Vyhledávání
Velká podzimní výměna mušek
13.10.2008 | Firetiger | 22.947 zobrazení | 230 odpovědí
Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.
Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.
Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.
Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.
Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 15:10 ® Kachna
-
Firetiger: Jestli to uzavřeš, tak v poho, jestli ne, tak navážu něco novýho a pošlu doporučeně. Jinak u ČP se mi nikdy nic neztratilo, až tento rok a hned dvakrát a pokaždé to byly mušky. Asi máme na poště nějakýho muškaře záškodníka.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 14:25 ® modrak reakce na …
-
FT: Podívej se na tu štěchovickou potvoru fousatou. Kocábu vyžral tak, že jsem si o víkendu ani neškrtnul a ještě si dělá zálusk na moje dokonalý jepice. Naser mu!
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 13:20 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – protoze me mas RAD !!!!!
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 11:32 ® sus1
-
dnes v 10:16® Firetiger, reakce na …
Regulus: tebe omlouvá, že jsi se přiznal k špatně vyplněnýmu PSČ........a věk.Zapoměl si nasadit brejle a takhle to dopadlo.Jestli místo nul napsal kosočtverec????!!,tak se určitě poštačka urazila a nic nedonese.
reagovat)))))))))
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 11:16 ® Firetiger
-
Regulus: tebe omlouvá, že jsi se přiznal k špatně vyplněnýmu PSČ. Od Zauwiho nemám ani mouchy ani zprávu.
Pupak: proč bych se ze všech lidí měl dělit s Tebou? Jsi snad hluchoněmá nymfomanka?
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 10:28 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – zrus to a vo mouchy se rozdelime jo?
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 9:40 ® Chose reakce na …
-
Dovolím si souhlasit.Poslal jsem obálku s mouchama běžnou poštou,bez zvláštního označení,nedoporučeně a došlo.Do Prahy posílám nějaká ta psaní a větší obálky 2krát a více do měsíce a nikdy se mi nestalo že by něco nedorazilo.
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 3:35 ® regulus reakce na …
-
FT – dobře, tak teda pošťačku asi můžem vyloučit, chápu, že Murphyho zákony fungují spolehlivě, ale aby se ztratili z osmi zásilek jednomu člověkovi hned tři a ještě k tomu každá jinej den a z jinýho směru, to snad ani nejde. Pokud se toho TO týká, tak to udělám ještě jednou, ale do vánoc se k tomu asi nedostanu a i kdyby, tak v tom předvánočním blbincu bych to stejně neposílal, nechci aby se to ztratilo ještě jednou. Řekl bych, že vzhledem k tomu, že sezóna začíná za víc jak 4 měsíce, není kam spěchat, pokud ostatní taky vydrží. Bude z toho nakonec velká zimní … . VŘSR byla taky v říjnu a nakonec byla v listopadu. BTW – mouchy od Zauwiho máš, ztratili se nebo je neposlal???
Ještě se zeptej Pupáka, jestli na tý poště nemá někoho známýho. -:)))
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:57 ® Firetiger
-
Tak se omlouvám kolegům Fikusovi a Kachnovi z křivého nařčení z lemplovství, ale fakt nic nedorazilo. Přitom moje pošťačka je docela milá dáma, se kterou už se známe – rybářských cajků a knížek z Amazonu mi chodí dosti. Tak fakt nevím… Prosím ostatní účastníky výměny o radu, zda to mám uzavřít a rozeslat či zda udělat z původně plánované uzávěrky 7. listopadu třeba 7. prosince nebo 7. ledna
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:48 ® dudu
-
Kdysi dávno v ZŠ, asi tak ve 4. třídě se učilo vypisování adres a průvodek. Zdalipak v tom naše školství pokračuje?
