Chytej.cz

Velká podzimní výměna mušek

13.10.2008 | Firetiger | 22.949 zobrazení | 230 odpovědí

Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.

Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.

Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.

Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.

Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. listopadu 2008 ve 23:18 ® Chose
Chose

Jsem rád že dorazily jepice,až se mnou někdo pojedete chytat na Labskou,budou se hodit :-) Toho „TO“ by byla škoda

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 22:00 ® regulus reakce na …
regulus

Robur, bejt tebou tak držím klapajznu, protože to bylo podaný na poště v Komíně (pro ty co neví tak se nejedná o komín ze ktrýho se čoudí, ale část Brna ve který urejpanej Robur bydlí). Takže kdo ví, jestli to vůbec opustilo Brno.

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 21:00 ® Robur
Robur

tak to vyfoť, každej soudnej pošťák Regulovo to předá na policii jako podezřelý balík:-))

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 20:49 ® Firetiger
Firetiger

dudu, robur: neserte, bando! ;-)

Jinak právě dorazila Choseho chytací chepice, bohužel nemám to srdce uzavřít výměnu když Regulovo slavné „To“ bloudí Prahou cestičkama, zrazeno zákeřnou Českou poštou co udělala PSČ v Praze jinak, nežli přehledný a logický systém co panuje v metropoli pod Špilasem.

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 20:41 ® dudu

Toto fórum začíná silně konkurovat Vtipům a Otázce selského rozumu :-)

reagovat
Středa 26. listopadu 2008 ve 20:21 ® geeker73 (tomíno)
geeker73 (tomíno)

Tak jakStačí to přinést ježíšek?

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 21:02 ® stopař reakce na …
stopař

Robur – Byls rychlejší.

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 21:00 ® stopař reakce na …
stopař

Firetiger – Budeš organizovat druhé kolo ? Nebo nepřibíráš náhradníky ?

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 20:54 ® Robur
Robur

no nechcu vám radit, ale je na čase založit Velkou podzimní výměnu č. II. 21. prosince je za chvíli, takže se vám to blíží:-)) . Každopádně zimu,jaro a léto nemáte šanci stihnout. Jinak prosím o foto těch top Chytačů

reagovat
Úterý 25. listopadu 2008 ve 20:09 ® Kachna
Kachna

Chose: Nejsi poslední!

Tímto se chci všem omluvit. Česká pošta zklamala hned na začátku řetězce, u rodičů. Bláhově jsem si myslel, že když jim dám obálku k odeslání, tak ji pošlou. Po čtrnácti dnech jsem zjistil, že ne. Zítra osobně pošlu.

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 20:41 ® kubas
kubas

Chose: jak se na to dívám, tak zdaleka nejseš poslední :-)

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 ve 20:32 ® Chose reakce na …
Chose

Odesláno,sice pozdě,ale…

reagovat
Pondělí 24. listopadu 2008 v 19:38 ® regulus reakce na …
regulus

FT – opakuju dotaz, dorazilo TO ?????

reagovat
Neděle 23. listopadu 2008 v 11:50 ® Chose
Chose

Takže mám navázáno a v pondělí posílám

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 1:01 ® regulus reakce na …
regulus

FT – Aurora možná vystřelila, ale co „TO“, dorazilo z Kostovratů nebo jak se ta prdel Práglu jmenuje???

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 0:34 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Chose makej, a vy ostatní hříšníci taky! Ve středu výměnu uzavírám, Aurora vystřelila před dvěma týdny.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 23:11 ® Chose
Chose

Ozývám se,nějak jsem se zasekal a nestíhám,dejte mi ještě víkend,abych to dohnal a v pondělí odeslal,díky

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 20:44 ® rarach

Kurwa, tak co je s těma mouchama, už nemám na co chytat.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 12:53 ® regulus reakce na …
regulus

FT – tatarsky netatarsky, spíš mě dělá starost informovanost pošťáků o ulicích, ten příměr s těma autobusákama není náhodou. Jel jsem k vám na jakýsi školení, bylo to kdesi na Zahradním městě, ale zapoměl jsem se doma na netu mrknout na číslo autobusu kterej tam od metra jede. Ptám se teda řidiča prvního stojícího autobusu, kterým mám jet na zastávku XY, řekl že neví, následně mě poradila nějaká paní a hádej kterej autobus tam jel. Tak se nediv mojí skepsi. Měl jsem hold překonat svoji lenost, vypsat podací lístek a poslat to doporučeně.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 11:41 ® Firetiger
Firetiger

A není to náhodou tatarsky u vás v Asii? Pohoda, možná to dojde pomaleji ale dojde.

Spíš jak PSČ mi dělají hlavu chose, zauwi a kachna, od kterých mám prd a neozývají se. Abych je nemusel pro lenost vyloučit z výměny…

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 5:50 ® geeker73 (tomíno)
geeker73 (tomíno)

Tak hlavně aby TO došlo bose na to moc těším

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 2:54 ® regulus reakce na …
regulus

Tak už su doma, je to na poště v Kolovratech, blbě jsem si přečet tvoji odpověď na PSČ a napsal jsem tam 103 00. Jestli mají pražští pošťáci takovej přehled kde je která ulica jako autobusáci co kam jede, tak tě to nenajde. V Brně je totiž taky ta samotřídící blbost co to sortýruje podle PSČ a ne podle adresy. Taky to tam máte v tom Práglu tatarsky, když je v Brně pošta Brno 3, tak je PSČ 603 00 a ne 630 00.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 ve 2:40 ® regulus reakce na …
regulus

FT – máš v tom chaos nebo TO nedošlo??? To by mě asi fláklo, posílal jsem ti to minulej tejden ve čtrvrtek, v normální obálce jako obyčejnej dopis, akurát to bylo trochu těžší. Schválně jsem to nedával na našu poštu, protože je to ukrutnej bordel.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 0:40 ® Firetiger
Firetiger

Update k 18. listopadu:

Současný stav je tento:

1. Firetiger: HME – LEŽÍ U MĚ
  2. Rarach: hnusná caddis pupa – Předáno
  3. Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas – ??
  4. Regulus: TO – ??
  5. Kubas: růžová lipanovka – Doručeno
  6. Chose: labská chytací jepice – ??
  7. Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor) – ??
  8. modrak: NWPD – LEŽÍ U MĚ
  9. geeker73: černý nebo růžový goldík – Doručeno
  10. fikus: s chránkový chrostík – ??
reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:16 ® kubas
kubas

FT: tak jak to vypadá, mouchy došly?

reagovat
Úterý 18. listopadu 2008 ve 21:07 ® fikus
fikus

dnes odesláno.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 22:57 ® fikus
fikus

v úterý odesílám. Mouchy jsem uvázal minulý týden za jednu šichtu v práci, ale na třech mi chyběly dodělat nožičky kvůli chybějícímu matroši. Matroš již nechybí, mouchy jsou komplet.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 21:49 ® bubu reakce na …
bubu

Regule,nemělo být těch udělátek plus jedno?

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 21:18 ® regulus
regulus

Tak jak to vypadá, už se ti to fšecko sešlo??? -:)))

reagovat
Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 10:45 ® regulus
regulus

FT – obálka

reagovat