Vyhledávání
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | 17.463 zobrazení | 142 odpovědí
Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:38 ® 1Mara
-
Růžičková Květa> No to by mě téže zajímalo , v čem vás Hráji urazil
reagovat, a i kdyby Hráji napsal svůj názor , tak jeden člověk může zato že jsem nechodíte ? Tak to je docela síla , pááááč to by jste dneska nemohla ani vyjít z baráku .....
děkuji za odpověď - Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:34 ® hraji reakce na …
-
Růžičková Květa> mohu vás jen pro pořádek požádat o sdělení, ve které diskuzi jsem vás či vašeho manžela urážel? Mě samotného by to zajímalo. Jen abych si udělal obrázek o tom, co je to urážka. Děkuji předem Jiří Hrazdil
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:25 ® kety.vydra reakce na …
-
Růžičková Květa> Pardon,ale myslím,že u „sousedů“ je to ikskrát horší,proto tam zase nechodím já.
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:12 @ Růžičková Květa
-
Zdravíme všechny,
na názor klopa chceme říct, ze se s manželem s tímto naprosto stotožníme a kvůli zmíněnému rybáři a jeho urážkám jsme přešly jinam. Nehodnotím jej, konstatuji. Vám, kteří jej znáte, to příjde asi normální … Ale vžijte se do člověka, který ho nezná a ten ho okamžitě po vstupu do diskuze začne urážet… Myslíme, že Vám tady ohledně tohoto pána skončilo mnoho lidí, co nemají zájem se nechat urážet. Pěkný den
reagovat - Středa 26. října 2011 v 16:32 ® reakce na …
-
osprey> A právě proto se jdu sbalit a zkusit náký céčka,ale beru pletenku,už se mi přimotal jeden holdegron k nástraze předevčírem a byl sem bez šancí..Tak teď pro všechny případy.
hraji> Ty budeš hodnej a další 4 budou zlý,to je taky tkaovej začarovanej kruh.Za to nemůžeš jenom ty.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 16:18 ® osprey reakce na …
-
mannice> Okouna umí chytat kdekdo. Pak je jich málo a následně už ho umí chytat málokdo.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 16:14 ® hraji reakce na …
-
mannice> ta fotka je z doby, kdy se mnou ještě chodil na ryby syn. To už je nějaký pátek. Ale na nováčky budu hodný, i když mě budou posílat do pryč …
reagovat - Středa 26. října 2011 v 16:04 ® reakce na …
-
hraji> Tomu nevěřim,podívám se na profilovku a vidim krásnýho okouna.Toho už v dnešní době umí chytat jen málo kdo
Ale jinak si stojim za tim co sem napsal.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 15:56 ® hraji reakce na …
-
mannice> ale já vůbec nejsem suprovej rybář. Já jenom hodně čtu a sleduji novinky. Ryby chytat neumím.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 15:17 ® reakce na …
-
hraji> To nikdo neříká,ale nech ho nadechnout atmosféry,která tu panuje.Ať vidí záři zpříma stojících prutů u neomylného rybáře a pak mu teprv dej kartáč,ale jen z lehka.On si stejnak každej musí přijít na všechno sám.Nebo ty si tak suprovej rybář,znající všechno jen z rubrik,rad starších a moudřejších? Nemyslim si,každej si k tomu najde cestu,ale každej trochu jinak.
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 14:37 ® hraji reakce na …
-
mannice> máš pravdu, takový rozechvělý nováček na Chytej, který si je naprosto jistý, že dokonale zvládl lov kapři na krupicové těsto od babičky, narazí v debatě na hrubého a vulgárního hrajiho, který se mu snaží vysvětlit, že ne všechno je tak, jak to náš nováček vidí a je na průšvih zaděláno. Nováček je zbaven iluzí a odchází jinam. A tomu se musí me snažit zabránit. Nebudeme se snažit napravovat omyly nováčků, nebudeme je okřikovat, když nám budou nadávat.
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 13:28 ® reakce na …
-
sus1> Baví nebaví ono příjde spousta lidí,ale nechce je to hnedka při prvním kontaktu s chytej utřít
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 13:08 ® sus1
-
hraji> Ono je to v podstatě vidět,koho už to asi moc nebaví,nejsou tak hojně vidět jako dříve.
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 13:03 ® džigit reakce na …
-
1Mara> s těma za náma nechoď,chčiješ na špatnej strom
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 12:56 ®
-
Takže maj nově příchozí vždycky napsat,že znaj Máru a byl by klid
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 12:35 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> Kdyby jsi začal psát spisovně,tak by se to po tobě konečně dalo číst
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 12:18 ® 1Mara
-
A hale vy rejpálci , kdybych začal psát spisovně a tak jek se to má , tak vy by jste se nudili
reagovat - Středa 26. října 2011 ve 12:14 ® 1Mara reakce na …
-
Kazan> Koule
reagovat - Středa 26. října 2011 v 11:59 ® Kazan reakce na …
-
džigit> jj
reagovattvdej chlap, tvrdej jazyk ( a kdoví co všechno ještě)
- Středa 26. října 2011 v 11:36 ® džigit reakce na …
-
Kazan> jazyk kmene,ve kterým Mara píše, neumí žádnej překladač.Jediný,kdo se o něco takového pokoušel,byl S. Jobs,ale ten si to vzal s sebou do hrobu
reagovat - Středa 26. října 2011 v 10:43 ® hraji reakce na …
-
sus1> myslím že ne, co se týče krávovin, jsem nesmírně vytrvalý. A po pravdě, už mě nebaví tyhle války na webu. Většinou jsou z nepochopení, řada lidí se nedokáže jasně a srozumitelně vyjádřit a z toho vznikají spory.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 10:29 ® Kazan reakce na …
-
1Mara> zkrátka jsi tvrdej chlap
reagovat
sus1> kdo chce, může to řešit změnou prohlížeče, dost jich dnes umí opravovat chyby - Středa 26. října 2011 v 0:30 ® rgb23 reakce na …
-
sus1> to by ale byla docela nuda pač by nebylo koho opravovat
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 23:16 ® sus1
-
hraji> To si jenom myslíš.Ono tě to za chvilku přejde,situace se uklidní a pojede to zase dál,samozřejmě tu ,, jízdu " myslim v dobrém smyslu.
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 23:14 ® sus1
-
David Havlíček> Měl bys teda zařídit,aby,když sem člověk chce napsat – došlo automaticky ke kontrole pravopisu a pak se to teprve objevilo zde.
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 22:52 ® 1Mara
-
Ale koukám že jsme tu samí registrovaní , tam monitoři , přidáte se ?
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 22:48 ®
-
1Mara> a je to
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 22:45 ® 1Mara
-
Kazan> Já furt s tvrdým
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 22:42 ® rgb23
-
muhehe tady je ale veselo
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 22:39 ® 1Mara
-
džigit>