Vyhledávání
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | 7.253 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. srpna 2010 v 8:34 ® cormoran reakce na …
-
Fish – Kate> Ty jo, nestraš nás tu s Vánocema
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2010 v 8:28 ® Fish - Kate
-
Jak jsem se dostal do roku 2008? Asi z toho že jsem celou noc nespal no nic tak já jdu..
reagovat - Čtvrtek 19. srpna 2010 v 8:26 ® Fish - Kate
-
Loni na vánoce jsem šel na dírky (těžba ryb) a k bramborovému salátu jsem si dal čerstvého pstruha. Letos to stoprocentně budu opakovat. Není nad to si na štědrý den ulovit rybu.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 v 15:55 ® chosebaits
-
LojzaRybka- chytit a chytit.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 ve 12:59 ® LojzaRybka reakce na …
-
chosebaits>loni jsm se sešel před kauflandem u kádí ještě s asi šesti rybáři,dva stoho byli v maskáčích a jeden měl ještě na blůze připnutej peán,tvrdili že jedou s přehrady a řekli doma že rybu chytěj,tak si ji byli chytit v kádi
reagovat))
- Pátek 28. listopadu 2008 v 11:05 ® chosebaits
-
Standartně rybý polívka a kapr se salátem.Vánoční kapr je vždy koupenej,nebo v řece plavou kapři sportovní.Nehledě na to ,nemám rád rybu mraženou,ale čerstvou.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 v 9:56 ® Robur
-
když jsem u těch tradic, tak každoročně chodím na den D pouštět na řeku skořápky od oříšků se zapálenou svíčkou. Je to pod mostem, kde je mírný proud a kupodivu se to nepotopí a vytváří to nádhernou scenerii, dky pak ješě 100metrů po proudu pluje naše cosi… Krásně se to odráží na hladině, někdy se zdá, že už to zhaslo a najednou se plamínek znovu objeví. Párkrát jsem tedy i po ledu do vody zahučel, ale nakonec jsem to ustál. Já koukám, lidi koukají, co to tam tak pěkně hoří, člověk se vyvenčí, dostane hlad, těší se do tepla..nemá to prostě chybu.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 23:51 ® Alov
-
Tak se taky přidám
reagovatRybí nebo hrachová polévka, koupeny, již naporcovaný kapr, ktomu bramborový salát. Samozřejmě dobré víno, cukroví a jiné vánoční pochutiny.
A ještě já osobně mám takovou svou tradici.Už nějakých 10 let každý rok koupím jednoho šupináče a pokud není na rybnících totálně zamrznuto, tak mu dám šanci. Prostě ho pustím. Rybařina je součástí mého života a za hodně ji vděčím, takže to je takový můj každoroční dík svatému Petrovi…
A to nejsem ortodoxní zastánce CHaP - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:39 ® farnas
-
hmmm zernosecky vinecko taky jsme ho kupovali.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:28 ® sgt.mooody
-
hehe
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:18 ® filip111
-
rybí polévka, kapr a salát a k pití MOPR ze Žernosek. (super víno)
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:05 ® 1Mara
-
Masáci
reagovat.
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 16:55 ® mayor
-
koupim kapra jako vzdy tech visezenych je skoda…jen at vyrostou
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 16:31 ® BlueShark
-
:)
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 0:40 ® cercer
-
BlueShark:už aby to bylo!!
reagovatteda…mám hlad!!
- Středa 26. listopadu 2008 v 19:20 ® Losfedos
-
asi koupim…
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 19:07 ® Losfedos
-
klasika kapr a salat ,dobre vino…
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 14:40 ® sgt.mooody
-
Řízek kapříka a mísu bramborovího salátu prostě tip top
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 13:47 ® clingfish reakce na …
-
prvni chod rybi polivka a druhej chod vlastnorucne zmaseni nasadaci v trojobalu s bramborovym salatem
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 12:42 ® farnas
-
Rizek a bramborovy salat.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 ve 12:11 ® BlueShark
-
Jiz od malicka o Vanocich s rodinou mame danny ritual
K obedu si davame Kubu, zidovske jidlo chudych. Asi vite a kdo ne, tak kroupxy s houbama susenyma atd. Mnamka.Jinak vecere klasika, kapr v trojobalu (rozpulene podkovy), podavany se salatkem bramborovym a pokapany citronem pri hostine podle chuti. Jinak samozrejme predkrm rybi polevka (kde jsou jikry a mlici). Neskutecna mnamka a na Vanoce se netesim kvuli darkum atd, jak vsichni vime uz to neni to co to byvalo
Ale na to, jak si pochutnam pri te rodinne atmosfere vecerni. vychutnat si kapra. osobne neuznavam jine ryby na Vanoce. Ale kazdeho gusto. Kapr me proste moc moc chutna stejne jako dalsi ryby. Prave ta chut kapra, ktera nekomu prijde jako blativa, je pro me tom co k Vanocum patri. Na stole jsou samozrejme i veprove a kureci rizky spolu s vinnou klobasou. Zapijim aperitivem (Cinzano atd.) a colou
Proste na Vanoce neni nad dobre udelaneho kaprika mladeho. Masar nejsem a kapra kupuju, i kdybych ho chytil, na Vanoce ho zkratka koupim. Ritual
Hezky den
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 10:55 ® Robur
-
jede, ale ne s rybou
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 10:47 ® vagi
-
cercer, regulus: Robur jednou vyrazil s paní na zážitkovou gastronomii a najednou už mu „obyčejný“ bramborový salát nejede
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:37 ® mana01
-
Kousek kapra a kýbl salátu. Nebo radši dva.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:30 ® Robur
-
dobrá, zakládám spolek odpůrců brsalátu, páč to przní chuť ryby, kdo jde do toho se mnou?
reagovatD
- Středa 26. listopadu 2008 v 1:12 ® regulus reakce na …
-
cercer – voe -:)))))))
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 1:09 ® cercer
-
Robur: tak začneme,ne??
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 12:29 ® paccco
-
Rybí polévka, candát nebo štika ( pokud možno vlastoručně chycené ) na másle a bramborový salát.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 1:08 ® hecht reakce na …
-
MiK – souhlas.
reagovat - Středa 15. října 2008 ve 23:03 ® MiK
-
Jak se na to tak dívám, za chvíli budeme fakt žrát toho americkýho krocana ! Moje babička by vám stáhla trenýrky a dala na holou ! Kapr smažený + erteplový salát, barbaři! Zásadně kapra z mražáku pouze do udírny, takže vezmu prkenici a jdu jednou do roka podpořit i kolegy profesionální rybáře. Tento měsíc jsme měli už dvakrát nácvik na Vánoce, bo vysadili.
reagovat