Vyhledávání
Velká podzimní výměna mušek
13.10.2008 | Firetiger | 22.949 zobrazení | 230 odpovědíKolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.
Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.
Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.
Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.
Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 10:34 ® regulus reakce na …
-
Kurnik, teď mě tak napadlo, že sem ti to měl nakroutit z bambusové špejle, abys byl jak říká Rarach designově sladěnej muškař. -:)))
reagovat - Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 10:22 ® Firetiger
-
regulus: PSČ na mě je to 130 00
reagovat
A modrákovi nejhezčí nepošlu, protože první vybírám já - Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 1:11 ® geeker73 (tomíno) reakce na …
-
Bo je to ten nejhezčí;)
reagovat - Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 0:46 ® rarach
-
Obávaný lovec potěru: Mám to poslat nebo se zastavíš o víkendu na Střele? Jsem tam od pátku do pondělka.
reagovat - Čtvrtek 13. listopadu 2008 v 0:21 ® regulus
-
FT – tak je to nachystaný v obálce, jen to ráno hodím na poštu, ještě to kapinku lepí, ale snad to nedojde jako slepenec. -:)))
Jo a mám prosbu, Modrákovi prosím tě pošli ten nejhezčí, von je ten kontrolor na TK (pokud si dobře pamatuju někde to psal), tak aby mě to u něj prošlo. -:)))
geeker73 – proč ztovna tento??? Jsou fšecky skoro stejný. Orodovat ale včil musíš u FT.
Malá technická PSČ PRG – Vinohrady je 103 00 ???
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 ve 21:28 ® geeker73 (tomíno)
-
Kucí můžu dostat ten čtvrtej z leva?
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 1:30 ® zedus reakce na …
-
To víš, já poslední dobou chytám rybky do 25cm
reagovatuž pomalu ztrácím chuť vůbec chytat na pstruhovkách.
- Středa 12. listopadu 2008 v 1:26 ® zedus reakce na …
-
Ale jooooo, já ho četl. Jenom je to už dávno a na té fotce to vypadá tak nějak veliký a představil sem si jak to rvu lipanovi do huby a taky ti tam chybí jeden ohyb, no toš tak sem na to nemohl svým selským rozumem hned přijít.
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 1:21 ® regulus reakce na …
-
Zede, poslóché ty stará bažino, tos mě teda nasral, ty nečteš moje články??? www.chytej.cz Přece si nebudu zasírat ruce od ryby. -:)))
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 1:11 ® zedus reakce na …
-
Poslóché strécu, k čemu to „to“ je dobrý? Ať přemýšlám jak přemýšlám, tak nemůžu vymyslét k čemu by to mohlo muškařovi bét.
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 0:42 ® sus1 reakce na …
-
Protože mu nebleská.!!???
reagovat))))))
- Středa 12. listopadu 2008 v 0:40 ® Firetiger reakce na …
-
regulus: tedy, to focení budeš muset ještě vyladit, máš to nějaký rozostřený a ten bordel na stole potřebuje uklidit. Ale za zručnost máš pochvalu před nastoupenou jednotkou
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 0:27 ® sus1 reakce na …
-
Co je to na tej fotce?
reagovat - Středa 12. listopadu 2008 v 0:20 ® regulus
-
FT & spol., je mi zcela jasné, že jsem prosral výročí VŘSR, ale už se to tak smotalo, páč sem se ocitl v těžké nestíhavosti, nicméně mám pro vás dobrou zprávu, TO bude za 24 hodin (až uschne lak), připraveno k exportu v počtu 9 ks (pro sebe jsem si nedělal, jelikož už ho mám. Mám to dva dny už skoro hotový, zbývalo ohnout očko pro zavěšení na jojo a nalakovat držáčky, což jsem učinil nyní, zítra až dorazím (bude to opět v pozdních večerních hodinách) to fiknu do obálky a pošlu to nach Prágl (adresa tu kdesi byla, narozdíl od Donalda nésu slepej). Přikládám hodně mizerný foto na důkaz toho, že nekecám. -:)))
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 ve 20:39 ® Kachna
-
FT: Pošli mi sím tvoji adresu, nevím kam to poslat. Jestli tu je uvedená, tak jsem ji přehlídl :o( kdyžtak osobkou. Dík
reagovat - Pondělí 10. listopadu 2008 v 8:59 ® kubas
-
FT: včera už sem to poslal, takže by ti do pár dnů mělo přijít…
reagovat - Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:50 ® Firetiger
-
Těší mě, že vám nemusím vysoké datum připomínat
tak šupky šupky, zatím toho moc není – hotov jsem já, Modrák a na poště mě čeká balíček od geekera.
