Vyhledávání
Kuriozní úlovky
3.11.2008 | Jak.novi | 8.465 zobrazení | 43 odpovědí
Zajímali by mě vaše zajímavé úlovky.(délka, druh, vzácnost) Do fora pište na jaký styl jste ji chytily a nejlépe s fotografií.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. listopadu 2008 v 17:30 ® Salmo reakce na …
-
Alesio> Když píšeš souboj jak se štikou,tak v tom případě si kbelík neodpustil vzdušnou akrobacii,nebo se mýlím ??
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 ve 13:38 ® Filip00
-
přívlač v jezu troja dámská vložka
reagovat - Úterý 4. listopadu 2008 v 0:21 ® regulus reakce na …
-
Albin – co se rozpadlo, ta podprsenka nebo ta baba s těma čtverkama??? -:)))
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 23:30 ® Drake
-
Ja jsem na Jihlavě chytil na feeder želvu meřila od hlavy k ocasu 24 cm
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 23:26 ® albin
-
Předloni na kopyto Relax barva perleť s černým hřbítkem a čwrveným volátkem podprsenka odhadem na 4ky.Trofej byla chycena v ocasní části za zapínání čímž nabrala proud do košíčků a já jako šťastný rybář jsem asi 10 min zápasil se sumcem.Foto nemám neb se po vytažení na břeh a odháčkování celá rozpadla.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:47 ® Kubajs
-
Na rybníku kde niidy nevysazovali pstruha,sivena ani lipana a nikdo to tam nikdy nechytil tak jsem šel na okouny a chytil 3siveny kolem 30a nebudete tomu věřit ale chlápek mi tam za ně nabídl 100kjčč za každýho
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:38 ® Jak.novi
-
Já jednou na feeder vytáhl kámen.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:37 ® Jak.novi reakce na …
-
sgt.mooody- Tak tomu říkám dvě mouchy jednou ranou
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:55 ® sgt.mooody
-
Když jsem vytahoval položenou vytáhl jsem klacek s úhořem.Nevim proč ale nechtěl se toho klacku pustit
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:49 ® Alesio
-
Na vláčku kiblíček asi o objemu 1Lasi 10 min zápas jak se štikou cca 60cm přeju zažít.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:22 ® Salmo
-
Tak pár zajímavých úlovků by se našlo – kondom,spoustu igelitů,papírových kapesníků apod.Všechno na přívlač a úlovky jsem raději netrápil focením a měřením,ještě by se někomu udělalo nevolno
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:49 ® ART
-
kapr velikost už si nepamatuju asi okolo 44cm
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:39 ® LojzaRybka
-
Jak.novi>pro někoho je každá ryba vzácná
reagovat, no popravdě řečeno promě každá,nevim co bude za rok nebo dva,třeba ryby vymřou,nebo se nedej bůh k vodě nedostanu,ale promě asi nejvzácnější co jsem chyt byla asi tady na ohři Hořavka duhová a poslední dobou beru za vzácný úlovky parmičky co se tu vytřeli