Chytej.cz

Rybářská DVD a VHS necteno

1.11.2008 | Jak.novi | 7.611 zobrazení | 89 odpovědí

Jaký je vaše nejoblíbenější rybářské dvd nebo vhs.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. listopadu 2008 ve 21:05 ® Jak.novi
Jak.novi

piranha: Taky nevím. Asi to jak Pavla Brázdu obdivuje.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:59 ® Piranha reakce na …
Piranha

A co tím chtěl basník říci?

Pls, ale stručně.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 20:05 ® bombardák

tak a všechno jsem smazal, začnu od začátku! jsem ze všeho nějak perplex. vůbec totiž nevím, čím tolik skupinku roduvěrných a nechybujících kolegů rybářů – Pavlis -nasral!? ze všeho , ale mám špatný pocit, jelikož srovnáváme, nesrovnatelné. DVD s ambaláží m.horáček(osprey), d. havlíček(HaD), m. tychler či m. maťák jsou svým výrazem příjemné, díky své upřimné věrohodnosti.takže by nám vůbec nečinilo potíže, případně roztáhnout cajk a přisednout. když srovnám autory obdobných DVD jako jsou třeba Pavlis(p. brázda)jde jednoznačně o jinou kategorii filmu a jiný výrazový prostředek a ten má jediný úkol ohromit. v tomto okamžiku nebudu řešit způsob vylovení lovených ryb – to je osobní věc každého rybáře, ale co vadí mě je sprostá a do očí bijící reklama, kdy nezůčastněný si může účastníky splést s manekýny z továrny na šprcky! jistě, určité filmové sekvence jsou úžasné a nemohu popřít, že třeba britská kolumbie a hlavně úžasná příroda ve mně evokovala nesplnitelnou touhu navštívit tento čarokrásný kout kanady. jen úsměv na tváři zanechal filmeček s názvem rapala, moje hodnocení „roztomilé“ nevím, jak by tato značka dopadla,třeba v konkurenci jiných značek, při lovu na lipně, případně jiné krásné svazové vodičce!?co mi však dělalo, největší radost : jsou podbízivé výkřiky úžasu nad předčasnou ejakulací, při kakémkoliv úlovku i sebemenší ryby. co je však důležité, je jistota,že navštěva těchto krásných lokalit je autentická a v některých případech může být , přínosem i pro skupinku lidí, kterým neříká nic slovo závist!

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 18:18 ® bombardák
reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:11 ® Piranha
Piranha

Libi se mi feeder 1. a kdyz jsem videl ukazku 2. tak jsem malem propichl nocem monitor, stara po mne utrela uslintanou klavesnici a ja si sel radeji lehnout, abych na to nemyslel :-D :D, chci videt jeste ty líny.Musky jsou taky dobry a povedeny.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 10:05 ® sgt.mooody reakce na …

Jak.novi:Dík za radu hned jak mi bude líp tak si ho objednám:-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 9:42 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

sgt.mooody: Je fakt úžasný.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 5:25 ® sgt.mooody

Když tady tak otom mluvíe tak si asi objednám HaDovo DVD s Lovem Sumců:-)

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 14:36 ® HaD
HaD

A k otázce: pro mě byl zatím nejkrásnější snímkem film „Prapodivný svět“. Nádherná podívaná se silným sdělením. To byl pro mě opravdu Film s velkým F.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 14:29 ® Jak.novi
Jak.novi

Já mám také všechna dvd od davida kromě vážeme mušky. Jsou skvělé

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 14:24 ® HaD
HaD

Všem ostatním díky za podporu. Opravdu mě to moc těší. Díky.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 14:14 ® gabo
gabo

pavlisbrp:mrzímě že tu pomlouváš člověka (HaD) který pro nás rybáře celkem dost udělal ať už vytvořením tohoto servru a nebo i výrobou DVD s rybářskou tématikou rozhodně jeho DVD jsou pro obyčejný rybáře mnohem srozumitelnější a lidštější než ty vaše které jsou plný reklam i nesmyslů mám od vás skoro všechna DVD na které jsem se celkem i rád díval i když co jsem předtím řekl to platí.Protože DVD chytáme s echoloty je jenom reklama a mělo by se dávat za darmo nebo jenom za symbolickou korunu protože na něm kromě reklamy nic není a to i v menší míře je i na dalších DVD .I když musím říc že třeba DVD Rapala se vám moc povedlo a je asi od vás nejlepší.A proto se rád dívám spíš na filmy od Davida protože jsou nahraný s láskou a na nic si nehrajou i postavy v těchto filmech.A můžu ti ještě říc že od Davida kromě muškaření (nemuškařím)mám všechny a tyhle nový budu hned objednávat a už se na ně moc těším.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:57 ® inspo reakce na …

pavlisbrp> no kaprařina mě moc nebere, instruktážní film o sumcích se mi více líbil z edice chytej a feeder od Vám se mi líbil, ale pokud bych si mohl vybrat, tak bych šel na ryby raději s M. Horáčkem než s M. Tychlerem :-)

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:29 ® HaD reakce na …
HaD

pavlisbrp: mrzí mě, že se Vaše DVD zřejmě neprodávají, když se musíš snižovat k tomu lhát na našem serveru a dělat si tu agitku. Žádám Tě slušně, abys odešel a ovečky si naháněl někde jinde. Je to z Tvé strany dost trapné a ubohé. Chceš-li u nás inzerovat, pošli poptávku mailem a můžeme se o tom bavit.

