Vyhledávání
Nákup v rybářských prodejnách
1.11.2008 | ladasm | 24.592 zobrazení | 72 odpovědí
Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. ledna 2012 ve 23:38 ® nnnap reakce na …
-
chosebaits> vykazuješ značnou nejistotu pro svá rozhodnutí. Ptáš se, jsou li správná. Neptej se. Hloupých. Neptej se ani chytrých. Budou to prázdná slova. Seš na to sám.
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 ve 22:22 ® chosebaits reakce na …
-
Prichy> Já respektuji názor někoho jiného,ale vše jde přeci ve slušné formě.Nerespektuji pouze blázna,nebo ten má jen svuj svět .
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 ve 21:52 ® Prichy reakce na …
-
chosebaits> jj, co kolega rybar to odlisne zvyky a odlisne vzorce chovani.....netreba se na nekoho zlobit (mozna odsoudit formu, ne nazor) Forrest Gump by asi rekl, ze podle bot bychom poznali odkud clovek jde a kam miri
(aby v tom bylo trochu „poezie“)
JirkaF> co se tyce nastrah bych mohl samozrejme doporucit jiny e-shop
, tam bych dokonce mohl garantovat kvalitu, cenu, baleni, darek, postovne, dodaci dobu a kdyby nahodou byla reklamace tak ti rad vezmu telefon
nnnap> jj, nejsme schopni uplne prepnout na kapitalismus (mysleno vseobecne) ale odpovez si sam, jsi schopen prepnout na slusne psane prispevky a pratelstejsi naladu tak jak je na chytej zvykem? …vim, ze je to tezke, ale ver, ze kolega to ma v zakladnich vzorcich mysleni zakorenenych za komaru daleko tezsi…mozna by trocha tolerance nebyla odveci
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 ve 14:17 ® chosebaits
-
Koukám že to tu žilo včetně onoho bonusu zde na chytej
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:31 ® nnnap
-
zdravím rudý koutek.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 20:26 ® JirkaF reakce na …
-
Prichy> Já mám dobré zkušenosti.Žádná reklamace.Možná štěstí nevím.Zabalení ok a dodací lhůta tak 2–3dny max týden.Sleva podle nákupu,ale každá prodejna má jiná pravidla zhruba při nákupu nad 1000–2000kč doprava zdarma.Já můžu doporučit rsp-fishing.cz,milobrno.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 19:49 ® Prichy reakce na …
-
JirkaF> jj, uz chapu, a jak je to se sluzbama?
prijde to dobre zabalene? kdy? jak resi reklamace? dostanu treba pri vetsim nakupu darek zdarma? kolik je postovne? co kdyz si nevim rady? poradi mi nekdo? doporuci? jak moc je prodavac ( u eshopu kontatkni osoba) fundovany?
ten samy rizek muzes stat za rohem trikrat tolik co v globu a nikdo z nas se nad tim pohorsovat nebude......mozna nekomu nebude sedet to prirovnani, ale pro me je cokoliv kde jsou ucastni lidi sluzba
reagovata je treba to brat jako celek…napr k neprijemneho prodavaci ten vlasec koupit nepujdu i kdyby ho mel za dvacku
a to jen proto, ze bych nemel dobry pocit
- Čtvrtek 12. ledna 2012 v 19:25 ® JirkaF
-
Právě tuhle otázku jsem si kladl taky.Ale pokud si srovnám u včech tří parametry a pozorně prohlídnu balení tak nenacházím žádný rozdíl.Ani to NEW.Je pouze v upoutávce.Proto jsem napsal do MIKADA a o tři příspěvky níž máš vyjádření. Vlasec je totožný,pouze jej prodávají jinde za jinou cenu.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 19:07 ® Prichy reakce na …
-
JirkaF> asi jsem hloupej… NEW (cili nova verze) je o poznani drahsi…je to tak?
kdyz tak me nakopni, at vim, co myslis
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 18:51 ® JirkaF reakce na …
-
Prichy> zadej si do googlu:VLASEC MIKADO SENSEI FEEDER najdeš všechny tři prodejny hned na první stránce a závěr si udělej sám.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 18:43 ® Prichy reakce na …
-
JirkaF> proc se jmenuji jinak, kdyz je to to same?
