Chytej.cz

Nejnesympatický revír necteno

31.10.2008 | baddy73 | 2.477 zobrazení | 21 odpovědí

Robur mě inspiroval.Máte někdo revír, kterému se zdaleka vyhýbáte a proč? Ve skrytu duše doufám, že těch neoblíbených revírů nebude zas tak tolik:-).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. listopadu 2008 v 15:30 ® Ftmči
Ftmči

Pro mě je nejnesypmatičtějším revírem Lipno, protože je živoucím důkazem toho, jak dokáží ,,taky rybáři" zničit vodu o které se mylně myslelo, že je nevychytatelná.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 11:54 ® Jak.novi
Jak.novi

Já se vyhýbám rybníku v Líních Okružince. Tam jsem životě nic nechytil.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 10:28 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Nejméně oblíbené místo-Hostivařská přehrada v Praze. Proč- Přehradu a lesopark znám velmi dobře, a musím říci že to tam vypadá jak na skládce, hlavně ta přehrada. Na druhou stranu, přiznávám, že jsem tam už nějaký pátek nebyl,… tak třeba se všechno změnilo k lepšímu…

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 8:07 ® sus1 reakce na …

Tobě též.:-)

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 0:09 ® licus.10
licus.10

Vyřídím:)))Přeji Ti hodně krásných zážitků od vody a i nějakou tu rybu:)))

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:17 ® sus1 reakce na …

Tak to tam pozdravuj.:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:09 ® licus.10 reakce na …
licus.10

to je pravda.Zítra ráno jedu na Nechranice a tam si to každopádně užiju.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:06 ® sus1 reakce na …

Kdo si počká,ten se dočká.:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:04 ® licus.10 reakce na …
licus.10

snad se dožijeme toho že se to změní a od vody zase budeme odcházet v klidu a pohodě(a třeba i bez ryby:)),ale hlavně odpočatí a ne jako kolikrát teď!!! No snad to někdy tak bude

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:57 ® sus1 reakce na …

Správně. . . . ale musí to být rybáři.!:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:51 ® licus.10 reakce na …
licus.10

sus1 : ono je to asi stejné napříč celou republikou.Ono mi ani tak nevadí,když je někde více rybářů,ale musí to být rybáři a ne takoví......! Myslím si,že minimum by mělo být pro vydání hostovačky vlastnit rybářský lístek.A hned by bylo na těch rybách veseleji.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:39 ® sus1 reakce na …

Ale já vim,byl jsem tam letos a vypadalo to tam jak v nějakém obchodáku ,kde byla zrovna akce na levnej crystal?!:-( )))

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:23 ® licus.10
licus.10

sus1 : tak to opravdu nevím,jinak revír(Hejtman) je to hezký, ale ty lidi to kolikrát dokážou zošklivit každému rybáři. Oni co to tam totiž dělají nejsou rybáři,ale dovolenkáři. A to potom srdce pláče.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:49 ® sus1 reakce na …

licus:Nové Hrady asi na tom nejsou o nic lépe,co?!!

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:46 ® licus.10
licus.10

Rybník Hejtman v Jížních Čechách, když je sezona. Takovejch masařů a skororybářů–to se jen tak nevidí:( . Už tam nikdy nejedu. Co tam lidi dělaj, to je na dlohé povídání a když jsem se ozval,tak sem skoro dostal přes hubu. No prostě hnus

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:09 ® clingfish reakce na …

Kubas: tak ted me to zabolelo:) jednoznacne svratka 3 teda aspon cast v pisarkach, jinde nemam zkusenost

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:05 ® kubas
kubas

Asi brněnskej prigl :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 18:59 ® Firetiger
Firetiger

Já se širokým obloukem vyhýbám jedné bývalé pstruhovce nad Prahou. Jednak tam už žádní siveni nejsou a druhak tam zhusta potkám Pupáka, co má řeči :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 18:30 ® Salmo
Salmo

Tak můj nejneoblíbenější revír je cokoli,kde je právě vysazeno a konají se zde nájezdy masařů… :-((

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 18:18 ® 

U nas v Decine jeden takovej revir je..Je to zamecky rybnik spada pod ploucnici..Kaz­dorocne jsou zde nasazovany kaprici jen tak tak miraci a den po nasazovani jsou zde duchodci a vypada to tu jak na zavodech,po par takovych tydnech jsou zde kaprici vychytany,a tech co zustane je minimum.Proste hruza…Zlaty labe,tam to vetsina takovejhlech vubec nepobere

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 15:55 ® dudu

Jestli myslíš nejnesympatičtější revír, tak ten je u mě proměnlivý. Velikou aversi mám ke všem revírům s právě nasypanými prasečkiny a obleženými břehy.

reagovat