To, co tady děláš, je stejné, jako kdybys coby majitel např. autosalonu MERCEDES vlezl do AUDI a lidi tam odsud tahal a přesvědčoval o tom, že si mají koupit Tvoje auto. Myslím, že by s Tebou přinejmenším vyrazili dveře. Takže se laskavě chovej slušně, v mezích českých zákonů (termín Nekalá soutěž Ti zřejmě nic neříká) a určité obchodní etiky. Stačí, že mě pomlouváte a lžete.

Poznámka admina: Vzhledem k tomu, že příspěvky uživatele pavlisbrp obsahovaly komerční sdělení, byly cenzurovány.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:29 ® farnas
farnas

Jka na ryby s rudou hrusinskym a  pekne DVD je take feeder 2.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:25 ® pavlisbrp reakce na …

Příspěvek obsahoval nepovolené firemní komerční sdělení a z toho důvodu byl smazán.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:11 ® inspo

Jak jsem psal již níže, nejsem schopen vybrat jedno DVD či VHS, o kterém bych mohl říci, že je nejoblíbenější, ale mohu říci, že videa z edice chytej.cz jsou pro mě lepší než ty od rybolovnorsko.cz. Je to tím, že mě až tak nebaví se dívat jen na rybáře, kteří tahaj jednu rybu za druhou a raději se podívám na video natočené na našich domácích revírech. A mořský rybolov mě už vůbec netáhne.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:27 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

pavlisbrp:Tak hele. To není webem. HaD se ke svým ulovkům chová šetrně. A dvd- moje nejoblíbenější jsou z edice chytej.cz. A pravda je pište jaký je váš nej film.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:05 ® pavlisbrp reakce na …

Příspěvek obsahoval nepovolené firemní komerční sdělení a z toho důvodu byl smazán.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 11:41 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

pavlisbrp: Jo a HaDa odsuzovat nehodlám.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 11:40 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

pavlisbrp: Já už nechci řešit, ale nemám na vybranou. Zkuz si strčit pazouru do halibutí tlamy. Oni je sice gafujou, ale ty bys nejradši gafoval i plotičku. Jsi ostuda všech slušných rybářů.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 6:22 ® sgt.mooody

inspo:Přesně tak,naprosto s tebou souhlasim.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 6:20 ® sgt.mooody reakce na …

pavlisbrp:No a proč ste s těma štikama zacházeli uplně stejně jako v Norsku a to nemluvim otom jak jste tam umlátili a rosekali toho Halibuta těma hákama,byl tam jeden záběr na tu štiku jak jí mačkáte žábry a tečejí krev,a myslim si že u štik je používání kleští blbost.Kdo se otom chce přesvědčit sám tak at si to DVD s časákem rybářství koupí(nechci tu dělat žádnou reklamu HaDe)

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 0:26 ® pavlisbrp reakce na …

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 v 0:03 ® pavlisbrp reakce na …

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 22:04 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

kerberosx: líp bych to neřek

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:59 @ ???

PAVLISBPR: TY SI FAKT BLB. K RYBÁM SE MŮŽEŠ CHOVAT DOBŘE I V NORSKU. BUĎ HOVADO JSI, NEBO NE.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:47 ® Jak.novi
Jak.novi

Pavlisbrp: a pokud tady psát že dvd z edice Chytej.cz tak se máš na co těšit.:) :-) :-) :-) :-) :-)

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:42 ® Jak.novi
Jak.novi

havel: máš pravdu. Pavlisbrp ze sebe dělá nakyho firmaře. I když jediný co umí je gafovat a týrat ryby. Je mi na blití z toho jak se chová k rybám. A bůh ví co těm rybám ještě dělá. Pavlisbrpe jseš ostuda všech rybářů :-(( :-((

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 21:35 ® havel
havel

pavlisbrp: HaD se k tomu vyjádří nejspíš sám, ale předběžně k tomu něco řeknu i já. Očividně nejste moc informován – je pravda, že tento problém u pár prvních kusů DVD o sumcích nastal, ale dalších několik tisíc kusů tento problém již nemělo, protože se přešlo na dvouvrstvá DVD, která zaručují dobrou kvalitu i při této délce.

reagovat