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:13 ® jiris
-
Taky mi posta ztratila obalku s 3 wobama
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2008 v 0:07 ® regulus
-
Rarach – taky se mi nikdy nic neztratilo, ani co jsem posílal, ani co mi bylo posláno (teda pokud vím). Možná bych to viděl tak, že to všichni poslali v buclatejch obálkách a trčí to na poště, protože to pošťačka nemohla narvat do schránky. Lístky o uložení zásilky se dost často nehážou, možná, že se pošťačka ani neobtěžovala to doručit.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 22:46 ® Robur
-
já to vidím takhle, mediálně jste to proflákli, adresu zveřejnili, napsali, kdy to posíláte, takže si stačilo počkat na pošťáka a Firemu vybrat schránku
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 22:43 ® rarach
-
Pánové, pánové, pánové, tak to tady čtu a nestačím se divit, posílám denně několik dopisů i do Prahy a nikdy se nic neztratí, jeden bych pochopil, ale tři a navíc ty závazky: Už to vázat nebudu, nezlobte se mne, ale to smrdí.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 19:40 ® regulus
-
Tak to máme už 3 ztracený zásilky a já si dycky myslel, že nejhorší pošta na světě je Brno 20. FT myslím, že je na čase zjistit, jestli v okolí nebydlí ještě nějakej Jindra Lacko, udělat brajgl na poště a zpérovat pošťačku. Jak se tak koukám, máte v tom Práglu bordel jak Brno. -:)))
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 18:50 ® fikus
-
přesněji řečeno, odesláno 18. listopadu ve vypolstrované obálce, v které byla také vložena další již nadepsaná a ofrankovaná obálka, aby jsi s tím neměl žádnou starost. Mouchy byly zapíchané v pěnovce co se připíná na vestu.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 18:41 ® fikus reakce na …
-
co je to za blbost? Zásilku jsem odesílal před pár týdny!!!
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 17:48 ® kubas
-
Je fakt jak u u blbečků na dvorečku
reagovat, sem to poslal doporučeně a nebyl žádnej problém......
- Středa 3. prosince 2008 v 17:43 ® Kachna
-
FT: Zásilka byla 26. odeslána, jestli nedorazila, tak je to už tenhle rok podruhý, co mě naše slavná pošta vypekla. Znova už to vázat nebudu, páč jsem nasr…
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 13:13 ® regulus reakce na …
-
Chose – obávám se, že nejsou, já debil to poslal jako obyčejnou zásilku.
reagovat - Středa 3. prosince 2008 ve 13:10 ® Chose reakce na …
-
Já bych počkal,ale bylo by dobré zjistit,kde to zabloudilo.Ty zásilky jsou snad dohledatelný,nebo ne?
reagovat - Středa 3. prosince 2008 v 0:33 ® regulus reakce na …
-
FT – jsem nevýslovně nasranej na ČP, to co bych chtěl říct, se sem fakt nehodí napsat, protože by to ani IFF nebo jak se to jmenuje nespavilo. Zkus zavolat na tu poštu v těch Kosto-něco, jestli jim to tam netrčí, myslím, že opravdu netuší ve které části Práglu je ta ulice co ty bydlíš.
reagovat - Úterý 2. prosince 2008 ve 22:42 ® Robur
-
Už je podzim, František Hrubín
reagovatale když to bude za rok, tak to zase tak dlouho nebude
- Úterý 2. prosince 2008 ve 22:34 ® Firetiger
-
Takže současný stav je:
Současný stav je tento:
- Firetiger: HME – MÁM
- Rarach: hnusná caddis pupa – MÁM
- Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas – ??
- Regulus: TO – BLOUDÍ V TEMNOTÁCH
- Kubas: růžová lipanovka – MÁM
- Chose: labská chytací jepice – MÁM
- Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor) – ??
- modrak: NWPD – MÁM
- geeker73: černý nebo růžový goldík – MÁM
- fikus: s chránkový chrostík – ??
Předpokládám, že Zauwi, Kachna a Fikus se již nezapojí, takže otázkou je zda chceme čekat na zásilku „TOHO“ od Regula, která se ztratila v poště díky záludnosti PSČ.
Taky vás poprosím, ne všichni jste mi dali zpáteční adresu, hoďte mi to prosím do soukromé zprávy.
Dík
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 ve 14:04 ® Chose
-
Firetiger-jaký je současný stav?
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 11:57 ® lacika3000 reakce na …
-
neva…snaha sa cení
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 ve 22:08 ® inspo reakce na …
-
lacika3000> jejej…sorry…podrobně jsem nestudoval podmínky aukce
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 v 19:57 ® lacika3000 reakce na …
-
dik…ale nesuhlasi s poslatim do zahraničia…
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 v 11:37 ® inspo reakce na …
-
lacika3000> mrkni tady: www.aukro.cz
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 18:18 ® lacika3000
-
nepredava niekto muskarski zveracik???lacno…
reagovat