Vyhledávání
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | 17.641 zobrazení | 142 odpovědíTak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. října 2011 ve 20:03 ® 1Mara reakce na …
-
osprey> jj asi tak
reagovat - Neděle 23. října 2011 v 19:58 ® osprey reakce na …
-
klop> Fakt ti vadí hraji? Je fakt, že on řekne člověku i nepříjemné věci, ale je to člověk vzdělaný a rybařině rozumí.
Kdyby mi hraji napsal, že jsem vůl, tak budu hodně přemýšlet proč.
reagovat - Neděle 23. října 2011 v 19:46 ® 1Mara reakce na …
-
klop> No nemyslím si že by zrovna Hráji někoho zde urážel , a poradit umí docela dobře , nechci se ho zastávat , ale jsou tu jiní individua kteří tě pošlou do řitě , ještě než si vůbec přečtou co bys tady na Chytej rád . No ale každej může přeci napsat svůj názor a může dotyčného slušně požádat , aby na něj nereagoval. Já a moje čeština stojí též za velikou bačkoru , nu což , ale kvůli tomu přeci nebudu dělat herečku a jen schovávat hlavu do písku .
reagovat - Neděle 23. října 2011 v 18:51 @ klop
-
Dobrý den,
asi před půl rokem jsem tyto stránky navštěvoval hojně. Byla zde spousta kvalitních článků a odpovědí. A poté jsem narazil na odpovědi či komentáře velice zvláštního rybáře s přezdívkou Hraji. Tento uměl pouze urážet ostatní za jejich neznalost či gramatické chyby v diskuzích a i přes stížnosti mnoha respondentů se, tedy co já sledoval, s tímto nic nedělo. A toto je dle mého možný důvod nezapojování se do Vašich diskuzí, minimálně tedy v mém případě.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 23:52 ® nnnap
-
osprey> omluva. Důvod, proč jsem se neohradil proti mému takříkajíc božskému označení, byl potenciál v diskuzi. Samého mne to zajímalo. Né kvůli mě. Snad jsem to moc nezneužil. Dotknul jsem se jenom základních věcí.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 21:16 ® osprey reakce na …
-
Fryw> V pohodě. Myslíte to oba dobře, kdybyste seděli vedle sebe v hospodě, tenhle komunikační šum by nebyl.
nnnap> Cenzuru tady ve vzácných případech dělám. Obvykle, když někdo přestřelí a začne být sprostý, nak mu napíšu smutnou vyčítavou reakci a něco mu smažu
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 1:06 ® Fryw
-
nnnap> V pořádku. Já jsem jen cítil potřebu se ohradit, jelikož mi přišlo, že jsem byl označen za jakéhosi nevděčníka který považuje tento web, respektive lidi, kteří za ním stojí za jakési Džiny z lampy, kteří jsou zde jen a pouze k tomu, aby plnili má přání a formovali web dle mých představ a že pokud se to neděje, považuji to za špatné
(a sakra, od pátku vím, že bych se měl v diplomce vyvarovat dlouhých a krkolomných souvětí. To bude asi problém…)
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 0:55 ® cercer
-
mimochodem…i klasický chat tu byl…a…nic…takže jen v něm asi řešení nebude.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 0:49 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> zůstaňme sví, kluci, všichni jsme dobří. A nebylo to o penězích a už vůbec né k chytej. Přece si tu nebudem kopírovat věty. To bylo o klucích, kteří tu občas něco spustí. Na 1 moudro 20 vtípků. To je jejich cena. Já myslím, že to je dobrý byznys pro všechny. Dá se. A jak jinak bys je platil? A né, že platil a hned peníze.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 0:31 ® Fryw
-
Dobrý večer, takže v pořádku, pochopil jsem. Jestli si ještě jednou přečteš můj příspěvek, nenajdeš v něm jediný požadavek. Najdeš tam jen a pouze mé vyjádření k tomuto webu a k Fóru, které hodnotím kladně. Když přidám ještě informaci (o které ty nemůžeš asi vědět, jelikož jsem to zde ještě nenapsal) že www.chytej.cz je adresa, kteoru již píšu automaticky, kdy sednu k PC s internetem. Že díky ochotným radám na Fóru se mi povedlo vybrat dobré navijáky které mi tuhle sezonu skvěle slouží, že jsem se dozvěděl dost věcí například o zmiňované sumcařině, o feederových špičkách atd atd atd. Toho všeho si vážím. A to by mělo vypovídat o tom, co si o tomto webu (a o lidech kteří se na jeho tvorbě podílí) myslím. Taky se snažím někomu poradit a odpovědět. Nic méně, to, že si z webu beru víc než dávám, je dáno tím, že prostě o rybařině nevím toli, co spousta lidí zde diskutujících.
