Vyhledávání
Kuriozní úlovky
3.11.2008 | Jak.novi | 8.462 zobrazení | 43 odpovědí
Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 7. září 2009 ve 13:10 ® LuboO
-
Vcera som bol trochu zachytat, mal som nahodene aj na halibutky pelety, po 6 hodinach konecne jazda, som sa potesil, krasny zaber, zaseknem, a bol tam odpor, sice slaby, ale clovek je rad aj za mensiu rybu. Po chvili zdolavania sa predo mnou vynorila potapka, este som si myslel, jaka romantika, zapad slnka, ja zdolavam, rybky sa vyhadzuju, potapky ich chytaju, ale tato sa nejak divne spravala, furt ku mne ritou, stale sa na mna pozerala a cuvala ku mne. V tom som si uvedomil, ze zdolavam potapku. Pomaly som ju dotiahol k brehu, to sa uz aj rozhundrala, ze co si to dovolujem, a ja rozmyslam, co s nou. Tak som ju zakryl podberakom, ona sa ma snazila zabit tou dykou, nemohol som jej vysvetlit, ze jej chcem pomoct. Hacik mala regulerne za plavaciu blanu. V tej chvili sa ozval zo vsetkych stran rehot, to sa smiali okoliti rybari, co zbystrili zmysly pri zvuku signalizatora. Nastastie sa jej zobak zachytil v sietke, tak som jej vytiahol nohu a vyhackoval som ju. Nemeral som, nevazil a kedze som prevazne C&R, tak som ju pustil. Ak nezastavila, tak je prave niekde na hranici Madarska a Chorvatska, aspon nabrala ten smer. Behom po hladine. Nefotil som, lebo som ju chcel rychlo pustit. A fotak zapakovany v puzdre a batohu. Inak, „zabrala“ mi na halibut peletu v hlbke 4(!) metre. Krasny zazitok. A este som chytil pleskaca (cejna) pod prsnou plutvou. Asi 40 cm.
reagovat - Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:01 ® petrcech
-
letos jsem chytil parmu 68
reagovat - Středa 10. června 2009 ve 21:19 ® Salmo reakce na …
-
Libor>
reagovat - Středa 10. června 2009 v 19:00 ® cormoran reakce na …
-
lubo OV> Perlínek
reagovat - Středa 10. června 2009 v 16:47 ® Libor
-
minulou sezonu jsem chytil dva do sebe svázané vezírky (zřejmě někomu uplavaly) , v jednom byl kapr cca 45cm, ve druhém podoustev 30 a tloušť 30. Byly v dobrém stavu a tak jsem všechny pustil, vezírky si ponechal a celé jsem to nazval „Útěk z vězení“.
reagovat - Středa 10. června 2009 v 16:11 ® okoun27
-
já jsem chytil na plavanou kámen
reagovat - Středa 10. června 2009 v 15:14 ® Kubajs
-
lubo OV:připadá mi to spíš jako perlínek
reagovat - Středa 10. června 2009 v 15:11 ® lubo OV
-
Loni na Lužnici v Plané jsem ulovil tuto zlatočervenou rybku. Asi nějaká mutace plotice nebo co.
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 15:53 ® kety.vydra
-
V jeden den se mi podařilo chytit tři věci-gumovou masku,tenisák a to třetí už si nepamatuju,je to už hodně dávno…
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 11:18 ® dodorider
-
Na ohri se taky uz neco vytahl nepocitam veci jako jsou kytky jeste s kvetinacem nejaka ta poklicka ponozky , ale horsi pocity jsou pri vytazeni tamponu, vlozky ci prezervativu
reagovatto je nechut od te doby k vode nosim i gumove rukavice (mimochodem ty koncej v igelitaku a v popelnici
:D:D)
- Neděle 17. května 2009 ve 23:59 ® cormoran
-
Je to cca 4 roky, co kolega vyndal dvě ryby na jeden háček. Po krátkém rozjezdu na rybku ze dna zasekl a řekl, že má zase úhoře. Po nějakých deseti metrech přitahování se protočila cívka a nad hladinu vylítla štika. Byl nám divný počáteční „úhoří“ boj a tak jsme rybě věnovali větší pozornost. Při posvícení na hladinu a následném podebrání jsem nebyl sám, kdo vyvalil bulvy. Na háčku se svíjel úhoř cca 55 cm, který nejspíš projel štice mezi skřelemi ve snaze chytit se o nějakou překážku na dně. Štika měla myslím 66 cm… Fotku bohužel nemám, pouze další 3 svědky. Kdybych to neviděl, asi neuvěřím…
reagovat - Neděle 17. května 2009 ve 21:11 ® vavra26
-
Slunečnice pestra 23cm na feeder.
