Chytej.cz

Neregistrovaní návštěvníci. necteno

10.12.2004 | toulovec | 17.458 zobrazení | 142 odpovědí

Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Úterý 1. listopadu 2011 ve 13:06 ® Fryw
Fryw

No, já už se začínám bát. Měl jsem uživatele Hraji za slušného a hodného, ale začnu se mít radši na pozoru. Našinec by řekl „belo vodmaskování“ :-D

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 ve 12:52 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> no vidíš a to jsem se hodně mírnil v popisu, aby se děcka nebála.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 ve 12:51 ® hraji reakce na …
hraji

1Mara> no hlavně se jim určitě nelíbí, že jsem v podstatě nesmrtelný. Chápeš, to naštve. ;-)

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 11:48 ® 1Mara reakce na …
1Mara

hraji> :-D jen se divím co těm lidem na tobě fakt vadí ? Jako máš svůj názor , na ostrý příspěvek ostře odpovíš tak nechápu v čem je problém ? jestli lidi čekají to že tě pošlou do řiti a ty jim budeš zato děkovat , tak to jsou asi lidé z jiné pohádky né ? :-))

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 10:05 ® džigit reakce na …

hraji> nebuď domýšlivý,takový cyp,jak si popsal „své“ vlastnosti, ani nemože byt! :-D

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 8:32 ® hraji reakce na …
hraji

Robur> tu si schovej pro konspirační účely. A buď v klidu. Ono je to časem přejde, neboj. Prostě někdo se nemůže smířit s tím, že jsem zlý, vulgární a ošklivý a přesto mohu psát i na Chytej.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 8:27 ® Robur reakce na …
Robur

hraji> a co mám teď dělat s legitimací, co jsi mně před měsícem dával?

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 8:25 ® Robur
Robur

boha jeho, že já toto oživoval.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 8:23 ® hraji reakce na …
hraji

aa> tak tedy tomuhle aspoň říkám konspirační teorie. Ale je dobře, že jste sem napsal, člověk se má hodně smát a já se zasmál opravdu hodně. „Ikona MRKu“ je rozhodně krásný titul, ale řekl bych, že mi byl přiřknut neprávem. Doby, kdy jsem se na MRKu hodně angažoval jsou dávno pryč. Připojovat Chytej k MRS, no to je další taková perla, k čemu by to bylo dobré? A svazoúkol rozrušit jednotu Chytej? Tak to je perla z největších. Pane anonyme aa, je to ubohé a slabošské. Nic víc napsat nemohu. Snad jsem vás pravdivým pojmenovaním vašeho přístupu neurazil. To by mě opravdu mrzelo.

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 v 7:48 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

aa> Proč by měl Hraji spojovat Chytej.cz k MRKu , vždyť je to konkurenční web ?

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 ve 3:14 @ aa reakce na …

Robur> samo, vévoda, stejně jako ústní voda vévody…

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 ve 3:12 @ aa

pan hraji je ikona MRKu, možná má svazoúkol rozrušit jednotu Chytej. Snad je jeho úkolem Chytej připojit k MRS… a to se může leckomu nelíbit, i Růžičkové.....

reagovat
Pondělí 31. října 2011 ve 23:25 ® sus1 reakce na …

Cudla> ;-)

reagovat
Pondělí 31. října 2011 ve 22:17 ® Cudla
Cudla

Sus 1 „Cudla“ jelikož když jsem začínal na počítači tak mi dělali problem háčky na velkejch písmenech.

reagovat
Pondělí 31. října 2011 v 16:09 ® sus1 reakce na …

Robur> A ještě to jde rozdělit voj voda.:-D

reagovat
Pondělí 31. října 2011 v 8:34 ® Robur reakce na …
Robur

cercer>nenech se zmást, např. slovo vévoda /vojvoda/, bylo původně ženského rodu. Staroslověnština se hodí pořád:-D .

reagovat
Pondělí 31. října 2011 v 7:58 ® sus1 reakce na …

cercer> U nás se třeba řiká čudla lehké děvě, tak ti nemůžu ohledně y ,i poradit.:-D

reagovat
Pondělí 31. října 2011 v 0:11 ® cercer
cercer

…se musím smát,jak se někteří kolegové rozohnili:-) …ale…raději mlčím…přesto se ale ztotožňuji s názorem kolegi Cudli…nebo Cudly…ted nevim :-)

reagovat
Neděle 30. října 2011 ve 23:50 ® Cudla
Cudla

je úplně normální že někdo „vypění“taky jsem několikrát vyletěl jak čertík ze škatulky,ale hodně málo je těch výstupů urážejících.Chodím jsem dost dlouho,ale nestalo se že bych se na někoho nas.al za jeho názor nebo jak mi odpověděl.Navíc diskuze s kolegou Hraji jsou dost na vysoké úrovni a dokáže i velice dobře poradit.

reagovat
Neděle 30. října 2011 ve 20:38 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Taky …:-D

reagovat
Neděle 30. října 2011 ve 20:17 ® 1Mara
1Mara

Já stále čekám ........ :-)

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 21:36 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Růžičková Květa> Kterej prevít vás naočkoval ? Opravdu si myslíte a stojí te si zatím co jste napsala ? Jak jsem psal níže , to že teď jste na jiných stránkách je přeci věc jiná , to že vám nepadl jeden rybář z 70000 přispě­vatelů do noty , je důvod sem nechodit ? Trochu divné né ?

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 19:33 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Růžičková Květa> Dobrý den, Hrajiho se taky musím zastat protože nepamatuji ,že by někoho urazil, sice tento web nenavštěvuji dlouho, ale opravdu ne.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 16:44 ® hraji reakce na …
hraji

Růžičková Květa> nejde o váhu, jde o fakta. Já vím že jsem občas ironický, že jsem i protivný, ale abych vědomě někoho urážel, to je trošku moc. Pokud ovšem nepovažujete za urážku to, že si dovolím napsat jiný názor, než vy. A vaše reakce mě jen utvrzuje v tom, že to bude nějaký podobný případ.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 16:36 ® skwor
skwor

S Hrajim jsem se potkal jednou, ale že by působil vulgárně? Ani omylem, naopak víc podobných by zdejšímu serveru vůbec neuškodilo.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 15:09 ® HaD reakce na …
HaD

Růžičková Květa> Vážená paní, příspěvků je na našem serveru několik milionů a skutečně není v mých silách je všechny pročítat. Buďte prosím konkrétní

Děkuji

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 15:05 @ Růžičková Květa reakce na …

Jako provozovatel, pane Havlíčku, stačí zabrousit do starších diskuzí. Negativní reakce na místo toho, aby se toto opravdu řešilo jsem čekala, ale špatné chování ke slušným lidem hájit jen z kamarádství fér tedy není. Nejsem nejmladší a toto mě velice mrzí. Nicméně jak jsem již psala, navštěvujeme nyní jiné stránky s rybařinou, nikdo jako hraji už nás ani ostatní zde neuráží, jsme spokojeni a totéž přeji Vám všem slušným lidem na těchto stránkách. Vám hraji odpovídat nebudu, člověk jako Vy u mne nemá váhu, to se nezlobte. Nashledanou

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:41 ® Kazan reakce na …

mannice> myslím že to byl jen výkřik a tím to i skončí

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:33 ® 

Tři supi se vrhli na paní Květu Růžičkovou a už se nejspíš ani pod tíhou očekávání nedočkáme odpovědi :-) .Květo nedejte se a s „kartama na stůl“.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:52 ® HaD
HaD

Růžičková Květa> jako provozovatele tohoto serveru by mne zajímalo také.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...