Chytej.cz

Neregistrovaní návštěvníci. necteno

10.12.2004 | toulovec | 17.464 zobrazení | 142 odpovědí

Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 10. října 2011 ve 22:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Robur> je neregistrovanej a nebaví se s námi…

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 22:36 ® Robur
Robur

toulíku, kde jsi?

reagovat
Středa 15. prosince 2004 v 15:32 ® Kerad

Pokud mám co říct tak to řeknu,ale na plkání jen tak mne moc neužije,sorry

reagovat
Úterý 14. prosince 2004 v 19:46 @ 

Mirmen:Souhlasím s tebou.

reagovat
Úterý 14. prosince 2004 v 17:25 ® jaryn

to je těžký, když toulovec nepustí nikoho ke slovu, já chci něco říci, smrš%t jeho nápadů už převede diskusi jinam akdyž zase něco napíšu tak už je diskuse někde jinde i já som taký zmetěný

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 15:16 ® Prizrak

Všiml jsem si ale, že ikdyž je tu čím dál tím víc zaregistrovaných návštěvníků, tak většimou píšou jenom „staří mazáci“ a nový nic moc. A je i hodně těch, kterých psali jen ze začátku a teď na to prdí. Avšak jé tu i pár lidí, kteří se drží (viz Tomash)

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 ve 12:16 ® Holajz2

toulovec: Nejsem si jistej, ale nereg. nemají právo sem psát, ne?

reagovat
Pondělí 13. prosince 2004 v 7:35 ® toulovec
toulovec

Myslím, že více návštěvníků více názorů a více zkušeností, diskusi samozřejmě člověk nemůže brát jako striktně rybářské téma, ale spíš jako nějaký „sranda klub“. Nemám nikomu za zlé pokud se nezapojí do diskuse, to rozhodně ne, spíš mě překvapuje ten poměr aktivních a pasivních účastníků. Rozhodně pokud se takový návštěvník webu zapojí nejen do diskuse, ale i do fora, rozhodně může přinést něco do placu. nebo by mohl třeba položit zajímavou otázku, nebo sem v době zimního spánku vložit pár hezkých fotek. Vím že to naše tlachání a ftipkování notorických kecalů typu já, Jiris, Big Mike, Bass, HaD, Pupák, Dědek, ......... (není třeba jmenovat další) ostatní nezajímá, ale alespoň pro mně je to velikou zábavou a odreagováním. Hlavně si myslím že i otázky tohoto typu mohou nějaké zlepšení přinést a HaDovi mohou pomoci vybrat tu správnou cestu kterou by se měl vývoj CHYTEJ ubírat.

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 ve 21:37 ® HaD
HaD

mirmen: souhlasím a mým přáním je, aby Chytej poskytoval útočiště jak diskutérům, tak odborným a věcným debatám. Prostě „e-demokracie“ a „i-svoboda“

reagovat
Neděle 12. prosince 2004 v 10:47 ® mirmen

HaD: měl jsem na mysli jen toulovcův dotaz, proč se mnozí návštěvníci hned nezapojí do diskuzí apod. Ono to asi ani dost dobře nejde chtít moderovat diskuzní prostor a stanovovat striktní pravidla. Hodně záleží na náladě, „struktuře momentálních návštěvníků webu“ aj. Někdy je chuť jen na pokec o všem, jindy na pokec o konkretní drobnosti, technice atd.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 ve 21:00 ® HaD
HaD

mirmen: Rozumím Ti. Ale co je lepší? Volnost nebo omezení a cenzura. Přísná odbornost a nic jiného? Normálně pokecat jinde? Kde a proč jinde?

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 19:32 ® Milky
Milky

Já osobně si myslím, že největší devizou tohoto webu je nenucenost! Naprostá volnost, nespoutanost názorů. Kdo chce, může se tu (v intencích fší slušnosti) realizovat. A je to koneckonců jedno, jestli je reg. nebo ne. Každý web se rád pyšní tím, kolik má členů … ale i to, že sem stále chodí lidé, třeba si jen něco ověřit, sosnout si nějakou informaci, nebo najít odkaz – i to svědčí o tom, že Chytej. cz má co nabídnout.

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 v 15:16 ® Andrea
Andrea

Tak to tedy nechápu. Koho zrovna nezaujme diskuse a jen si čte, ten je špatnej? Já taky kolikrát raději přejdu na články, když vidím, že to co se probírá mě nebaví, nebo tomu nerozumím. To si raději přečtu nějakej ten článeček. Myslím, že je to normální a doufám, že o tom ostatní přesvědčím.

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 22:35 ® DEATH

Dobrá,tímto se OMLOVÁM všem nereg. návštěvníkům,av­šak,kdyby byli všichni reg,tak bysme měli s kým pokecat,myslím tím lépe pokecat..

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 22:30 ® BigMike

Souhlasím s Mirmenem a nepovažuji někoho, kdo se zavítá a diskuze ho nebere a o to více pročítá články, fórum za chudáčka. Teď přes zimu se asi bude na diskusi probírat skoro nic a o to zajímavější budou fóra a smršť článků, které HaD chystá:-)) )

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 21:25 ® mirmen

Toulovec: já jsem sice registrovaný, ale nevím, co bych měl říkat a o čem psát. Někoho baví pokec, jiného novinky, dalšího třeba jen parmy či co já vím co. Mne osobně zajímá jen pár věcí. Očima přelítnu diskuzi ( a ani nedočítám konce vět), pak prolítnu FÓRUM a jen pokud se objeví něco, co mne přiměje k reakci, tak odpovím. Mám pocit, že čím víc pokeců typu chat, tak tím víc web upadá. Poskytuje totiž jen balast, zatímco to pravé rybářské jádro upadá. To je v současnosti i problém MRKu. Omezili příspěvky neregistrovaných, zatímco registrovaní mohou nakvákat kybl hovadin. Takže v současnosti najedeš na rubriky typu PŘÍVLAČ,FEEDER apod. a na jedné stránce najdeš sotva 2–3 příspěvky, které posouvají rubriku dál !!!! Ostatní plky jsou typu chat ( o když jsem se tím i já sám provinil !!).

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 20:36 ® DEATH

Já pláču,chudáčci­......

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 20:26 ® Prizrak

No co, někdo ten dar třeba nemá

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 ve 20:24 ® DEATH

teď je jich 10 neregistro­vaných… Asi je to na jejich mozečky těžký!!

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 v 15:49 ® pupak

dedek sefovi to rikam furt ze slusny lidi v noci nedelaj . . .

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 v 15:44 ® Dědek
Dědek

No z tebe by měl zaměstnavatel radost, kdyby to věděl

reagovat
Pátek 10. prosince 2004 v 15:43 ® pupak

toulovec ne ani nehne abych kvuli tomu ze chodis do kolbenky vstaval v sest . . . slusny lidi vstavaj kolem 10 hodiny aby se pekne vylezankovali a vypinkali na novej den a ne abys je prudil uz vod rana svejma kecama:-)) )

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1