Ale ano, máš pravdu, na web chytej.cz jsem nevěnoval ani korunu. Ale pokud jsi toho názoru, že ten kdo neplatí nemá právo hodnotit, tak by to o tom vzpamatování bylo trefné na jinou osobu…
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 0:14 ® nnnap reakce na …
-
jersey> Jinak mi přijde, že odpověď Frywa bych klidně podepsal.....
reagovat
v tom bude zakopanej pes. Trošku si to roztřiď, tu mou reakci. Odpovídal jsem Vám oběma na Tvém prostoru. Opět mi to nepřijde složité pochopit. Jinak představa, že bych si třeba uřezal nohu, abych byl jednodušší, chvíle napětí… Né, to neprošlo
Jinak taky ti přeju brej večír. - Neděle 16. října 2011 ve 23:54 ® Fryw
-
Též jsem reakci nnnap(a) nepochopil.
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 23:12 ® jersey reakce na …
-
nnnap : sorry, ale co si z těch tvých postřehů mám vybrat? Mě přece vůbec vtipkování kohokoli a kdekoli nevadí. Proč hned mluvíš o otrocích, komouších a podobných divných (ne)existencí? Asi žijeme každej v jiném světě, protože já přece nehledám odbornou úroveň a už vůbec nechápu, proč myslíš, že mě zajímá onen konkurenční brněnský web.Ani nevím, z čeho se mám vzpamatovávat, ale ty mi to určitě osvětlíš. Přeju ti pěknej večer.
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:59 ® Tino
-
měrnou hmotnost písku bych sem nezatahoval… mohlo by stát, že by byla nižší než měrná hmotnost vody a to by byl problém…
ale jinak k diskuzím… obvykle razím heslo, že když nemám co psát, tak se nevyjadřuji. Doby grafomanství, exhibicionismu a slovních průjmů mám snad už za sebou.
Takže to taky beru tak, že mám možnost se vyjádřit bez cenzury (aspoň jsem zatím na žádnou nenarazil), nebo bez složitého schvalování administrátorem a jsem za to rád. I s tím rizikem, že se musím proklikat balastem, když něco hledám.
Taky tu byla zmíňka o jakési „Popelnici“. Pokud jsem měl možnost se podílet na tvorbě pravidel webu, tak jsem se o Popelnici zasazoval. Je to možnost jak nezasekat ostatní diskuze kravinama.
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:12 ® nnnap reakce na …
-
jersey> jsem rád, že mne osprey nešoupl mezi 4%
Ten text není složitý, je napsán tak, aby mu adresát porozuměl. Píšu adresát. Ale já si třeba poklábosím i o písku do akvária. A tam přes 3× vlak nejede/ a x b x c/ A já tam čtvrté x / měrná hmotnost písku/ ani nehledám. Jsem rád za ty kluky.
