Vyhledávání
Proutek na feeder..
15.10.2008 | EDYS | 6.070 zobrazení | 36 odpovědí
Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,parma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500
mam par vybranych co na ne rikate?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. listopadu 2008 v 17:43 ® Flid reakce na …
-
Jeste se koukni na Miwardi.Já osobně mám Kingfisher medium a heavy a jsem spokojenej.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 17:03 ® chyt a pust
-
ja osobne vlastnim feeder od king fisher a to medium a jsem s nim velice spokojen,ale tobe bych na reku doporucil hard.kolik si tak predstavujes investovat.
reagovat - Neděle 19. října 2008 ve 13:02 ® Piranha
-
Na nasem trhu je toho tolik, ze si podle lidi nevyberes.Pokud chces kvalitni prut a ses si jistej ze budes lovit prevazne jen touto metodou, zainvestuj a vem neco mezi 2500–4000 a mas klid.Shimano je v takovy cenovy relaci
reagovat - Neděle 19. října 2008 v 11:44 ® kaprnak
-
ja osobne mam feeder sema z-force a jsem maximalne spokojen.
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 22:56 ® EDYS reakce na …
-
no jdu do toho imperia..tak snad to bude ok
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 22:31 ® Cudla
-
EDYS:každý ti bude doporučovat kterou vlastní,já bych ti řek kup si SEMA Cartel nebo Amnesii mam je jsou supr.Záleží na tobě co ti bude vyhovovat,proběhni pár prodejen a zkoušej jak ti bude sedět v ruce.Já tomu říkam ,že vyzařuje takovej hřejivej pocit.To abys koupil něco co ti nesedí na to se vykašli a místo hledání si ho rači osahej.Klidně se porozhlídni u vody a když tě něco zaujme tak klidně požádej kolegu jestliby ti ho předvedl,když na to půjdeš slušně urcitě tě moc lidí neodmítne.....
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 21:48 ® Juraj reakce na …
-
Salmo"To víš, že jo. 05:30 tě nakládám u baráku. Návrat do 14:00. Svačinu a dobrou náladu sebou, rum raději nechat doma, páč řídím a nebudu na vás slintat.
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 12:37 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> No v neděli ráno dělám kulový,takže se klidně přidám.A kam by se jelo ?? Luka,Přímělkov ??.Jinak lestli mě vezmete tak bych měl prozbu – každýmu bych zebral tak 20 masňáků,protože se mi potvory zakuklily a nemám na co chytat
reagovatJinak do krmení fouknu jako náhradu vločky, to by šlo ne ??
- Pátek 17. října 2008 ve 22:04 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Jinak co děláš v neděli ráno? Uvažujeme s myšounem, že hodíme bobek na poslední kolo feeder cupu, bo stejně do celkovýho pořadí už nijak nezasáhnem a pojedeme si radši pořádně zachytat. Na feeder cupu to pokaždý stálo za …, snad jen v druhým kole se chytalo, ale u toho jsme bohužel nebyli. Takže by jsme raději dali přednost prověřené vodě a pohodový rybačce. Nechceš se přidat?
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 20:31 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Tak to sorry. Ale když jsme to spolu zkoušeli, tak vykloktanej nebyl.
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 20:22 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Tak z části máš pravdu,ale ještě nevíš jednu celkem podstatnou věc – když jsem ho tam donesl na poprvé,tak mi řekli,že ho vyčistí.Pravděpodobně ho vyčistili,přišel z5 na krám a když jsem si ho vzal do ruky,tak byl vykloktanej(byla tam vůle na kličce i multi-stop nebyl v 100% pořádku…)
reagovat - Pátek 17. října 2008 ve 20:14 ® EDYS reakce na …
-
to je super..ale s tou reklamaci je to tezke ja mel kopacky po dvou mesicich se rozervali a kamarad mel podobne znacka byla stejne mu to uznali me ne..mivardi jsem nikdy nereklamoval takze nevim a ani od nich jeste nic nemam..
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 19:53 ® Juraj reakce na …
-
Edys: Vlastním od Semy takovej univerzální teleskop a po roce a půl užívání jsem si na něm vlastní blbostí zlomil špici. Donesl jsem to do prodejny a poprosil o opravu, že to zaplatím. Jaké bylo mé překvapení, když obratem zaslali celý nový prut, a přestože jsem výslovně uvedl, že vina je na mé straně, uznali to jako reklamaci. A podruhé mi zmoknul jejich signalizátor a vybíjel rychle baterie, opět bez řečí obratem nový. Tak takhle nějak se chová Značka!!! Mivardi si na značku jen hraje a chová se jako parta českých vychcánků. Závěr je takový, že nakupuju tam, kde k reklamaci nepotřebuji soudního znalce a ty konej jak uznáš za vhodné, bo od toho máme demokracii. Ne?
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 15:54 ® Kubah reakce na …
-
Juraj- Přesně tak ten naviják mám a co jsem se bavil s prodavačem tak řikal to samé. Ten Z-force mám jako náhradní feeder a taky ho chválim.
reagovat - Pátek 17. října 2008 v 15:37 ® EDYS reakce na …
-
jako na co mas pravo tak to ti vyreklamovat musi..
reagovatjestli si myslis ze mas pravdu a oni ne pri vyhadreni technika tak to staci zaslat znalci a ten kdyz rozhodne ve tvuj prospech tak ses na tom dobre v opacnem pripade prides o nejakych ±2 tisice..
no a zas ta cena neni tak zavratna..