reagovat - Neděle 17. května 2009 ve 20:14 ® Radim11
-
v roce 2003 kachna na rohlik…
reagovat - Neděle 17. května 2009 v 18:27 ® rybář233
-
brouk potápník na žížalu
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 19:38 ® olda
-
Já jsem jednou vytáhl špunt od vany kamarád mi řekl ty vole ty jsi vypustil Labe.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 15:10 ® albin
-
Tak tady jedna kuriozita z dneška.Kdo nepoznává jsou to kraťasy.Přišla ješťe i jedna ponožka leč tu jsem neshledal tak fotogenickou.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 12:01 ® sgt.mooody
-
wow
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 12:00 ® muf4 reakce na …
-
ne dámské kalhotky
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 11:57 ® sgt.mooody reakce na …
-
mu4:Korzet?
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 11:55 ® muf4
-
Je to ulovek táty
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 5:51 ® sgt.mooody reakce na …
-
Jak.novi: Šedesátka štika je ještě malá.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 1:39 ® regulus reakce na …
-
Před mnoha lety, už si ani za boha nevzpomenu jak je to dlouho, od pasu tak 1976, plus mínus nějakej rok, vytáhl borec (dnes už je asi po smrti, už tehdy měl přes 60) na brněnské přehradě utopenca, co byl ve vodě tuším 2–3 měsíce, víc jak rok nešel na ryby a cajk mu museli dovézt policajti, za živýho boha by se tam nevrátil, mobily nebyly tak to mazal ohlásit k nejbližší budce asi 2 kilometry.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:44 ® albin
-
regulus:Rozpadla se ta podprsenka naštěstí sem jí tej babě co ležela ve vodě už nějakej pátek asi stáhnul. Stejně taky máte strach,že někde vytáhnete utopence.Jezdim se sanitkou a občas jedeme ňákyho utopence ohledávat.Kamarád dělal u hasičů a vyprávěl,že před lety na Boleváku v kempu jeden holanďan něco zapřáh.Když přitočil objevila se nad hladinou ruka a háček byl zapíchlej v prstu.No humus.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:11 ® Jak.novi
-
sgt.mooody: Ale on mluvil o šedesátce.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:23 ® PetrS
- reagovat
- Úterý 4. listopadu 2008 v 19:32 ® sgt.mooody reakce na …
-
Salmo:To zas jo
reagovatprotože jsou to ještě malí zubatý potvůrky.Ale u těch velkejch už se to skákání moc neprojevuje,asi už jsou na to moc starý a líný
- Úterý 4. listopadu 2008 v 19:27 ® Salmo reakce na …
-
sgt.mooody> Mě ta moje 77 taky ani jednou nevyskočila,ale ty měnší(tím myslím 40 – 60 cm) mi skáčkou až moc. Viz foto…
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 19:15 ® sgt.mooody reakce na …
-
Salmo:Skáčou jen občas,mě ta devadesátka ani jednou nevyskočila.
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 19:06 ® Salmo reakce na …
-
Jak.novi> No tak štika skáče nad vodu a když kbelík bojoval jako štika,tak taky musel skákat nad vodu.To je jednoduchá rovnice
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 18:31 ® Jak.novi
-
Salmo- Už vidím jak kbelík vyskakuje nad vodu.
reagovatDobrá otázka.