Jinak rozešlu mouchy pouze aktivním, a zbytek věnuju na charitu (Pupák se už třese).
reagovat - Neděle 9. listopadu 2008 v 19:52 ® Robur
-
mohu poprosti o zveřejěnní fotek těch much, díky
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 16:16 ® fikus reakce na …
-
tak širší a hlavně ofrankovanou, ať Fire pak nemusí škudlit děti o vánocích na dárcích
taky jsem nějaký pomalejší, tedy už to mám tak z 90% hotové, ale ten zbytek trvá věčnost. . . . .
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 3:08 ® regulus
-
No nazdar, vono je už tak vysoký datum. -:))) Mám to z půlky udělaný, ale vzhledem k objektivním potížím, to dodělám nejdřív o víkendu, takže ti to pošlu nejspíš v pondělí.
Ještě jsem chtěl ostatní soutěžící upozornit, že je třeba přibalit tu širší obálku, jmenuje se to tuším C6 šířka formátu A4, aby se do ní TO vešlo.
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 17:23 ® Kachna reakce na …
-
už vážu, jen po sezoně je největší problém najít 10 stejnejch háčku
reagovat - Středa 5. listopadu 2008 v 17:15 ® Firetiger
-
Páni měniči, tak jak jsme na tom? Deadline se blíží!
Současný stav je tento:
- Firetiger: HME – LEŽÍ U MĚ
- Rarach: hnusná caddis pupa – NAVÁZÁNO, NEODESLÁNO
- Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas – ??
- Regulus: TO – ??
- Kubas: růžová lipanovka – ??
- Chose: labská chytací jepice – ??
- Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor) – ??
- modrak: NWPD – LEŽÍ U MĚ
- geeker73: černý nebo růžový goldík – NA CESTĚ
- fikus: s chránkový chrostík – ??
Tak šupito presto dovazovat, sedmého je za pár
reagovat - Středa 29. října 2008 v 17:13 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – tohle si me mel napsat pred opravou toho klacku !!! Udelal bych ti z neho jednodil !!!!
reagovat - Středa 29. října 2008 v 15:43 ® kubas
-
FT: tak u mě by byl Pupak spokojenej
reagovat.
- Středa 29. října 2008 v 15:26 ® Firetiger reakce na …
-
ne ne Pupáku, to by nešlo. Kolegové vazači potí krev, aby pro své kamarády připravili chytací mušky vysoké kvality a trvalé hodnoty – a ty bys chtěl přijít k hotovému. Ne ne ne! Navíc jak Tě znám, tak bys měl kecy že ty muchy jsou málo hnusný…
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 14:24 ® pupak reakce na …
-
dyt sem ti rikal, muchy ke me a ja pak royeslu PICU !!!!
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 14:03 ® Firetiger
-
pupak: pro tebe je much škoda, stejně chytáš hovno
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 12:54 ® pupak reakce na …
-
Firetiger a hlavne NEZAPOMEN to pak vsechno poslat me !!!!
reagovat - Středa 29. října 2008 v 0:30 ® regulus reakce na …
-
Jejda, to abych už taky začal. -:)))
reagovat - Středa 29. října 2008 v 0:23 ® fikus
-
Fire> navážu příští neděli a pošlu. Ten termín max 7.11 platí?
reagovat