Vyhledávání
Rybářská DVD a VHS
1.11.2008 | Jak.novi | 7.609 zobrazení | 89 odpovědí
Jaký je vaše nejoblíbenější rybářské dvd nebo vhs.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. listopadu 2008 v 19:51 ® Jak.novi
- reagovat
- Středa 12. listopadu 2008 v 16:04 ® Karpfenscene
-
Jednoznacne CARP TOUR a Carp NEWS od pana Zelenky 5/5 :o)
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 15:48 ® HaD reakce na …
-
zauwi: jo, většina by měla být smazaná
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 11:52 ® Zauwi reakce na …
-
to HaD:to bude to co jsem Ti posílal na jaře neo kdy to bylo…
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 1:10 ® Mr.Stick reakce na …
-
@HaD: Pokud jsou ty odkazy ze stránky, kterou myslím, neuděláš ani prd, protože ten server pracuje na principu kódu a linky u sebe fakticky nemají.
Jinak marnej boj, já to vím, ty to víš …
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:51 ® HaD reakce na …
-
diky
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:47 ® filip111
-
odeslal jsem to na chytej@chytej.cz
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:37 ® HaD reakce na …
-
filip111: díky.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:29 ® filip111
-
HaD: ok vydrž
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:27 ® HaD reakce na …
-
filip111: Pošli mi ty odkazy prosím na mail, ať to mohu řešit. Díky.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 21:25 ® filip111
-
HaD: no když jsem se podíval kde všude se dá stáhnout film z vaší produkce tak musím říct, že je to hnus :-/ Snažíte se, jde Vám to, filmy jsou pěkný a pak se najde nějakej blb, kterej tu někam uploadne a je to … Naštěstí si myslím, že je stále dost lidí kteří neumí ovládat pc a pak i dost slušných lidí, kteří tohle nedělají ze zásady. Bohužel je to boj, který si myslím, je nemožné vyhrát. Najdou si obětního beránka a tím to splaskne. viz kauza Simpsonovi. přeju Vám co nejvíc slušných lidí.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 19:32 ® HaD reakce na …
-
mckvak: naštěstí není slušných lidí málo. Nejsou jen ti špatní.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 18:51 ® pavlisbrp reakce na …
-
Tento příspěvek byl dalším protiprávní sdělením pana Pavla Brázdy, který se na server pokusil přispívat pod dalším smyšleným nickem. Z tohoto důvodu byl smazán.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 17:49 ® ART
-
Když to tu čtu je mi blbě docela lituju těch co daj usilý a paníze do výroby videa, koupí to jeden a vsichni si to od něj vypálí
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 15:49 ® HaD reakce na …
-
Ploutvička: proto jsem psal, aby sis to eventuelně převedla na něco jiného než jsou nehty
Digitální distribuce nás v budoucnu zřejmě nemine, nicméně doba podle mě ještě nenazrála. Ještě je stále ohromná skupina lidí, kteří prostě tento typ distribuce nevyužijí (ať z principu, neznalosti apod.).
To, že se některé produkty tématicky překrývají je běžné v každém oboru. Televize, auta, počítače, oblečení… Je jen mále produktů, které mají monopolní postavení na trhu. Porovnání produktů jednotlivých produkcí se ode mne nedočkáš. Jednak to není férové, nepůsobilo by to objektivně a navíc se nechci dostat do rozporu se zákonem.
Budeme jen dál dělat svou práci, která nás baví, nejlépe jak umíme. To je myslím fér.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 14:52 ® ploutvicka111 reakce na …
-
Nehty, melírky a atp. mě opravdu moc nezajímají, mám ráda přírodu a ráda chodím s tátem, nebo kamarády na ryby, nedokáži si dost dobře představit jak bych vyrývala červy a přitom si dávala pozor zbrusu nové nehty za několik stovek
))
Pro mě by přišlo ideální tzv. digitální distribuce, tj. že bych např. za 99Kč stálha film v DVD kvalitě. V jiných oborech je to již zcela běžné (hudba, tv videopůjčovny, software). Nevím kolik % dáváte z doporučené ceny obchodíkům, ale já bych se obešla bez pěkného obalu, krabičky a cesty v MHD do obchodu. A hlavní je to že bych nemusela vytáhnout paty z domu…
Dneska jsem si udělala zevrubní průzkum rybářských DVD na našem trhu a za pozornost stojí jen produkce chytej.cz, blonďatého J.V. a dvou nejmenovaných sympaťáků. Může mě někdo říct v čem se liší filmy od těchto „dravců“ na našem malém trhu? Některá témata mají v nabídce všichni. (např. sumce, feeder, Norsko, atd.)