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 18:00 ® JirkaF
-
V prvním příspěvku jsem nebyl dost konkrétní.Dám sem příklad lehce prověřitelnej. první prodejna-vlasec 150m původní cena 170kč sleva 45kč cena po slevě 125 kč druhá a třetí prodejna – 65kč,69kč a žádný výprodej Na tohle téma bych čekal reakce typu:je tam rozdíl ve zboží,což jsi přehlédl,nebo tak to prostě je a s tím se smiř,ale pak zústanu ten nespokojenej zákazník. Jen ze zvšdavosti jsem napsal prodejci jestli se jedná o totožný vlasec. Odpověď: Dobrý den, MIKADO SENSEI FEEDER NEW 150M a SENSEI FEEDER 150M jsou stejné vlasce ,vlasec MIKADO SENSEI FEEDER NEW 150M za 170,(po slevě za 125kč) jste zřejmě našel na některých jiných stránkach ,kde jej prodávaji za jinou cenu.Pokud budete mít zájem můžete si jej objednat přes náš ESHOP. S pozdravem Mikado cz.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:30 ® JirkaF reakce na …
-
Fryw> ano,tak nějak.Přesněji pokud je cena zhruba o 100% výš než v jiných prodejnách a prodavač ještě zdůrazní slevu pak hledám vysvětlení a odcházím jako nespokojený zákazník.Rozdí v cenách chápu,ale jen do určité míry.Chci jen při nákupu vědět zaco bych měl platit navíc.Vzhledem k arogantním příspěvkům jsem dál nereagoval protože nemam tolik trpělivosti a tolerance jako regulus a ani mít nechci.Má můj obdiv.Ale slušnejm kolegum dlužím vysvětlení.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 10:48 ® All Armor reakce na …
-
Fryw>Může přednášet akorát stížnosti na to, že byl suspendován pro totální......
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 23:26 ® Fryw
-
nnnap> Nepřednášíte náhodou ekonomické teorie na nějaké univerzitě? Pokud ano, mám vážný zájem přestoupit. Zdá se že Vaše pojetí ekonomických teorií, kdy vedle neoliberální ideologie, existuje už pouze a jen jedna, která nese krycí název bolševismus. Bylo by to velice příjemné. Představte si, že existijí i ekonomové, kteří „vidí“ těch ekonomických ideologií v rámci kapitalismu hned několik. Naštěstí je u nás zaváděna ta neoliberální, které se mj. říká i anarchokapitalismus. Tam je to prostě fér, divokej západ. Umíš líp střílet, tak přežiješ. Hlavně být neustále ve střehu, protože co roh to minimálně jeden střelec.
Pointa příspěvku uživatele JirkyF mohla být v tom, že existují lidé, kterým je prostě nějak proti srsti vědomé či nevědomé lhaní do očí. To nenechá chladným kde koho. Ale pan prodavač prostě chce prodat, od toho tam je. Někde jsem slyšel větu: „Ano, jednou tě posere pták, jednou posereš ty jeho.“. Škoda jen, že je to pravda a musí být vždy někdo ten posranej…
p.s. jen je škoda, že takové praktiky fungují například i v lékárnách.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 ve 22:36 ® Pandion haliaetus reakce na …
-
regulus> Dost znám cenovou problematiku dražších foťáků a objektivů. Objektivů se to ale příliš netýká. Kdežto pokud výrobce zrcadlovky uvádí nový typ, ten poslední s cenou významně padá. Klasickým příkladem je FF Canon 5D. Při náběhu 5DII se dal koupit fungl nový 5D první série se zárukou 2 roky za cca 1/4 původní ceny. Ale bylo třeba hledat. Někteří prodejci, co měli tento typ skladem nakoupený za vysokou cenu, nebo ti, co na tom chtěli pěkně vydělat, žádali podstatně víc. A našli se tací, co jim zaplatili tu vysokou cenu. I proto, že koupit sérii II byl problém (Canon plnil trh USA). Poměr cen byl 1:2 i 1:3.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 19:40 ®
-
regulus:Áno mohlo sa jednať o zníženie ceny od veľkoobchodného dodávateľa,ničmenej príspevok bol napísaný štýlom:obchodník = zlodej. Pandion haliaetus:Kysuca je momentálne skôr bez rýb,vody tam teraz našťastie trochu je.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 19:01 ® nnnap reakce na …
-
regulus> věří ti to někdo? Myslí si to někdo?
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 19:00 ® nnnap reakce na …
-
Pandion haliaetus> víš, co se volá na kočičku, když se chce aby přišla? ČIČÍ
reagovatNeberto osobně, i staří psi se tady točí za svým vlastním ocasem
- Středa 11. ledna 2012 v 18:59 ® ladamaj reakce na …
-
Pandion haliaetus>nakupuji u spousty prodejců ale jak píšeš každý si práží jiné procento.Také se muže jednat o nepatrnou odchylku jednoho a toho samého kusu.Takže určitě stebou souhlasím že procentově se mohou rozcházet.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 17:55 ® regulus reakce na …
-
Luban> ale jo, každej má svůj názor, jenže ono to lze napsat i slušně, že.