A taky věcně-píšeš podepsal. Ale uvědom si, čím si zaplatil, že žádáš, kritizuješ? Jestli chceš vydolovat něco z našich témat, zaplatíš tím, že se prohrabeš našim vtipkováním. Nebo jsme snad tví otroci? Vidím takového malého komouška. My něco potřebujem, to je správně, to se nám nelíbí… no tak … a teď tě nemůžu nikam poslat, ale vzpamatovat by ses mohl.
reagovat
Na odborné úrovni tu máš přece články, když se zeptáš, admini ti velice rádi odpoví. To je obrovský rozdíl mezi tímto a tím brněnským pokusem o web, kde když sem se zastal nováčka, tak to jeden nejmenovanej postbrňák nerozdejchal. - Neděle 16. října 2011 v 19:32 ® jersey
-
osprey : nevím, jestli kolega nnnap patří svým duševním potenciálem kamsi do výšin, nakonec ani nevím, jestli je vůbec kolega, ale jedno vím téměř jistě. Přijde mi to, že to, co nám chtěl sdělit, mi zůstalo jaksi utajeno…(bez urážky). Tímto se víceméně ztotožňuji s názorem Mary.
A k tématu. I já, jako registrovaný nemám ZDALEKA potřebu se ke všemu vyjadřovat, nebo něco komentovat. Vybírám témata, která mě něčím zaujmou,(a ani nemusí být o rybařině).Kdybych si chtěl jen tak poplkat, vlezu někam na chat.
Jinak mi přijde, že odpověď Frywa bych klidně podepsal.....
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 9:55 ® nnnap
-
aa> pozdravuj mi Velkého Cejna
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 22:22 ® CeP reakce na …
-
All Armor> a po Chucku Norrisovi..?
reagovat - Středa 12. října 2011 v 19:12 ® osprey reakce na …
-
All Armor> Jenom jedno?
reagovat - Středa 12. října 2011 v 18:50 @ All Armor reakce na …
-
Robur> Fčela nési ani ty, aji po tobě zvostane akorát hovno. Plati to universááálně.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 18:24 ® Fryw
-
Trošku se mi nelíbí třeba situace, kdy si chci nastudovat něco o sumcařině, projedu 20 záložek a je to tam zdravení a vtipkování. Nedozvím se nic (nebo často něco podstatného v záplavách nepodstatného zaniká). Ale od toho jsou asi spíš články,které zde jsou a jsou kvalitní. Zas, když napíšu do diskuse něco, na co jsem si odpověď nenašel, a něco, co mě zajímá, tak jsem málo kdy odkázán na nějaké téma, kde se prokousávám tím, viz. úvod. Ale mnohem častěji se stane, že prostě dostanu uspokojivou odpověď. A když mám prostě potřebu něco plácnout na fórum, jen abych chvilku vypustil to soustředění při učení nebo čimkoliv jiném, tak mi za to nikdo nenadává.
Myslím si, že by měly být některá témata prostě víc k věci. Od pokecu od věci jsou témata jiná. Ale já tomu nerozumím, tak to tady nevykřikuju
Situace tady mi přijde prostě optimální, vyvážená. Dá se dobře pokecat, zavtipkovat ale když přijde na věc, není problém zjistit to důležité.
A co se týče zadání. Tak tady by mohlo být nějaké téma smetiště, nebo chat, aby si mohl pokecat ten, kdo má tu potřebu. Bylo by to přehlednější. Ale zase více práce a myslím, že situace není taková že by to bylo nutné.
Tak jsem vlastně zase nic neřekl a přes to napsal mnoho. Mějte se pěkně.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 16:55 ® Robur reakce na …
-
All Armor> však my víme, že nési fčela
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:32 @ All Armor
-
Po fšeckém je hovno, enem po fčelách je med.
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:28 ® Robur reakce na …
-
HaDová> si tky něco opraš
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:00 ® zalesak05
-
Podle mne je to asi v tom ,že ten komu se tento web líbí se zaregistruje.
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 13:19 ® HaDová
-
teda ty oprašuješ fóra
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 13:03 ® osprey reakce na …
-
Mary> Mě na tom neuniká skoro nic. Aspoň se mi zdá.
