Vyhledávání
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | 3.189 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. října 2008 v 15:53 ® ZANDER
-
díky, takžě zauber jednoznačně vede, tak si udělám k Vánocům radost =D zase
reagovat - Čtvrtek 30. října 2008 v 10:59 ® sethy
-
ZANDER: mam zaubra 3000(3roky) i 2000(3roky z toho jeden nepouzivanej). 3000 od středni vlačky po sumco vlačku. 2000: lehci vlacka (rok ho pouzival jiris v lize, ted ho mam ja-takže jsme o nešetřili).Oba jsou pořadně vytiženy, hodněkrat ve vodě, hodněkrat zmokly atd atd. nemužu si stěžovat. Nebýt těch škrabancu tak bys řekl, že jsou novy.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:57 ® Uno reakce na …
-
O zauberu jsem také uvažoval a nakonec koupil reda 20 a 30 , jsou levnější a kvalita alespoň na pohled při srovnání konstrukce srovnatelná, ale záleží na kusu, 30 je v celku v pohodě a na 20, chvějí ložiska na hlavním kole.To motání jsem vyřešil výměnou lamel „tu orig.jsem zadřel při záběru sumíka.“ .Na příští rok zkusím ticu“ na ligu“.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:38 ® hecht reakce na …
-
ZANDER – osobně ho nemám(zatím), ale vedle na MRKu je o něm popsáno dost a dost. Samá chvála ,až doslouží ABU CD 6 tak ho vemu na tu středně těžkou a těžší přívlač.Na lehké věci mám Technium FA Mgs 2500 a MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 20:25 ® toti reakce na …
-
Tak to se budu těšit, liga potřebuje nové mladší koně, aby se to tam trochu rozvířilo. Uvidíme, jaké revíry nás přivítají se svém hájemství. Letos to bylo vše spíše o tlouštích, a tak doufám, že příští rok bude šance poprat se i na jiných druzích ryb. Pak pokecáme. Petrův zdar.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 19:10 ® ZANDER
-
díky, já to chci na krátkej prut na brození hlavně na ty rotačky na ligu
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 14:52 ® Stanik
-
ZANDER: mám Zaubera 3000 už dvě sezóny a maximální spokojenost. Perfektní chod a super brzda. Akorát smi přijde že tenhle naviják není zrovna ideální na tahání malých (úolně nejmenších) twistrů. Přijde mi že se tam občas vlivem toho poškubávání a přerušovaného navíjen udělá šmice. Jinak na rotačky a vobelrky super.
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 13:54 ® ZANDER
-
toti- díky, takže pudu asi do toho zaubra, příští rok se uvidíme na lize =D
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 13:31 ® toti
-
Ahoj, já bych do Stradica nešel, protože jsem viděl, co s ním dokáže udělat rok ligový vláčky ( u 3 kusů vždy stejný výsledek – je v háji ). Zaubera nebo Aplause od Ryobi už mám odzkoušený a zatím 3 roky pracují excelentně. Jediný problém je v tom, že při vláčce s rotačkou a jemným vlascem se občas motá na matku brzdy cívky. Tedy u některých kusů. Hlavně tedy u vel. 20. Možná bych šel spíš do 30.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 10:08 ® ZANDER
-
díky, a s tím zaubrem nemáte někdo zkušenost???
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 23:23 ® Salmo
-
Taky mám Red Arc,dostává záhul od zahajené a zatím drží dobře.
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:17 ® skwor
-
Mám Spro red arc, což je v podstatě to samé. Tři roky dostává záhul a zatím v pohodě. Stradica bych nebral.
reagovat