Chytej.cz

Proutek na feeder.. necteno

15.10.2008 | EDYS | 6.072 zobrazení | 36 odpovědí

Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,par­ma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500

mam par vybranych co na ne rikate?

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

www.fish-pro.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 15. října 2008 ve 23:07 ® EDYS reakce na …
EDYS

no ale treba pride clovek a rekne jo koupil jsem si ho a jsem spokojeny..no je tu druha vec ze kazdy je spokojeny s necim jinym..ale k tem prutum neni zadny poradny popis treba te akce jak jsem se docetl zde na chytej..

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 23:02 ® inspo reakce na …

EDYS> ne ja s feederem nemám žádné zkušenosti, ikdyž mě to taky láka vyzkoušet…ale jsem rád, že si vůbec najdu čas na vláčku nebo plavačku :-)

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 23:01 ® MadMack

EDYS – vím že je těžký si vybrat nový prut, ale lidi co sem budou psát Ti stejně doporučí prut co mají doma a udělají Ti v tom větší guláš, protože přibude dalších X značek a modelů. Za 1500,– koupíš dobrý prut, který Ti při dobrém zacházení vydrží mnoho sezón. Zkus si jednou věřit, dát na svůj šestý smysl a vzít ten prut, který se Ti líbí nejvíc. Přeji hodně štěstí při volbě. Jinak můj tip znáš z diskuze.

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 22:34 ® EDYS reakce na …
EDYS

a ty nemas s feederem zadne zkusenosti:?jo a videl jsem prvni prispevek tak jsem si rikal super nekdo poradil a rozkliknu to a nic..:-D

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 22:30 ® EDYS reakce na …
EDYS

ja jsem precetl hodne veci tadyk an chytej o feedru..a jako vyber prutu vbc..a vim ze je tu zalozene hodne takovych poradte mi mam tadyk ty a ty pruty vybrane..:-D ale v duskizich jsem dostal snad jen jednu odpoved

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 22:27 ® inspo

jsem zvědav kdo tě jako první „zprdne“ za založení tohoto fóra :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1