Chytej.cz

Velká podzimní výměna mušek

13.10.2008 | Firetiger | 22.949 zobrazení | 230 odpovědí

Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.

Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.

Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.

Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.

Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. října 2008 v 10:17 ® pupak reakce na …

kurva proc tu neni edit nechapu!!!!

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 10:16 ® pupak reakce na …

Jen u lidi ma sanci na potomstvo kripl a kreten :-)) ) Proto vase muchy jsou hezke v krabicce, ale pokud je uvydi normalni ryba tak je necha zit neb si rekne "tahle mucha bude mit hodne krasnych potomku, a ty ja pak sezeru !!!! Jen pstruh deviant sezere bezchybnou muchu neuvedomiv si, ze v nasledne generaci zemre hlady !

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 10:09 ® pupak reakce na …

Pane Franz – me muchy maji jeden markantni znak a ten je odlisuje od ostatnich JSOU VSECHNY MIMORADNE HNUSNE !!!! ma filosofie stavi na prirozene selekci prirody, ze znetvoreni a jinak postizeni zivocisi jsou sezrany zdavymi a krasnymi a proto neumeni vydavam za prednost !!!!

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 9:52 ® modrak
modrak

pupak: Chytací mouchy ze zásady nekopíruji, i když přiznávám, že se výtvorama ostatních nechávám inspirovat. Pokud jde o WLOP, originál mi byl autorem věnován v hospodě na Peškově, již je zarámován a visí na čestném místě vazárny, hned vedle tvého sice originálního, leč nevzhledného Kocábozmrda.

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 9:50 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to regulus: směle do toho:-)

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 0:58 ® pupak reakce na …

modrak, ja myslel, ze budes delat WLOP !!!!

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 0:22 ® regulus reakce na …
regulus

FT – to je ale podpásovka, já mám jenom jedno TO, nakonec budu muset dělat ještě nějaký chlupatý háčky. -:))))

reagovat
Úterý 21. října 2008 v 0:06 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

modrak: konečně někdo pochopil, proč bylo zadání „moucha chytací“ :-) přece se nebudu crcat s deseti rámečkovkama!

regulus: mouchu Kocábozmrda zařadím až do druhého kola Muškařské výměny, ať máte nějakou motivaci ;-)

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 23:57 ® modrak
modrak

Pupak: Nestrachuj se. Umotat deset kousků NWPD je práce cca na půl hodiny. Žádný sraní s mladou paní, páč FT si zadal chytací mouchy a ne rámečkovky. Takže mouchy budou, návazec bude … chleba bude, dokonce i máslo bude.

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 23:02 ® regulus reakce na …
regulus

FT – no a já se tak těšil, že konečně vyjdu z temnot a dozvím se co že je to za zázračnou mušku ten slavnej Kocábozmrd a jak tak koukám, tak Pupák nám fakt naváže piču. -:))))

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:51 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Pupáčku, kamaráde, rozumím, že když Ti lenost a vrozená nešikovnost zabraňují uvázat kvalitní mouchu tak propadáš komplexu méněcenosti. Ale nemůžeš to řešit tím, že budeš hrubý na své kamarády, kterým se dostalo nadání jež Tobě chybí! Nebo příště v hospodě na Peškově dostaneš speciální várku kocábozmrdů na háčkách s odkaleným ramínkem, což bude skutečný vrchol C&R.

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:39 ® Robur
Robur

tak mě napadá, že bych do toho šel, vidím, že když se povolí svěrač, tak se výsledek dostaví. Fakt mě mrzí, že nic neumím, protože to je fakt dobře vymšlené.

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:34 ® Kachna
Kachna

Firetiger: Já navážu paraloop jepiču. CDC nedám, bo by mi svrběla prdel :o)

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:29 ® pupak reakce na …

A priste ti na Peskove do gulase nasypu chili aby sis aspon rok utiral prdel snehem!

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:26 ® pupak reakce na …

Franz nic vazat nebude a basta !!!! Musi vymakat navazec na frantika a ne ze se bude zdrzovat vazanim pro nejaka nemehla jako jsi ta Jindrisku!!!