Pokud se to nehodí psát sem do fóra napište mi prosím na ploutvicka111@seznam.cz
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 13:41 ® havel reakce na …
-
HaD: Reagoval jsem na to, že chce něco pro všestranného rybáře. Předpokládal jsem něco z našich vod. Pokud by chtěl vyjet do Norska, tak mu určitě tenhle film přinese mnoho nedocenitelných informací. To je neoddiskutovatelné
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 13:35 ® HaD reakce na …
-
Havel: Norsko je sice výpravné, ale především opět instruktážní.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 13:34 ® HaD reakce na …
-
ploutvička: mno, za 49 Kč opravdu prodávat nebudeme. To bychom skutečně nic nového už nemohli produkovat. V trafikách se prodávají věci, které už tvůrcům peníze vydělali v kinech, půjčovnách apod. A tak je to pro ně další cesta, jak ještě získat finanční profit na jinak neprodejné věci. O naše DVD je ohromný zájem a drtivá většina našich zákazníků si chválí, tak proč bychom to dělali? Nehledě na fakt, že obchodníci by nás asi poslali víš kam.
Pokud nejsi fanda mořského rybolovu, tak Tě asi ani ukázka zaujmout nemohla. Stejně jako by mě nezaujala ukázka na film o např. líčení očí, či úpravách nehtů. A věřím, že kdyby takové DVD existovalo a v průběhu 142 minut by se Ti dostávalo stále nových informací o krásných nehtech a jak na to, určitě bys vydržela i déle.
Ber to jako příklad, pokud Tě nehty neberou, překlop si to na to, co Tě baví.
To, že žádné rybářské filmy na světě nemají úroveň Holywoodských trháků, je logické. Rozpočet žádné společnosti, která se tím zabývá nejde do stovek milionů dolarů a nepředpokládám, že by se to v budoucnu změnilo
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 13:23 ® havel reakce na …
-
Lidi to budou stahovat i když to bude stat 50Kc.. kdysi jsem byl na jedne prednasce, kde se to probiralo a jeden „kluk“ tam prohlasil, ze pokud to nebude stat min, nez prazdne DVD, tak to bude stahovat dal. co se tyce toho doporuceni, tak urcite prinosne jsou ty instruktazni filmy – feeder, privlac, sumci atd. Ty vypravne jsou taky super, ale kazdeho to zajimat nemusi. Ja osobne se muzu koukat na vsechny a libi se mi.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 13:20 ® Robur
-
ploutvička, s tím se dá souhlasit. Co se týče edice Chytej, tak si myslím, že je to z těch lepších co ČR nabízí. Kalkulace ceny je dikutabilní, též se mně líbí trafikové filmy i ceny, ale většinou už jde o záležitosti notoricky známou /i Havlíček chce vydělat, pokud nevydělá, nic nového nenatočí, prodjece chce taky vydělat/. Každopádně se v trafice prodává Vágner, ale myslím že chceš od DVD dvě neslučitelné věci. Poučná věc většinou uspává. Mám DVD sumce a pouštěl jsem si je na 5 dílů.
Zkus tátovi nabídnout nový časopis Rybář, rok 420Kč, zatím velmi solidní úrovně. Ale zase to otočím, každý to chválil, tak jsem nedolal a koupil. Myslím, že časák je hodně dobrý /asi teď to nejlepší v ČR co se týče iniverzální rybařiny/, ale pořád samá rybařina, takže to mám problém přečíst. Protože defacto, člověk 90% zná, ale zároveň je to něco novějšího /formát, fotky, styl/. A nemusíš mít zajíce v pytli, prohlédnout se to určitě v trafice dá i s konkurencí.
