Chytej.cz

Jak ukládáte doma pruty? necteno

26.10.2008 | HaD | 14.546 zobrazení | 76 odpovědí

Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 26. října 2008 ve 22:18 ® coatnick
coatnick

Navíc moudrý muž (cituji Pikoše) mám mít doma otep prutů a  ženy pak ztrácejí přehled..

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 22:14 ® P.O
P.O

Doma pruty neukládám. Všechny mám v autě (výhoda: nikdy žádnej nezapomenu).

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 22:12 ® coatnick
coatnick

Do této doby jsem to řešil tím, že jsem na zdi měl prkno a na něm spousty různých držáků na novodurové trubky a pruty se tam „nacvakaly“. Jelikož jsem se postupně zbavil všeho nemuškařského, překopu to na něco, co bude řešit jen tubusy. Představu mám dlouho, ale jsem línej to dodělat. Dokonce mám někde nákres jako důkaz „že na tom makám“

reagovat
foto/forum/2008/th-img5537.jpg
Neděle 26. října 2008 ve 22:12 ® HaD reakce na …
HaD

koukám, že většina, co se odvážila vložit foto je pořádkumilovná :-)

regulus: když dáš foto, dám i já a můžeme se přít, kdo má větší bordel v cajkách :-D

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 22:04 ® regulus
regulus

No tak na to se raděj ani neptej a fotku toho bordelu sem nedám ani omylem. Skříň s držákem je v plánu na příští pětiletku, pokud bude čas. -:))))

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 21:59 ® Sander
Sander

skwor > tohle dělám jen s Artaxem. S navijákem ho totiž nenarvu do tubusu :o) Ale fakt je, že zbytek věcí mám dost průměrných, takže se o ně nestarám jak o klenoty.

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 21:56 ® skwor
skwor

Sander: Jak kdy… .-)

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 21:53 ® Sander
Sander

skwor > jsi nějakej pořádkumilovnej ne? :o)) To pořád sundaváš i navijáky z prutů? Já to třeba nechávám i navázané :o)

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 21:29 ® skwor
skwor

a ještě navijáky

reagovat
foto/forum/2008/th-img5536.jpg
Neděle 26. října 2008 ve 21:29 ® skwor
skwor

Jak na pruty tak na navijáky mám stojan vyrobený od táty. Jediná nevýhoda je, že už v nich nemám místo :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5535.jpg
Neděle 26. října 2008 ve 21:12 ® hecht
hecht

Já na ně mám na chodbě skříň. Chtěl jsem si do ní koupit to o čem píše Robur.Viděl jsem to tuším u Berkley, ale je to pálka a rozměrově by mi to nesedlo do té skříně. Udělal jsem si něco na ten způsob z plastu a mirelonu.Zatím to není ale dokončené, jak je vidno z fotky.Přednostně jsem do toho napasoval moje vláčecí drahouše.Ještě musím dodělat něco na dolejšek.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5534.jpg
Neděle 26. října 2008 ve 20:38 ® Sander
Sander

Teleskopy fláknu do šuplíku pod postelí a děličky do rohu vedle skříně. Některé v tubusu, některé jen tak nalehko.

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 20:11 ® Robur
Robur

teď jsem viděl něco jako pás tvrdšího molitanu, pruh nahoře pruh dole. V tom jsou kolmo k zemi zářezy a do těch se na stojáka vrazí prut. Montuje se to na dveře skříně nebo nějakým obdobným způsobem.

• I------

• I------

pomocí pomlček jsem to zručně nakreslil:-))
I pak znázorňuje prut.

reagovat
Neděle 26. října 2008 ve 20:05 ® ART
ART

Já mám v pokoji skříň 30 cm od stěny a v té mězeřě mám všechny svý klacky. Jsou po rybolovu vyčištěný a připravený na další lov

reagovat
Neděle 26. října 2008 v 19:59 ® Kubah

Já mám pruty na šatní skříni a navijáky v ní, to foto nepotřebuje :-)

reagovat
Neděle 26. října 2008 v 19:54 ® LojzaRybka
LojzaRybka

HaD>tak já taky později,mám tu vtom pěknej čurbes,udělám si nějakej pěknej stojan :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1