Vyhledávání
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | 17.465 zobrazení | 142 odpovědí
Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. října 2011 ve 22:38 ® 1Mara reakce na …
-
hraji> Jen do mě , já to snesu , a hlavně odtebe coby pan rybář
reagovatAle né že budeš hrozně zlej , jinak tady na netu končím
- Úterý 25. října 2011 ve 22:37 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> sy na tom jen hraju
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 21:50 ® reakce na …
-
Kazan>
hraji> Vyprovokovat,aby ses dostal hnedka to příspěvkovýho tempa
.
1Mara> hele jä ty nevym jestly do děláš naschvál nebo sy na to jenom hrajež
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 21:10 ® Kazan reakce na …
-
Robur> a i tak to měl dobře, hy, chy, ky, vřy – ti, ni takže přýčestí vždy s tvrdým nééé ?
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:59 ® džigit reakce na …
-
hraji> klidně mu nalož,krom „velkého“ Ti ještě přidal čárku
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:56 ® Robur reakce na …
-
1Mara> nepochopivše to, jsi to jen opsal s hrubkou. Hraji psal o špatném použití.
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:54 ® hraji reakce na …
-
1Mara> no když už sis o to řekl, tak hraji se píše vždycky s malým „h“ na začátku
reagovatStačilo nebo mám přidat pár nadávek?
- Úterý 25. října 2011 ve 20:54 ® džigit reakce na …
-
1Mara> kecá ke cá kecá
reagovatprej příčestí trapné
- Úterý 25. října 2011 ve 20:46 ® 1Mara reakce na …
-
džigit> Já to okopčil a to ý jsem tam fouknul schválně , ale bylo to slabý odvar na Hrájiho , příště budu muset zkusit jinou zbraň
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:45 ® 1Mara reakce na …
-
hraji> Tak to jsi mě zklamal
, jsem si myslel že mě spéruješ za to y ve slově přýčestí
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:33 ® džigit reakce na …
-
1Mara> Ty se neptej,bo to neumiš ani opsat
reagovatTy „přýčestí“
- Úterý 25. října 2011 ve 20:32 ® hraji reakce na …
-
1Mara> hele to neřeš, ryby na to neberou, normální člověk to vůbec nepoužívá a proto v tom může jen těžko udělat chybu. Prostě pohoda a klídek
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:28 ® 1Mara reakce na …
-
hraji> přýčestí trpného a přechodníku minulého ? Co to znamená ?
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 20:01 ® hraji reakce na …
-
mannice> přiznej se, že jsi mě chtěl nenápadně vyprovokovat, abych tě sjel za tu nezvládnutou shodu podmětu s přísudkem. Ale chyba hošku. Takové drobnosti přehlížím. Ode dneška budu reagovat pouze na nesprávně použité příčestí trpného a přechodníku minulého. Nic jiného se mnou nepohne.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 17:19 ®
-
David Havlíček> To máš jedno,jen sem se chtěl rychle a vtipně zapojit do konverzace
Já sem toho názoru,že tady už je tak dokonalá parta lidí,že málo kdo to zvládá se přidat a začlenit.
reagovatProblém je v tom,že dost lidí sem příjde jen kůli soutěžím,nebo jen neuspěli na konkurenčnim servru.
- Úterý 25. října 2011 v 17:11 ® HaD reakce na …
-
mannice> bavily
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 16:55 ® reakce na …
-
hraji> Jen nemávej rukou,ale piš
reagovat.Mě konverzace s tebou vždycky bavili
- Úterý 25. října 2011 v 16:21 ® HaD reakce na …
-
reagovat
- Úterý 25. října 2011 v 15:34 ® hraji reakce na …
-
osprey> + David Havlicek : ono to neznamená, že nebudu psát, jen se budu víc korigovat. Pravda je, že jsem často reagoval na věci, nad kterými nyní mávnu rukou. Ale pokud se mi něco nebud líbit, klidně se k tomu vyjádřím negativně, pokud budu mít pocit, že to k něčemu bude. To zas že byste se mě zbavili, to ne.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 15:07 ® osprey reakce na …
-
hraji> To je skoro škoda. Zase jsou tu lidi, pro které mají tvé názory cenu.
Ono je to vždycky tak, že když člověk napíše pravdu, tak někoho potěší a jiného nakrkne. Co dělat.
Piš jak umíš a hlavně na nás nezanevři. A kdych začal psát blbosti já, klidně mi to napiš. Veřejně.
reagovat - Úterý 25. října 2011 ve 14:44 ® HaD reakce na …
-
hraji> Já si Tebe a dalších takových lidí vážím právě za tu přímost, byť nemusí být vždy příjemná.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 10:27 ® hraji reakce na …
-
sus1> no ono to bude ve svém důsledku znamenat, že budu psát méně. Prostě to napíšu, přečtu, vyhodnotím a smažu. Přece nemohu způsobovat šrámy na duši návštěvníkům těchto stránek. Ale nic to nemění na tom, že mě dokážou rozčílit teoretici, kteří na základě googlu přesně ví, co bude fungovat a co nebude. Akorát už se s nimi nebudu hádat ani na ně reagovat.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 9:45 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Odradil mě tím, že ,, se budu snažit psát lépe ".
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 8:57 @ klop reakce na …
-
Já nemám právo dávat Hrajimu šanci či nikoli, každopádně se k tomu ale staví velice solidně a na přímo, což dle mého názoru zasluhuje uznání.
reagovat - Úterý 25. října 2011 v 0:13 ® cercer
-
…hmm..jen tak dál…když už se nám blíží ty Vánoce..
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 23:40 ® osprey reakce na …
-
sus1> Tebe, tebe neodradí ani betonová zeď, dvě pásma ostnatýho drátu a minový pole
klop> Já bych dal hrajimu ještě šanci
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 22:07 ® sus1 reakce na …
-
hraji> Tak tet si mě teda odradil.
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 12:57 ® hraji reakce na …
-
klop> mohu vás ujistit, že jste se mě svým příspěvkem nijak nedotkl, natož urazil. Já vím, že píšu agresivně, jsem arogantní, uštěpačný a zlý, ale vulgární, to asi ne. To neodpovídá mému založení. Přesto se budu snažit psát lépe, jak jsem již naznačil.
reagovat - Pondělí 24. října 2011 ve 12:41 @ klop
-
Dobrý den,
nechtěl jsem říct, že mi vadí rybář Hraji a už vůbec jsem jej neměl v úmyslu urazit. Jestli jsem tak udělal, dodatečně se omlouvám. Řešila se zde otázka toho, proč se nepřispívá více do diskuzí… Vůbec bych nechtěl znevažovat odbornou stránku tohoto pána a jemu podobných, ale dle mého byly reakce v některých případech dosti přehnané až uražlivé, což mohlo a může spostu lidí odradit, nic víc,nic míň…
reagovat - Neděle 23. října 2011 ve 21:26 ® hraji
-
klop> je mi velmi líto, že jsem příčinou toho, že je Chytej ochuzeno o vaše příspěvky. Slíbil jsem sám sobě, asi před půl rokem, že sem budu psát jen pozitivní příspěvky, vyvaruji se vulgárních výrazů a jen zcela vyjímečně budu komentovat tragickou a do nebe volající neznalost mateřského jazyka. Současně jsem si ale slíbil, že pokud si budu myslet a), napíšu a) a nebo nenapíšu nic.
reagovat