Chytej.cz

Nejsympatičtější revír necteno

29.10.2008 | Robur | 8.506 zobrazení | 69 odpovědí

Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:04 ® lucioperce69
lucioperce69

já to mám strašně těžky v okruho 20km od mýho bydliště je úžasná ohře s obříma pstruhama, jednovousejma treskama a proudomilnýma ostroretkama a parmama, ete úžasnější labe kolem ústí s fousatejma sumcema, dravejma bolenama a zimníma bojovnejma parmama a kousek od baráku mám navýběr z 20 propadlin a zatopenej dolů kde chytnu jakoukoliv ryby si zamanu. Takže kdybych si měl vybrat kam se stěhovat za rybama tak si myslim že mám neskutečný štěstí pač já bych se nestěhoval

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 22:21 ® Jak.novi
Jak.novi

Firetiger: dědek měl štěstí, parma ale ne

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 22:19 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Zrovna dneska v poledne jsme s Rarachem viděli v Žatci jednoho dědka chytit na těžko krásnou holku parmu tak 75. Když si jí rval do vezírku byla iluze v prdeli.

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 ve 14:34 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Cudla: jakej tydýt

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:29 ® Cudla
Cudla

Máš pravdu NE i NEJ revír najdeš i za barákem.Takový Ohře pod i nad NECHRANKAMI je paráda a stačí jeden tydýt a je po iluzi.Stačí se porozhlídnout…

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 21:03 ® chosebaits
chosebaits

Nikam se stěhovat nemusím,nebo krásná ohře s širokou škálou ryb mám pod oknem.Jsem s touto vodou naprosto spokojen a nehodlám měnit.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:27 ® licus.10
licus.10

piranha: souhlasím s Tebou Labe je prostě Labe

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:17 ® Robur
Robur

rozděluji otázku na ČR a zahraničí. Žádný fráze, prostě musíte si vybrat jednu zem či vodu:-) .

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:15 ® Piranha
Piranha

Labe 1–10

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 7:59 ® mana01
mana01

Berounka v Bohách pod Krašovem, nejhezčí kout naší matičky republiky.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 7:05 ® baddy73

Oblíbené mám ty kam se dostanu a kde jsem už byl.Takže Humpolecko,Pel­hřimovsko a Orlické podhůří. Mám rád revíry kde je pěkné okolí,člověk tam nepotkává přezpříliš kolegů a dá se tam občas chytit i nějaká ta ryba.Proto mi výše uvedené kraje v těchto směrech vyhovují. Zahraniční rybolov mě moc neláká.Doma je doma :-)) ).

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 19:31 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Já mám rád revír Dírenský potok 1, což je rybník od zámku Červená Lhota. Sice jsem tam nikdy nic pořádného nechytil, ale koukám na zámek a vzopomínám na pohádky…

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 16:37 ® rarach

Kdyby svaz tak velkopansky netrval na každé vodě mohlo by těch revírů jak kobylek, miluji Ohři, ale jako jediný revír bych si našel něco v zahraničí.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 16:32 ® 

Já bych si dovedl představit pohodové pochytání na některém revíru v Anglii…takový ten větší rybník někde v hrabství XY, kde by se dalo s plavačkou číhat na trofejního lína, nebo podobnou pádel, no a samozřejmě na nějaké Mongolské Tajmení řece, (ale tam by mě musel někdo donést-a taky to sponzorovat.)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 14:28 ® sus1 reakce na …

HaD:Nebo na Tahiti,co???:-)) )

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 9:07 ® hraji
hraji

Víš Robure, když napíšu že bych se neuměl rozhodnout, asi by to nejlépe odráželo můj vztah k oblíbeným revírům. Líbí se mi lovit na naší Svitavě, chytání na řece je totiž velmi různorodé a variabilní, není nikdy zcela stejné, ale chybělo by mi chytání velkých cejnů na Dyji 7 a nebo lov na Svratce. A letos jsem třikrát lovil na Labi a musím říct, že i tato řeka má něco do sebe. Takže za sebe říkám, rozhodl bych se asi pro Svitavu, ale nebyla by to radostná volba. Pochválen buď svazový rybolov, umožňující lovit všude.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:31 ® Jak.novi
Jak.novi

Já bych nejradsi bydlel někde u italského pádu, španělského ebra nebo francouské rhony. To jsou domovy velkých sumců

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:12 ® cormoran reakce na …
cormoran

No vidíš, kdybys byl idiot, tak nachytáš:D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 2:20 ® licus.10
licus.10

Robur: jsem Ústečák, ale že bych toho nachytal nějak moc?? Tak to tedy néééé:)))

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 2:08 ® licus.10
licus.10

moje nej voda je ta, kde je klid a pohoda. Jo a taky ryby:)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 2:00 ® HaD reakce na …
HaD

robur: já bych asi nejraději bydlel někde v Laponsku u těch úžasných řek, potoků a jezer.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 20:03 ® Robur
Robur

vidíš, zajímalo by mne, zda takový horský potok mezi skalami je vůbec úživný.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 19:49 ® regulus
regulus

Robur – ty máš fakt hovno co na práci, že vymýšlíš takovýhle pi**viny. Nicméně ti odpovím, má to ale malej háček, asi by to nebylo nikde v tomto ********* státě. Pokud bych si mohl hypoteticky vybrat, tak to bude asi nereálný, jinak v rámci reálných evropských poměrů bych to viděl někde na horách s kloudnou pstruhovkou, takže Alpy, Tatry, Fatra apod., případně Skandinávie.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:55 ® Robur
Robur

SAnder, třeba Dalešice cca 1980 a výš, to bylo tak yněco. Pamatuji to jen jako děcko, které chytalo na bič, ale jak tam ty štiyk ramovaly, to byla síla. Prakticky jsem štiku neviděl hodně dlouho zalovit, pořád jen samá bolení véčka, okouni, ale štika…

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:50 ® Sander
Sander

Robur > napadlo mne to samé s tím Lipnem, ale jsi o 10 let blíže.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:50 ® skwor
skwor

Mě je sympatický náš Bolenov. To že se tam od příštího roku nebude vláčet je mi sympatické o hodně míň.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:47 ® Robur
Robur

halt máš malé obzory, ale protože mám dobrou náladu , tak zde nemrhej časem, moho doporučit např. jiné diskuse jako Kam na orlík nebo Orlas, jak berou…, tam se vyřádíš:-))

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:40 ® ART
ART

Takouvouhle kravskou otazku jsem dlouho nevidel

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:20 ® Robur
Robur

clingfisch, jestli chceš, tak ti osobkou pošlu kde Sander chytá

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:19 ® Robur
Robur

Sander, neboj pochopil. Citaci mého příspěvku po 5ti minutách v paměti ještě udržím, ale zároveň jsem si všiml, že jsem to opravdu zamotal. Takže jsem chtěl zdůraznit, že tím, že nabonzuji, že bych někdy rád chytal na Lipně /což je můj případ, ale před 20 lety/ tak Lipnu zrovan moc neuškodím. Takže doufám, že takhle to poberou i ostatní. Bavím se o touze, která v raálu může být klidně otřesná.

reagovat