Vyhledávání
Velká podzimní výměna mušek
13.10.2008 | Firetiger | 22.947 zobrazení | 230 odpovědíKolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.
Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.
Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.
Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.
Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. ledna 2009 ve 20:02 ® kubas
-
Tak jak to vypadá?
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 13:19 ® Firetiger
-
Rozumím, hlas lidu je jasný
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 ve 23:52 ® geeker73 (tomíno) reakce na …
-
Taky počkám na to TO. Jen jsem chtěl vědět jak jsme na tom…
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 v 19:09 ® Robur
-
Regule, přestaň Brnu dělat ostudu, opravuješ tu pravopis a něláš to…, respektive děláš
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 v 18:59 ® kubas
-
FT: bez TO nic neposílej
reagovat.
- Pondělí 5. ledna 2009 v 18:13 ® fikus
-
jsem pro, aby se počkalo. Není kam spěchat.
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 ve 12:25 ® Firetiger
-
Dneska jsem byl vyzvednout schránkové chrostíky, takže stav je následující:
Současný stav je tento:
- Firetiger: HME – MÁM
- Rarach: hnusná caddis pupa – MÁM
- Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas – ??
- Regulus: TO – BLOUDÍ V TEMNOTÁCH
- Kubas: růžová lipanovka – MÁM
- Chose: labská chytací jepice – MÁM
- Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor) – ??
- modrak: NWPD – MÁM
- geeker73: černý nebo růžový goldík – MÁM
- fikus: s chránkový chrostík – MÁM
Jsme na celkem sedmi mouchách a bez toho.
Chcete to rozeslat, nebo dáme ještě chvilku?
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 ve 3:10 ® geeker73 (tomíno) reakce na …
-
Tak jak to vypadá? Už jsou mouchy komplet???
reagovat - Neděle 28. prosince 2008 v 16:57 ® fikus
-
v pondělí ráno odesílám s chránkové chrostíky, nyní již doporučeně
reagovat - Pátek 12. prosince 2008 ve 21:49 ® Firetiger reakce na …
-
Tedy, podle článku nešlo o Avtomat ing. Kalašnikova ale výtvor pánů Hecklera s Kochem
reagovata k záměně došlo chybou v PSČ, což se v dnešní pohnuté době může stát každému
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:15 ® regulus reakce na …
-
Robur – ftipný jako svińa.
FT – sorry, ale nepředpokládal jsem že si někdo splete TO s Kalašnikovem. -:)))
reagovat - Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:01 ® Robur
-
fire, bacha na to, co rozbalíš
reagovat - Středa 10. prosince 2008 v 0:44 ® Firetiger
-
OK, tak to necháme plynout jak bude potřeba
reagovat - Úterý 9. prosince 2008 ve 14:26 ® geeker73 (tomíno) reakce na …
-
Pokud to kluci dovážou, tak si taky počkám. Aby byla ta sbírka komplet
reagovatA mám za to že nejsem sám.
- Úterý 9. prosince 2008 ve 12:30 ® Firetiger
-
no, já to nehrotím až tolik kvůli sobě – jak správně poukazuje Pupák, tak mám teď všechny mouchy já – ale spíš je mi to blbý ke klukům jako je geeker, co poslal všechny mouchy obratem a doporučeně, neboť něvěří poště, a Modrák co u Pešků vyraboval vlastní krabičku aby to bylo rychlejc.
Za sebe klidně počkám, čím víc mušek z výměny vypadne tím bohatší budu mít sbírku. A vo to tady gou
reagovat - Úterý 9. prosince 2008 v 1:01 ® regulus reakce na …
-
Rarach – ono to není jen o poště. Osobně se mi stalo, že PPL (nekecám) nechala u nějakýho souseda zásilku. Paradoxem bylo, že mi to bylo zaslaný omylem, od jednoho mýho dodavatele, shodou okolností taky z Práglu. Dojdu večer domů a holka mi říká, tati to ti tady donesl jeden pán, že to u nich nechala přepravní služba. Nic sem nečekal, tak koukám co to je. Jen maličkost, mašinka za 65 litrů bez DPH. Hlava mě nebere, jak to může přepravka udělat.
