co nejvíc ulovených a trofejních ryb. A co možná nejméně ryb utržených, nebo vyháknutých… Hlavně pohodu a klídek a co nejvíce chvil strávených u vody. Prostě vše NEJ!
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 v 18:30 ® Zlinsky_lovec
-
Hoodně štěstí,zdraví,velkých ryb a,a,a. to bude asi vše,víc asi nic nepotřebuje. Jo,ještě něco popřeji(to vždy přeje moje máma):hodně sexuální svěžesti!
reagovat