Mimochodem, nemůžeš vědět jestli to je nebo není lež, mohlo to být jak psal v úvodu osprey (plošné snížení ceny výrobcem) a naviják rok na skladě, mohlo to být nějak jinak a taky to mohlo být klamstvo jak jsi napsal ty. Nicméně to, že je možné, že stejnou věc (a ne za pár korun, ale v řádech tisíců) prodává jeden obchod o 100% dráž než druhej, tak to je sice nezvyklé, málo časté, ale docela možné. Když jsem mladýmu kupoval mám dojem předloni naviják ABU u Zábranskýho, tak ho Kajman nabízel o tuším 80% dráž v e-shopu než ho měl Zábranskej normálně na pultě a o žádné slevě nepadlo ani slovo. Další věc, vláčecí multíky ABU před asi dvěma lety Raven versus Kajman, tam byl taky rozdíl jako sviňa, to jsem se dotkl jen rybařiny, vem si krámy pro domácnost, vysavače apod., klidně najdeš na 4 tisících rozdíl víc jak 15 set. Ale už toho raděj nechám.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 17:30 ® Pandion haliaetus
-
Luban> To že něčemu nevěříš, nedokazuje neexistenci toho, čemu nevěříš. Dvojnásobek je sice hodně, ale co říkáš na slevy 50–80%? Pokud by cena na úrovni 20% té původní, nebyla se ztrátou, tak ta původní byla vyšší o 400%, že? Jistě, mohou to být tahy na nalákání plebsu do obchodů (je známé, že krom zlevněných věcí si koupí návštěvníci současně i jiné, dosti předražené a 1/3 věcí, které koupit vůbec nechtěli). A pamatuj: jsou mnozí obchodníci, co pod přirážku 100% k nákupní ceně nejdou. Předpokládám, že Kysuca je momentálně úplně bez vody…
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 17:23 ® Pandion haliaetus
-
regulus> Je to tak.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 17:20 ® Pandion haliaetus
-
nnnap> A kolik že máš těch rektálních otvorů? Anatomický normální člověk má jeden. Taky anální se mu říká, nebo anál. Někteří (patříš k nim podle tvého vyjádření i ty), jich mají evidentně víc. Druhý často v místě, kde mají ti normální ústa. Jak je to s tebou? Neber to osobně, soudruhu.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 17:07 ® regulus reakce na …
-
nnnap> s tebou je to marnej boj, nevidíš si do huby a snažíš se z toho vykecat, ono stačí když si tuto debatu přečteš od začátku. Je škoda s tebou ztrácet čas.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 16:13 ®
-
regulus:A to práve ja celkom chápem reakciu „nnnapa“,na príspevok o tom navijaku za x korun…Povedzme si to na rovinu,celý ten príspevok je klamstvo.Pochopím zľavu predavačky 10%,ele neverím,že niekto v dnešnej dobe predraží tovar o 120% viac,ako je dostupná cena na maloobchodnom trhu…To jedine,že by to predával českej armáde.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 15:44 ® nnnap reakce na …
-
džigit> jindy je tě mnoho teď pomálu. Míň monitoruj a víc piš. Severskou přímost a upřímnost tato republika zjevně potřebuje.
reagovat - Středa 11. ledna 2012 v 15:35 ® nnnap
-
regulus> pěkně jedeš.
reagovatA proč lžeš? Se nerozčiluj- překrucování je lež. To že něco nedáš není hanba. To je prostě fakt. Já třeba když nevím, tak držím ústa. Problém je, když ústa nedržím, pak vím o čem a proč hovořím. Potom mají plácalisté mindráky. Já sem byl také pro, aby sis v určité fázi zachoval dekorum a svoje příspěvky smazal. Protože mi primárně o odlov jednotlivých kousků nejde. Jenomže co v situaci, když sami se do síťky vrhají po hlavě. Můžeš jim vysvětlovat, jak malým děckám. Ruce pryč. Hele, proč si myslíš, že svět je jenom černý nebo bílý. Ptej se přírody, proč mne stvořila. Víš to? Někdo vidí plíseň, jiný penicilín. Můžeš, mazat, ale co? Mažeš plíseň nebo penicilín? Víš co děláš? Kdyby sis byl jist, tak bys konal. Nekonal a to je dobře. To by sis obhájil leda před sletem domovních důvěrnic. Ale někdy se malým dětem vyhoví a bubák se nepustí. To tehdy, když je dospělí neschopný. Ale zůčastnili se této debaty i rozumní dospělí. Neviděls, já bych hodil brzdu dávno. Žluté kriplíki, jak sám říkáš nemáš rád, tak věz i bez nich, že necítím žádnou zášť nad tvými konstrukcemi a do dalších debat jseš pro mne partner s čistým diskusním štítem.
- Středa 11. ledna 2012 ve 14:59 ® džigit
-
nnnap> zvláštní.Já myslel kolik toho nevíš… I dítě ví,že čert sice nikdy nespí,ale ve sračkách,co jsou teď venku se moc netoulá.Sníh beru,ale tohle?
reagovat
Sedím doma,či v robotě a monitoruji - Středa 11. ledna 2012 ve 14:38 ® nnnap
-
džigit> jo, sebe. Právě že nic.
reagovat