Vyhledávání
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | 7.278 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. října 2008 v 19:33 ® Bert reakce na …
-
To je dobrej zákon schválnosti,místo jednoho máš hned dva. Doporučuju vyzkoušet,koupit malýho jestli chytneš většího,přijde tě to levnějc
reagovat - Středa 15. října 2008 v 18:43 ®
-
Já mám zvláštní rituál a ověřený „zákon schválnosti“…Když se chystám na předvánoční rybačku se záměrem chytit si vánočního kapříka, nezbytně musím mít ve vaně koupeného. V opačném případě jsem si už několikrát ani neškrtl. Fakt to funguje už dlouhá léta a doufám, že to tak i zůstane.
reagovat - Středa 15. října 2008 v 17:59 ® Robur
-
vagi, zabukuj pár termínů a nedojeď, to je jednoduché
reagovat - Středa 15. října 2008 v 17:30 ® vagi
-
HONZA321: jdi už s tou tvojí reklamou do prdele!!! Jestli máš zájem, kontaktuj HaDa, on ti určitě nabídne možnosti.
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 17:16 ® Salmo
-
No tak já kapra v trojobale a k tomu bramborový salát,ale že bych si na tom vyloženě pochutnával to zas ne.No jo no candát na másle to není…
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 17:12 ® harpunar
-
Jako předkrm íránský kaviár,posléze salát se smaženým kaprem,candát na másle,poté kýbl píva,němnožko vadki a ráno poopičního herynka.Takové roztomilé rybí svátky jsou ty vianoce biele!
reagovat - Úterý 14. října 2008 ve 13:29 ® ART
-
vanoce jsou za dlouho budu to řešit až druhej tejden v prosinci
reagovat - Úterý 14. října 2008 ve 13:27 ® kety.vydra reakce na …
-
V listopadu nebo v prosinci lastnoručně chycený kapřík,v trojobalu se salátem,na Silvestra pečená štika nebo candátek-bacha,to vyžadujou většinou ženský-mluvím z vlastní zkušenosti
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 1:44 ® hecht
-
Nejen že je to tradice, ale mě ten kapří řízek se salátem o vánocích fakt chutná.Zásadně si ho ale kupuju, těch pár stovek mi nezrujnuje. V zimně se redši ploužím s přívlačí, dokud to ještě jde.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 21:47 ® Tutan
-
Klasika kapr(pokud možno vlastno nebo tatoručně chycený) v trojobalu a bramborový salát(mamoručně vyrobený). Loni jsme zkoušeli řízek z candoše…to mě teda nebere a předloni ze sumce…to zas jo. Jo a rybí polívka, většinou z kapra, příležitostně sumčí. Už se nemůžu dočkat, přes rok to není ono!
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 21:44 ® Sander
-
Jednou za rok snesu ono nekvalitní maso prasečkina. Ale čistě jen kvůli tradici.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 21:43 ® Bert
-
Já – na vánoce nejčastěji řízek s bramborovým salátem,rodina kapra nebo nějakou mořskou rybu
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 21:40 ® sus1 reakce na …
-
Tak to vyzkoušej.
reagovat)
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:38 ® regulus
-
Vy jste se zbláznili, taky je to už jako v supermarketech, začátek října a vánoční téma. -:)))
Jinak nejlepší smaženej kapr je vepřovej. -:)))
Ještě bych si trošinku zarejpal, ale někteří jedinci by to blbě nesli. Takže u nás většina rodinky smaženej kapr, já vepřovej řízeček, protože kapra fakt absolutně nemůžu. Některý roky abych dodržel alespoň částečně vánoční zvyk si udělám pstruha nebo lososa, ale na řízku si pochutnám víc. Jediný co z kapra jím je polívka.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 21:32 ® sus1 reakce na …
-
sgt.:Ty si kupuju průběžně po celej rok a dle potřeby.
reagovat)
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:00 ® sgt.mooody reakce na …
-
sus1:Zapoměl si na nový klacky
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:56 ® sus1
-
Přesně tak!kapří řízek,bram.salát s majolkou,Plzenský, pak káva a na konec popíjet konáček se sodou?!
reagovatale až po 22 hodině.Paráda.
mezitim zkouška nové košile a nových bačkor.
)
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:49 ® sgt.mooody reakce na …
-
Souhlasim s vagim bramborový salát ke kaprovy nebo řízku je opravdu dobrota!
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:39 ® vagi reakce na …
-
Robure, ryby zabíjejí vydry, ne salát!
reagovatChuťově nesourodá kombinace je pro mě kapr s rejží nebo knedlíkem a tatarkou. Kapr se salátem je po kachně s červeným zelím a bram. knedlíkem druhý nejúžasnější kulinářský zážitek. Ale hlavně je to tradice, tradice, tradice.
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:30 ® kandat75
-
Na vanoce kapra kupuju. vagi – Krasne napsano a uplnej souhlas!!!!!!
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:19 ® Kubah
-
Robur- Právě proto ten salát k rybě jím
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:18 ® Robur
-
už konečně pochopte, že br. salát k rybě je totální paskvil dvou chuťově nesourodých kombinací. Salát chuť ryby zabíjí. Po různém experimentování děláme rybu v trojobalu minimálně.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:18 ® sgt.mooody reakce na …
-
vagi:Já ryby jim,ale řízek s barmborovim salátem mi prostě jen chutná víc než kapřík
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:12 ® Kubah
-
Jako vagi, taky kapr a hromada salátu, a hlavně plznička
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:10 ® vagi
-
Kapra, kapra, kapra, kapra a hromadu salátu. Řízek na vánoce? Peklo! Promíjím porušování nejlepší tradice pouze v případě, že někdo rybinu nemůže. Hlavně ať tu proboha nikdo nepíše, že nebude mít kapra, protože je 100% chyť a pusť. To už není normální, to by byl už náznak fanatizmu!!!
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:02 ® sgt.mooody reakce na …
-
farnas:Já taky.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 20:01 ® farnas
-
rizek s bramborovim salatem
reagovat