Kdybych chtěl akci, tak bych žádal jako dárek povolenku na nějaký dobře zarybněný revír.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 ve 12:51 ® ploutvicka111 reakce na …
-
Souhlasím že zabránit tomu to nejde, ale bojovat by se dalo, myslím že nikdo nemá problém koupit si v trafice film na DVD za 49Kč a hlavním důvodem proč lidé stahují/vypalují je že se jim cca půldenní výdělek nechce investovat do napůl homevideo filmu (nebudeme si lhát, ale cz/sk tvorba hobby filmů, nesahá zapadní produkci ani po kotníky). Kdyby tyto filmy stály těch 50Kč, tak nikdo neztrácí čas hledáním,stahováním a vypalováním.
2Had Teď sem se koukala na ukázku Chytáme v Norsku a nevydržela jsem ani do půlky, nezdá se Vám, že stopáž 142 minut je zbytečně dlouho? Jestli má film stejný spád jako ukázka, tak děkuji, nechci. Jaký titul by jste doporučil pro všestranného rybáře jako je můj táta? PS: Pokud ho film do 20 minut nechytne, tak usíná
reagovat)))
- Úterý 11. listopadu 2008 ve 12:19 ® inspo reakce na …
-
HaD> nelegálnímu kopírování filmů, hudby, softwaru atd. nelze zabránit a bojovat proti tomu prakticky taky nejde
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 11:58 ® HaD reakce na …
-
inspo: toho jsem měl na mysli. Obvykle jsou to právě děti. A tam jsou zákony krátké. Nešťastná doba.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 11:37 ® inspo reakce na …
-
HaD> asi se nestane nic…ten kluk, který si to chce stáhnout se podle mě ničeho nezákonného nedopouští (stahování pro vlastní potřebuje není nic proti zákonu jestli se nepletu)…pokud bys chtěl podávat trestní oznámení, tak spíše na toho člověka, který to na daný web umístí…ale toho se člověk jen těžko dopátrá
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 11:30 ® HaD reakce na …
-
ploutvička: je to hnus. Můžu dát trestní oznámení. Otázka je, co se takovému čtrnáctiletému kloučkovi stane.
reagovat - Úterý 11. listopadu 2008 v 10:28 ® ploutvicka111
-
Nebudu řešit čí filmy jsou lepší, ale byla sem docela překvapená, když se mě můj čtrnáctiletý bratr zeptal co koupíme tátovi k vánocům a já řekla že by sme mohli objednat nějaký dva filmy o rybách a on řekl proč objednávat, když se dá cokoliv stáhnout přímo z internetu…
ilustrační foto img221.imageshack.us
Co si o tom myslíte? Já dárek pro svého táty objednám originál!
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 16:07 ® Filip00
-
Když se chci hodně pobavit tak propagace Rapaly a v ní hláška ,,Rapala xy mi dala Hlavatku" aj.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 15:38 ® Piranha reakce na …
-
Co to tady placas chlape za hovadiny.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 ve 13:01 ® bombardák
-
jednoznačně – Čelisti!!abych se vrátil k meritu věci, chtěl jsem jenom drobnost : po přečtení tvé žákovské knížečky, milý kubíku bych ti doporučil kritiku pouze svých spolužáků, či nejbližšího okolí! zatím na něco takového jako – cituji :jsi ostuda sportovního rybolovu !je navíc při tvém věku, naprosto nevhodné!závěrem bych jen připomněl většině kolegů rybářů malou drobnost – většina z nás má svůj malý hřbitov, většinou skrytý – komu z nás nevypadla z rukou ryba, komu z nás nesežrala nástrahu až do prdele?! nedělejme ze sebe za každou cenu lepší než ve skutečnosti jsme. stejný je můj názor na humánní, případně sportovní lov sumců a tobě kubíčku, abych tu trapnost ukončil jen doporučím příště délku sumce trochu upravit, třeba – 2,80m, určitě to bude nějak věrohodnější.jinak to mám synku u prdele, čau.
reagovat