Chytej.cz

Nákup v rybářských prodejnách necteno

1.11.2008 | ladasm | 24.601 zobrazení | 72 odpovědí

Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 10. ledna 2012 v 19:52 ® regulus reakce na …
regulus

nnnap> Ty seš fakt asi kapku vadnej, doporučuju po ránu omývat přirození vlažnou vodou. :-O

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 19:39 ® osprey reakce na …
osprey

nnnap> Nějak nechápu, co se snažíš kolegovi naznačit. Možná je to tím, že mluvíš řečí nějakého jiného kmene:-))

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 19:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

JirkaF> až v životě něco dokážeš jiného, jak jezdit sockou, tak pak si otvírej r ústa. Kuwa při čtení toho příspěvku sem se zas opotil až na prdeli!
A důchod?:-O ZA CO!!!

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 19:00 @ Maus3r

Spoma HK – koupil jsem u nich holínky ale byly mi malé a tak jsem po domluvě s touto firmou holínky zaslal zpět k výměně.Bohužel dodnes nemám ani holínky ani peníze.Už je to rok......

reagovat
Pondělí 9. ledna 2012 ve 20:19 ® JirkaF

Můj zřejmě poslední nákup v naší prodejně: Příjemná a ochotná prodavačka mě ukázala naviják na přívlač,kterej mě opravdu zaujal. Cena 4200,ale když viděla moje váhání nad cenou tak jen špitla:pro vás za 3800.Nakonec jsem opsal všechny dostupný informace a vydal se domů s cílem zjistit skutečnou cenu na netu.Naviják jsem nakonec koupil někde tuším v Kolíně za 1900 včetně dopravy.Prodavač prostě a jak poslední dobou zjišťuji i sprostě prodává,aby prodal.A samozřejmě do nebe vychválí zboží,protože jen on má to nej a ještě očekává,že se třikrát ukloníme za dobře matoucí slevu. Někteří podnikatelé dnes nemají soudnost.Ku… a při tyhle myšlence zas mam adrenalin a zpocený čelo.

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 1:16 @ okman

Pozor chtěl bych upozornit plzenské rybáře na prodejnu aquzona na slovanské nechtějí vyřizovat reklamace a vnucujou vadné výrobky

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 14:52 ® ART
ART

Tak závěr dopad dobře, jako v pohádkách tak to je dobrej obchod ne?

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:51 ® Piranha
Piranha

Ja mam sponzora, monastera a LojzuRybku :-D :D:D

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:13 ® sidonius
sidonius

Já nakupuju všechny věci k sumcařině u Pavla Tomiho v Praze Na Maninách když tam jedu za kamarádem.Je to velký pěkný obchod,kde najdete vše co potřebujete.Jsou tam vstřícní prodavači , ve všem poradí a všecno vysvětlí.Jinak všechno ostatní kupuju u nás v Chrudimi nebo v Pardubicích.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 22:39 ® Jak.novi
Jak.novi

Tak já nakupuji v Plzni U Habakuka. Velice vzstřícní lidé, velmi ochotní. Nikdy nebyl problém

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 22:30 ® LojzaRybka
LojzaRybka

já nakupuji tady v žatci a musim říct,že jsem ještě nikdy neměl problém,ba naopak,když něco nebylo,tak mě to obědnali a jak znám lidi co tam něco reklamovali,tek bez problémú

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:51 ® Jak.novi
Jak.novi

Díky budu si to pamatovat

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1