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:20 ® Firetiger
Firetiger

Takže pondělní aktualizace:

1. Firetiger: HME
  2. Rarach: ???
  3. Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas
  4. Regulus: TO
  5. Kubas: nějaká ludra
  6. Chose: labská chytací jepice
  7. Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor)
  8. modrak: co hlas lidu poručí (navrhuji NWPD, protože to má podobný název jako TV series Policie Ňu Jork – NYPD)
  9. pupák: piču mi naváže :-)

Pomalu se dostáváme na počet, který už stojí za to. Takže navrhuji odhlasovat mouchu, co chceme od Mistra Modráka, zasednout k vázacím stolkům, sevřít svěrače a volným tempem vázat.

reagovat
Pondělí 20. října 2008 ve 20:16 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

modrak> a že je to kus bříška :-)

reagovat
Pondělí 20. října 2008 v 19:34 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

tak píchnem pupáka do břicha, uděláme výlov, a bude co chytat…;-)

reagovat
Pondělí 20. října 2008 v 17:45 ® modrak
modrak

FT: Jo a to ti taky můžu prozradit, kde jsou na Kocábě siveni. Nejvíce jich je v Pupákově bříšku!!!

reagovat
Pondělí 20. října 2008 v 17:35 ® modrak
modrak

Také bych přispěl svou troškou do mlýna. Pokud je zadáním „chytací moucha“, tak za sebe mohu dodat: Nymfy

1. Zlatohlavá pupa
  2. GH Uninymfa

Suché

1. NWPD (No Wing Primitive Dun)
  2. Nekompromisní chrostík

Strýmrdy a lury

1. Zlatohlavá montana

Co to tedy bude? Vyberte si.

reagovat
Neděle 19. října 2008 ve 21:25 ® Firetiger
Firetiger

Takže aktualizace po víkendu:

1. Firetiger: HME
  2. Rarach: ???
  3. Zauwi: ???, hodí foto podle toho jak najde hlas
  4. Regulus: TO
  5. Kubas: nějaká ludra
  6. Chose: labská chytací jepice
  7. Kachna: něco z vlastní produkce (CDC vzor)
  8. pupák: piču mi naváže :-)

Stále ještě je na seznamu ještě jedno až dvě volná místa!

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 19:50 ® Kachna
Kachna

Já bych to udělal dvoukolově, teď na podzim mušky na lipany a z jara něco na ty tečkovaný potvory. Ale jak chtěj Vaši, našim je to jedno.

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 19:43 ® kubas
kubas

FT: buď můžu udělat „nějakou ludru“ :-) . Nebo nymfu s růžovým korálkem , a růžovým tělem, takovou lipanovku. Mě je to jedno. Vyjadřete se co radši!

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 19:19 ® Kachna
Kachna

Zauwi: ty stihneš i jednu mušku raňajku :o)

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 18:56 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Kachna:hlas fotit nebudu;-) , ale pokud nebudu moct mluvit, tak jsem doma, a budu moct něco uvázat…

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 17:44 ® Kachna reakce na …
Kachna

Zauwi: To jsem zvědavej, jak nafotíš hlas :-))

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 17:19 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to FT: ztratil jsem hlas,pokud ho do zejtřka nějak zázračně nenajdu, tak doma něco nafotim, a dám vám vybrat:-)

reagovat
Neděle 19. října 2008 v 0:03 ® regulus reakce na …
regulus

Kachna – od tebe bych očekával něco z vlastní produkce, nejspíš CDC. -:)))

reagovat
Sobota 18. října 2008 v 19:37 ® Kachna reakce na …
Kachna

regulus: Já myslel, že pro obohacení stačí moje účast :o)

reagovat
Sobota 18. října 2008 v 19:12 ® regulus
regulus

Donalde, ještě by to chcelo hóknót do placu, jakým muškařským skvostem obohatíš tuto výměnu. -:)))

reagovat