- Pátek 17. října 2008 v 11:44 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Ale, no tak! Ten naviják nebyl přece vůbec vykloktanej. Jenom se zadrhával v horní úvrati. Ale to dělali všechny které jsme zkoušeli, takže je to výrobní vada. S Mivardi je problém s vyřizováním reklamací, bo nechtěli tuto chybu přiznat a nebýt ochoty kluků z Big-fische, tak jsi dostal zpátky kulový a ne peníze. Prostě to vzali na sebe. Edis: Ten problém s vyřizováním reklamací je i u prutů. Jejich teleskopy jsou prostě špatný a oni reklamace zásadně neuznávají, takže pochybuju, že kdyby nastal problém u feederu, že zrovna tobě pan Melcher vyjde vstříc. Díky jejich chování ve mě uzrálo rozhodnutí, že si od Mivardi nevezmu už ani háček. Jinak taky vlastním proutek od Semy a to Z-force a nemůžu si ho vynachválit.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:54 ® EDYS
-
a co od jaxonu tento:?je v akci.. www.fish-pro.cz
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:23 ® Kubah
-
Taky bych hlasoval pro Imperium, kámoš ho má a funguje dobře
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:19 ® skwor
-
Přimlouval bych se za to Mivardi imperium. Mám jeho dva roky starého předchůdce a odchytám na něj všechno, od malých rybníčků až po podjezí na velké řece. O čtyřech špičkách od 0,75 do 2 OZ ani nemluvím, to je v téhle cenové hladině poměrně nadstandard.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:16 ® Salmo reakce na …
-
Hany> Já té značce prostě něvěřím…
Ještě pro rejpaly, naviják se mi vykloktal takovým ZBŮSOBEM a ne způZobem.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:51 ® Kubah reakce na …
-
Salmo- Ty pruty od Mivardi nejsou špatný, jen maji méně kvalitní korek, ale ten nechytá…
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:36 ® Salmo
-
Jak jsem psal v diskuzi – mám Sema THERAPY Feeder 3,30 m 20 – 70 g,má tři špičky(0,5 oz,1 oz,1,5 oz) a vůbec je to suprovej klacík s tužším blankem,který toho snese opravdu hodně.
P.S. Mivardi bych nekupoval,slyšel jsem na jejich výrobky stížnosti a když jsem si od nich koupil naviják Team Mivardi 3000,tak se mi po 1 měsíci vykloktal takovým způzobem že jsem si radši nechal vrátit prachy…
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 19:50 ® inspo reakce na …
-
EDYS> a to je nějaká problém se zaregistrovat…a kdyby bylo nejhůř, tak ti ho můžu vydražit já a pak bych ti ho předal někde v Ově
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 19:41 ® Piranha
-
Mitchell universe feeder cena 1399,–- nejtvrdsi spicka 120g ale neni to urcite tolik, je to mekci a na takovou reku by se hodil myslilm si pokud pouzijes tu prostredni.Je lehkej a ma plnoparabolickou akci je jako luk.je 3,30m s castecne odhalenym (priznanym) blankem.na www.braunstar.cz je pod akce1+1, ale da se koupit i samostatne za tu vyse uvedenou cenu.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 19:38 ® EDYS reakce na …
-
no jo ale neni to zadna firma nic..stou zarukou to neni uplne na 100% napsane tam muze byt co koliv..
reagovatkomentyy beru no ale stejne bych se na to aukro pro nakup musel registrovat ne.?
- Čtvrtek 16. října 2008 v 19:35 ® inspo reakce na …
-
EDYS> stačí pořádně číst a hned bys věděl, že k tomu prutu záruka je…a vzhledem k tomu, že má prodávající jen kladné komentáře, tak bych se toho nebál…já osobně už taky několikrát na aukru kupoval a vždy bylo vše OK
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 19:21 ® EDYS
-
Zajmalo by me jaky je rozdil mezi temito dvema pruty krom spicek ze tam jsou 3 a tam 4 no a cena je o 400 kc mensi..bude rozdil treba v kvalite prutu nebo ne?me by stacili i ty 3 spicky za 1200
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 19:16 ® EDYS reakce na …
-
no ale nvm jestli tam mas zaruku..
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 16:17 ® MadMack
-
EDYS – na aukru je to mikado, vyvolávací cena je 1290,– www.aukro.cz
reagovat - Středa 15. října 2008 ve 23:40 ® Tutan
-
Mám, co si psal. Jsem spokojený. Doporučím ti samozřejmě ten můj, ostatní nemám, neznám, nechci. Akce je ve špičce, tělo pevnější, proto odchytám i rychlejší místa. S 2 oz špičkou chytám nástražky na plavanou, jinak kapři do 50 bez problémů i na Odře na 18ku Steelon od Köngeru(větší nepřišel). Zbytek zítra, už u toho usínám.
reagovat