Akorát kolega nnnap patří svým duševním potenciálem do horní desetiny, ne-li výš a vidí věci hodně z nadhledu. Myslím, že i dost přesně. Web je ale třeba budovat i pro lidi ryze konzumní, nekomunikativní, s minimálním rozhledem, pro rýpaly, hračičky, jedince od přírody konfliktní a podobně.
Neustále tápu v tom, co a jak by mělo být, aby to bylo dobře, zda má smysl žehlit války mezi lidmi anebo riskovat odchod části klientely. Mám rád stav, kdy věci fungují, lidé jsou spokojeni a když se objeví problém, tak se vyřeší. Realita ale funguje jinak.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 8:10 ® nnnap reakce na …
-
tak kuba určitě
reagovat
Né, promiň. Dyť říkám, na vlastní nebezpečí. - Úterý 11. října 2011 ve 22:29 ® Mary
-
nnnap> Je dobrý. Aź na to, že mi něco uniká. Jenom nevím, co to je? A četla jsem 3X. Nějak mi nejde stížnost starých psů, majitelé nikdy??? Kolik rybářů zná komorní CÉ??
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 1:23 ® nnnap
-
smršť neregistrovaných partnerů nás tu skoro zabila. Hele, důvod, proč za to nedám smajlíka je ten, že ten s jednou závorkou se culí moc mile a ten se dvěma, je taky nějakej přihřátej. No a když dám tři, tak toho inteligenta přikryju pisoárovou zástěnou. Takže jako nějakej inteligentní smajlík, že za tím byl.
reagovat
Já Vám něco povím. Můj pocit z obou webů. Nářky nad prázdným plkáním, snížením odbornosti se vedou tu i tam. Vždycky si stěžují staří psi, majitelé nikdy. Jedna věc je sentiment a začínající senilita, druhá povinnost, už kvůli času tomu věnovanému, udržet to v chodu. Osobně bych volil více chatu, než rodinného domku.
Proč. Chci si pokecat, zcela bezuzdně, s kýmkoliv z komunity, kterou něco spojuje, tady tedy ryby, v jakoukoliv dobu, nejlépe s desítkami přátel najednou, ale nemůže to být čistě o rybách. A proč? Protože jich mám plnou prdel. I Vy jich máte plnou prdel. Já osobně se zřejmě už nedokáži zapojit do smysluplné debaty O braní kapra při novoluní, Jak si vyfotit sumce kolem krku a nepoškodit ho apod. Tam můžu lidem jenom nadat nebo mlčet. Z přemíry korektnosti volím i já komorní cé. A k čemu to je? Taky k ničemu. Mlčíme.
Po moderním webu budoucnosti chci naprostou svobodu v názoru, novou koncepci diskuze ne jen podle témat, ale i členů, s tím, že účast v dané skupině není povinná a je pouze dobrovolná, nelíbí se ti jdi a nekritizuj a nestěžuj si, když tě tam někdo klepne přes čumák. A všimněte si, že tady vůbec nehovořím, že by to mělo být nad rybařinou. Nebo u zahrádkářského webu nad záhonkem. Tyto věci, jako články, encyklopedie, videa, vědomostní odborné databáze, základní tématická reklama by měly být vzadu, připravené k použití členům i náhodným čtenářům, když budou chtít. Necpal bych to dopředu. Lidé jsou schopni si to najít. Jsme totiž teplí sapiens. Roli webu bych omezil na správu reklam. Žádná moderace, žádná cenzura, vstup do jednotlivých skupin na vlastní nebezpečí, inzerentům se zodpovídat pouze za vhodnost umístění jejich reklamy k danému kroužku. Jenom tudy cesta vede. Někteří to už částečně pochopili. Ale osobní ješitnost jim brání v rozvoji. Keci o vlastním dvorku. Nemůžou čekat, že někomu takovému budeme věnovat svůj čas. Chci být doma, ne na návštěvě. Ano, chci kousek vlastního světa ve své komunitě.Kdo to první pochopí, vyhraje. Obecně. V i-světě.