Chytej.cz

Nejnesympatický revír necteno

31.10.2008 | baddy73 | 2.555 zobrazení | 21 odpovědí

Robur mě inspiroval.Máte někdo revír, kterému se zdaleka vyhýbáte a proč? Ve skrytu duše doufám, že těch neoblíbených revírů nebude zas tak tolik:-).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. listopadu 2008 ve 14:30 ® Ftmči
Ftmči

Pro mě je nejnesypmatičtějším revírem Lipno, protože je živoucím důkazem toho, jak dokáží ,,taky rybáři" zničit vodu o které se mylně myslelo, že je nevychytatelná.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 10:54 ® Jak.novi
Jak.novi

Já se vyhýbám rybníku v Líních Okružince. Tam jsem životě nic nechytil.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 9:28 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Nejméně oblíbené místo-Hostivařská přehrada v Praze. Proč- Přehradu a lesopark znám velmi dobře, a musím říci že to tam vypadá jak na skládce, hlavně ta přehrada. Na druhou stranu, přiznávám, že jsem tam už nějaký pátek nebyl,… tak třeba se všechno změnilo k lepšímu…

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 7:07 ® sus1 reakce na …

Tobě též.:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:09 ® licus.10
licus.10

Vyřídím:)))Přeji Ti hodně krásných zážitků od vody a i nějakou tu rybu:)))

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:17 ® sus1 reakce na …

Tak to tam pozdravuj.:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:09 ® licus.10 reakce na …
licus.10

to je pravda.Zítra ráno jedu na Nechranice a tam si to každopádně užiju.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:06 ® sus1 reakce na …

Kdo si počká,ten se dočká.:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:04 ® licus.10 reakce na …
licus.10

snad se dožijeme toho že se to změní a od vody zase budeme odcházet v klidu a pohodě(a třeba i bez ryby:)),ale hlavně odpočatí a ne jako kolikrát teď!!! No snad to někdy tak bude

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:57 ® sus1 reakce na …

Správně. . . . ale musí to být rybáři.!:-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:51 ® licus.10 reakce na …
licus.10

sus1 : ono je to asi stejné napříč celou republikou.Ono mi ani tak nevadí,když je někde více rybářů,ale musí to být rybáři a ne takoví......! Myslím si,že minimum by mělo být pro vydání hostovačky vlastnit rybářský lístek.A hned by bylo na těch rybách veseleji.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:39 ® sus1 reakce na …

Ale já vim,byl jsem tam letos a vypadalo to tam jak v nějakém obchodáku ,kde byla zrovna akce na levnej crystal?!:-( )))

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:23 ® licus.10
licus.10

sus1 : tak to opravdu nevím,jinak revír(Hejtman) je to hezký, ale ty lidi to kolikrát dokážou zošklivit každému rybáři. Oni co to tam totiž dělají nejsou rybáři,ale dovolenkáři. A to potom srdce pláče.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:49 ® sus1 reakce na …

licus:Nové Hrady asi na tom nejsou o nic lépe,co?!!

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:46 ® licus.10
licus.10

Rybník Hejtman v Jížních Čechách, když je sezona. Takovejch masařů a skororybářů–to se jen tak nevidí:( . Už tam nikdy nejedu. Co tam lidi dělaj, to je na dlohé povídání a když jsem se ozval,tak sem skoro dostal přes hubu. No prostě hnus

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:09 ® clingfish reakce na …

Kubas: tak ted me to zabolelo:) jednoznacne svratka 3 teda aspon cast v pisarkach, jinde nemam zkusenost

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:05 ® kubas
kubas

Asi brněnskej prigl :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 17:59 ® Firetiger
Firetiger

Já se širokým obloukem vyhýbám jedné bývalé pstruhovce nad Prahou. Jednak tam už žádní siveni nejsou a druhak tam zhusta potkám Pupáka, co má řeči :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 17:30 ® Salmo
Salmo

Tak můj nejneoblíbenější revír je cokoli,kde je právě vysazeno a konají se zde nájezdy masařů… :-((

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 17:18 ® 

U nas v Decine jeden takovej revir je..Je to zamecky rybnik spada pod ploucnici..Kaz­dorocne jsou zde nasazovany kaprici jen tak tak miraci a den po nasazovani jsou zde duchodci a vypada to tu jak na zavodech,po par takovych tydnech jsou zde kaprici vychytany,a tech co zustane je minimum.Proste hruza…Zlaty labe,tam to vetsina takovejhlech vubec nepobere

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 14:55 ® dudu

Jestli myslíš nejnesympatičtější revír, tak ten je u mě proměnlivý. Velikou aversi mám ke všem revírům s právě nasypanými prasečkiny a obleženými břehy.

reagovat