Chytej.cz

Neregistrovaní návštěvníci. necteno

10.12.2004 | toulovec | 17.463 zobrazení | 142 odpovědí

Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:38 ® 1Mara
1Mara

Růžičková Květa> No to by mě téže zajímalo , v čem vás Hráji urazil :-O , a i kdyby Hráji napsal svůj názor , tak jeden člověk může zato že jsem nechodíte ? Tak to je docela síla , pááááč to by jste dneska nemohla ani vyjít z baráku .....
děkuji za odpověď :-)

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:34 ® hraji reakce na …
hraji

Růžičková Květa> mohu vás jen pro pořádek požádat o sdělení, ve které diskuzi jsem vás či vašeho manžela urážel? Mě samotného by to zajímalo. Jen abych si udělal obrázek o tom, co je to urážka. Děkuji předem Jiří Hrazdil

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:25 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Růžičková Květa> Pardon,ale myslím,že u „sousedů“ je to ikskrát horší,proto tam zase nechodím já.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:12 @ Růžičková Květa

Zdravíme všechny,

na názor klopa chceme říct, ze se s manželem s tímto naprosto stotožníme a kvůli zmíněnému rybáři a jeho urážkám jsme přešly jinam. Nehodnotím jej, konstatuji. Vám, kteří jej znáte, to příjde asi normální … Ale vžijte se do člověka, který ho nezná a ten ho okamžitě po vstupu do diskuze začne urážet… Myslíme, že Vám tady ohledně tohoto pána skončilo mnoho lidí, co nemají zájem se nechat urážet. Pěkný den

reagovat
Středa 26. října 2011 v 16:32 ®  reakce na …

osprey> A právě proto se jdu sbalit a zkusit náký céčka,ale beru pletenku,už se mi přimotal jeden holdegron k nástraze předevčírem a byl sem bez šancí..Tak teď pro všechny případy.

hraji> Ty budeš hodnej a další 4 budou zlý,to je taky tkaovej začarovanej kruh.Za to nemůžeš jenom ty.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 16:18 ® osprey reakce na …
osprey

mannice> Okouna umí chytat kdekdo. Pak je jich málo a následně už ho umí chytat málokdo.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 16:14 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> ta fotka je z doby, kdy se mnou ještě chodil na ryby syn. To už je nějaký pátek. Ale na nováčky budu hodný, i když mě budou posílat do pryč …

reagovat
Středa 26. října 2011 v 16:04 ®  reakce na …

hraji> Tomu nevěřim,podívám se na profilovku a vidim krásnýho okouna.Toho už v dnešní době umí chytat jen málo kdo :-)

Ale jinak si stojim za tim co sem napsal.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 15:56 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> ale já vůbec nejsem suprovej rybář. Já jenom hodně čtu a sleduji novinky. Ryby chytat neumím.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 15:17 ®  reakce na …

hraji> To nikdo neříká,ale nech ho nadechnout atmosféry,která tu panuje.Ať vidí záři zpříma stojících prutů u neomylného rybáře a pak mu teprv dej kartáč,ale jen z lehka.On si stejnak každej musí přijít na všechno sám.Nebo ty si tak suprovej rybář,znající všechno jen z rubrik,rad starších a moudřejších? Nemyslim si,každej si k tomu najde cestu,ale každej trochu jinak.

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 14:37 ® hraji reakce na …
hraji

mannice> máš pravdu, takový rozechvělý nováček na Chytej, který si je naprosto jistý, že dokonale zvládl lov kapři na krupicové těsto od babičky, narazí v debatě na hrubého a vulgárního hrajiho, který se mu snaží vysvětlit, že ne všechno je tak, jak to náš nováček vidí a je na průšvih zaděláno. Nováček je zbaven iluzí a odchází jinam. A tomu se musí me snažit zabránit. Nebudeme se snažit napravovat omyly nováčků, nebudeme je okřikovat, když nám budou nadávat. ;-)

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 13:28 ®  reakce na …

sus1> Baví nebaví ono příjde spousta lidí,ale nechce je to hnedka při prvním kontaktu s chytej utřít :-))

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 13:08 ® sus1

hraji> Ono je to v podstatě vidět,koho už to asi moc nebaví,nejsou tak hojně vidět jako dříve.

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 13:03 ® džigit reakce na …

1Mara> s těma za náma nechoď,chčiješ na špatnej strom :-D

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 12:56 ® 

Takže maj nově příchozí vždycky napsat,že znaj Máru a byl by klid :-))

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 12:35 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

1Mara> Kdyby jsi začal psát spisovně,tak by se to po tobě konečně dalo číst:-D

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 12:18 ® 1Mara
1Mara

A hale vy rejpálci , kdybych začal psát spisovně a tak jek se to má , tak vy by jste se nudili :-P

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 12:14 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Kazan> Koule :-))

reagovat
Středa 26. října 2011 v 11:59 ® Kazan reakce na …

džigit> jj:-> tvdej chlap, tvrdej jazyk ( a kdoví co všechno ještě):-))

reagovat
Středa 26. října 2011 v 11:36 ® džigit reakce na …

Kazan> jazyk kmene,ve kterým Mara píše, neumí žádnej překladač.Jedi­ný,kdo se o něco takového pokoušel,byl S. Jobs,ale ten si to vzal s sebou do hrobu :-))

reagovat
Středa 26. října 2011 v 10:43 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> myslím že ne, co se týče krávovin, jsem nesmírně vytrvalý. A po pravdě, už mě nebaví tyhle války na webu. Většinou jsou z nepochopení, řada lidí se nedokáže jasně a srozumitelně vyjádřit a z toho vznikají spory.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 10:29 ® Kazan reakce na …

1Mara> zkrátka jsi tvrdej chlap :-D :->
sus1> kdo chce, může to řešit změnou prohlížeče, dost jich dnes umí opravovat chyby

reagovat
Středa 26. října 2011 v 0:30 ® rgb23 reakce na …
rgb23

sus1> to by ale byla docela nuda pač by nebylo koho opravovat:-)

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 23:16 ® sus1

hraji> To si jenom myslíš.Ono tě to za chvilku přejde,situace se uklidní a pojede to zase dál,samozřejmě tu ,, jízdu " myslim v dobrém smyslu.:-)

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 23:14 ® sus1

David Havlíček> Měl bys teda zařídit,aby,když sem člověk chce napsat – došlo automaticky ke kontrole pravopisu a pak se to teprve objevilo zde.:-)

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 22:52 ® 1Mara
1Mara

Ale koukám že jsme tu samí registrovaní , tam monitoři , přidáte se ?

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 22:48 ® 

1Mara> a je to :-))

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 22:45 ® 1Mara
1Mara

Kazan> Já furt s tvrdým :-)

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 22:42 ® rgb23
rgb23

muhehe tady je ale veselo:-)

reagovat