Vyhledávání
Rybolov okolí plzně
29.10.2008 | Jak.novi | 3.803 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. listopadu 2015 ve 13:23 ® Pr3v1t3k reakce na …
-
Jak.novi> Největšího kapra, lipana, pstruha, parmu a štiku jsem chytil než mi bylo 15…byl na to čas…a říkat kolik ty ryby měly ani nebudu. Sedmilháře by ze mě dělali
reagovat - Pondělí 9. listopadu 2015 v 10:46 @ Honza_DL
-
Zdravím pánové. Jsem totální začátečník a tak nějak nemám vůbec štěstí na žádnou rybu… Letos jsem byl cca 50× a ani jendou nic… Jo, vlastně ano… Jeden okoun 25, když jsem vytahoval těsto z vody… Chudák malej se mi na tom oběsil… Neporadili byste mi, kam v okolí Přeštic vyrazit? Chytám převáženě na položenou a nebo na plavačku.
Předem všem děkuju. H.
reagovat - Úterý 23. prosince 2008 v 0:09 ® Jak.novi reakce na …
-
nemáš proč závoidět. Je lepší chytit větší množství menších ryb než jednu velkou. To já ti závidim větší množství ryb.
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 23:37 ® hubertsvab
-
ta parma je skvělá, vím, že by se to nemělo, ale vážně ti jí závidím! Letos jich mám 14 a ani jedna nebyla přez 50 cm:(
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:49 ® 1Mara
-
Podívej věřímti na lidi se vyprdni je důležitý co výš ty a né co si myslí jiní
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:46 ® Jak.novi
-
prosím vás nechytáte někdo sumce okolí plzně děkuji
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:43 ® Jak.novi reakce na …
-
Jasně že plave. Na chytej mi to docela lidí neveri, coz mi je líto. Zbytečně ze mě dělají masaře a at se podívaj na své úlovky. Asi jim snad netekla krev(těm rybám). Tuto rybu jsem měl ve svém fotoalbu, proto jsem toto fotoalbum smazal aby se někteří lidé do mě zbytečně nenaváželi. Doufám že ty mi snad uvěříš.
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:35 ® 1Mara
-
Jak.novi- náhodou krasavice doufám že plave ?
reagovatDDD
- Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:34 ® 1Mara
-
Huberte nepodceňujse, máš okolo sebe dobré učitele a na Berounce jsou taky takhle veliký, strejda Péťa je tam před měsicem taky chytal.:DDDDD
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:34 ® Jak.novi
-
vím foto nic moc. za to se omlouvám
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:33 ® Jak.novi
-
Štiku 120 cm jsem ulovil v roce 2006 a sumce též roku. Na sumčařinu je třeba mít dostatek času a nevím kam by sem se okolí plzně na sumce mohl vypravit. Byl bych vděčný za vaše tipy týkajíví lovu sumcu okolí plzně. Tahle měla 113 cm.
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:22 ® Jak.novi
-
Parma 72 cm. Doufám že pochopíte že fotak na ryby beru od tohotu roku. Dříve bylo na ryby více času než dnes a tím pádem více trofejních úlovků. Přiložím jen pár fotek.
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 ve 22:14 ® hubertsvab
-
taky bych se rád podíval, asi sem uplnej břídil, ale 70ku parmu jsem ještě neměl ani na prutu a o 120 cm štice ani nemluvě…
reagovat - Pondělí 22. prosince 2008 v 0:56 ® cercer
-
Jak.novi: hele,kamaráde,přidej do alba taky nějakou fotku z těch ryb,co uvádíš na kartě,že jsi chytil..jsou to kapitální úlovky a rád se pokochám tak krásnýma rybama…jsi fakt dobrej,na svůj věk.
reagovat - Neděle 21. prosince 2008 v 10:52 ® salmer
-
kdyz resite ty parmy, tak letos na jare sem taky chytil parmu 73 na Uslave, byl sem na tom miste 3× pokazdy se aspon 1chytla vse v rozmezi 40–75cm.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 v 11:34 ® Jak.novi reakce na …
-
albin: na doudlevci. Jsou tam krásný ryby. Mě to rejpnutí je úplně jedno
reagovatTak Petrův zdar
- Neděle 2. listopadu 2008 v 10:40 ® albin
-
Jak.novi:Omlouvám se za to rejpnutí.Krásná parma to na ně opravdu chodíš na Radbuzu? Vím že mi neřekneš kam ale že sou tam tak velký sem netušil.Já na Radbuze chytil na vláčku 2 ale nej 54.
reagovat - Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:49 ® albin reakce na …
-
No já si jenom rejpnul,když sem četl natvý kartě ty úlovky,ale možná je to ode mě závist.Jo jo Radbuza to je řeka.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:12 ® Jak.novi reakce na …
-
albin díky. Mím nejoblíbenějším revírem je Radbůza. Tam jsem chytl tu parmu 73 plus nějaký kapříky,plotice,okouny a nějaký padoustve a ostroretky. to vše na feeder
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:00 ® albin
-
Když tak čtu co už jsi ve tvym věku chytil tak nevim jestli ti moje rada bude k něčemu.Pod Borskou na celym toku se dá super zachytat na feeder taháš jednoho cejna za druhym ale všichni jsou (s ohledem na velikost tvých ryb)úplný mrňata.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 21:29 ® Jak.novi reakce na …
-
Na to jsem zapomněl. feeder
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:38 ® Radim11
-
musis upresnit na co chytas, jake mas pro to podminky, a hlavne rybolovnou techniku!!! NA takto položenou otázku se nedá odpovědět
reagovat