reagovat - Úterý 9. prosince 2008 v 0:46 ® rarach
-
Firetiger: Za co se omlouváš, pokud by měli v ruce doklad o tom, že to poslali, tak ano. I na tomto triviálním příkladu je vidět, že muškaři se nedokžou slušně domluvit při takové prkotině, jako je pár much, bavit se o nějaké soudržnosti o změnách na revírech, je tristní utopie. Regulus: S oznámením o uložení zásilky souhlasím, ale pokud něco čekám, tak si tam tu a tam zajdu nebo zavolám, zvláště když čekám věci, třeba ze států.
reagovat - Úterý 9. prosince 2008 v 0:03 ® regulus reakce na …
-
pupák – a ve který, v tý co vonehdá vyhořela??? -:))))
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 ve 22:14 ® Chose
-
Nevím jak je to s tou poštou,ale každopádně bych to taky nehrotil a dal bych nějaký další zadání.Až to budou hoši odesílat,žeby zmákli rovnou další kolo
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:22 ® pupak reakce na …
-
uz mu nic nevazte, nacpal si tim krabky ted leze a ani se se mnou nerozdelil, jo a regulovo TO prodaval v sobotu v trznici po kilu
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 ve 20:09 ® fikus reakce na …
-
taky jsem pro nehrocení situace. Mám ten samý návrh, uvážu muchy před svátkama znovu a pošlu doporučeně.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 19:26 ® zedus reakce na …
-
Hustej kalendář.
reagovatPán je znalec.
- Pondělí 8. prosince 2008 v 19:23 ® kubas
-
regulus: v pohodě není kam spěchat, akorát nechápu proč to všici neposlaly doporučeně, to zase není o tolik držší jako normální dopis......
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 19:07 ® regulus reakce na …
-
FT – nehroť to, vždyť jsem psal, že TO udělám mezi svátkama znovu a pošlu ti to tentokrát doporučeně, myslím, že to ostatní o těch 14 dní nebo 3 týdny dýl vydrží. Teda pokud chcete.
reagovat - Pondělí 8. prosince 2008 v 18:39 ® Firetiger
-
V pátek mi přišel kalendář (www.womeninwaders.com), podaný 26.11. v Eugene, stát Oregon. Nedovedu si představit, že by Česká pošta byla pomalejší jak US Postal Service a tak během týdne rozešlu mušky co dorazily. Ztráta 4 zásilek z 10 je trošku smutná, ale v tuto chvíli čekáním nic nezískáme. Mušky, co se ukázaly být „navíc“ vám vrátím, nechám si jenom jednu sadu pro Regula a jeho TO, kdyby někde vyplulo.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:25 ® geeker73 (tomíno)
-
Je to tak něsíc co mi LaMa posílal nějaké mouchy, asi tak 30ks. Zásilka nedošla
reagovat(( Proto posílat jen doporučeně- to se dá dohledat. Když jsem se na poště ptal, tak normální dopis se ani nehledá. Prej to nemá cenu.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 18:00 ® fikus reakce na …
-
ta obálka co jsem posílal byla opravdu dost tlustá, tak jestli můžeš, tak to raději zkontroluj ještě přímo i na poště, že to nedorazilo mne překvapilo a mrzí mě to, ještě jsem s ČP problém neměl. Jestli se zásilka nenajde, jsem ochoten vázat znovu, ovšem nejdříve až v sobotu 13.12. Nevím přesně proč, ale nejlíp se mi váže o víkendu v pracovní době
reagovatAsi proto, že na to mám bohovský klid.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 17:06 ® sus1
-
Tet jinak:na kolik vyjde jedna moucha??
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 17:04 ® sus1 reakce na …
-
Kde se kluci mají k sobě??, na to je jinej web?!
reagovat))))))))
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 16:58 ® Firetiger
-
…ale Pupáku, vždyť víš že je to tady zakázaný…
reagovat