Vyhledávání
Nejsympatičtější revír
29.10.2008 | Robur | 8.585 zobrazení | 69 odpovědí
Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. října 2008 v 18:14 ® clingfish reakce na …
-
Muj domaci revir je ten nas prigl a uplne by mne ke stesti stacilo, kdyby se neodpoustel a mohl bych na nem chytat i pristi rok, nikam po republice bych uz nepotreboval jezdit, ale kdyz uz tak k sanderovi na mniky:))
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:48 ® Sander
-
Robur > ale já tu otázku plně pochopil :o) Kde je tvé pověstné hledání ironie za každým příspěvkem?
Rád bych žehlil na Lužnici v místech, o kterých mám zakázáno se s kýmkoli bavit :o))) Opravdu…
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:40 ® Radim11
-
nejakej peknej pstruhovej revir… projezdil sem toho celkem dost ale zatim sem jich moc nepoznal… a pak mam jeden suprovej revir kde se chytaj kapitalni stiky, perliny, lini a uhori… ale kdyz reknu kde tak se tam sjede cela republika a nic tam nezbude (kromě odpadků a vnitřnosti zabitých ryb)
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:10 ® LojzaRybka
-
Robur>
reagovat)
- Středa 29. října 2008 v 17:08 ® Robur
-
Sander, klid, tlouště a mníky nikdo nechytá a otázka spíš zní, páč jsem se do toho zamotal, kterou jinou vodu, krom té na které chytáš, by jsi bral. Takže třeba v Brně jsem doma na Svratce 4, to je moje doma, ale kdybych si chtěl vybrat, tak bych chtěl chodit někam na Labe k Ústí, protože tam nachytá každý idiot
reagovat. Neberte to jako narážku na Ústečáky ale na plodnou všeobecnou diskusi dnes.
- Středa 29. října 2008 v 17:08 ® Filip00
-
Berounka je pěkná řeka
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:06 ® kubas
-
Nějaká pěkná pstruhovka, jelikož jižní Morava jich moc nemá, tak bych chtěl zažít nějakou změnu.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:03 ® LojzaRybka
-
nejsympatičtější revíry??
reagovatale o ohři tu diskuze už je Robure
- Středa 29. října 2008 v 17:02 ® Sander
-
Když odpovím, tak svůj revír totálně odepíši, protože se mi tam sjede celá republika.
reagovat