Chytej.cz

Velká podzimní výměna mušek necteno

13.10.2008 | Firetiger | 22.946 zobrazení | 230 odpovědí

Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.

Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.

Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.

Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.

Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 18. října 2008 v 18:36 ® Kachna reakce na …
Kachna

Firetiger: Kua, jsem psal, že jdu do toho taky.

reagovat
Sobota 18. října 2008 ve 12:04 ® regulus reakce na …
regulus

FT – tak to su teda zvědavej, jak to bude Pupák dělat. -:)))))

reagovat
Sobota 18. října 2008 v 11:12 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

regulus: pravdu díš, kulhavý Vincku. Zatím to vypadá takto:

1. Firetiger: HME
  2. Rarach: ???
  3. Zauwi: ???
  4. Regulus: TO
  5. Kubas: nějaká ludra
  6. Chose: labská chytací jepice
  7. pupák: piču mi naváže :-)

Vypadá to, že máme ještě tak dvě, tři místečka. Takže pánové vazači, pište, volejte, faxujte abyste se zařadili na vysoce prestižní seznam muškařských swingerů! Kdo nemění jako by nevázal

reagovat
Pátek 17. října 2008 ve 23:57 ® regulus
regulus

Tak včilka nevím, jestli mám TO dělat ve velkým nebo jen pár kousků, účastníci „soutěže“ se nějak nehlásí. Ani pan Franz kterej to sice nespunktoval, ale je autorem nápadu se zatím do „soutěže“ nepřihlásil. FT děláš tomu malou reklamu, musíš sehnat nějakýho sponzora, vyhlas to jako soutěž, kdo udělá X stejnejch mušek a vítěz něco vyhraje (zkus HaDa, třeba pustí CD -:)))) ).

reagovat
Středa 15. října 2008 v 15:16 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

pupáčku, kamaráde, tobě udělám co na očích uvidím :-)

Většinou z nich kouká hlad a nedostatek jódu…

reagovat
Středa 15. října 2008 ve 12:26 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Regulus: o „TO“ mám taky zájem:-) , pak můžem udělat soutěž, jak dlouho mi bude trvat, než to ztratím;-)

reagovat
Středa 15. října 2008 v 11:30 ® pupak reakce na …

Za odmenu ti reknu kde jsou sivvvvééééénnnccci­iiiiii, abys tam mohl praktikovat C@IGELIT

reagovat
Středa 15. října 2008 v 11:28 ® pupak reakce na …

Fire, picu ti navazu, v sobotu jsem ztratil krabku asi 50ti modifikovanejch kocabozmrdu takze mam VELKEJ smutek !!!! Vis jak rad vazu, jak se v tom vyzivam, jak na tom ujizdim, jak cele dny brouzdam po vazacskych strankach, nechces mi nejakyho KOCKOZMRDECKA udelat????

reagovat
Středa 15. října 2008 v 9:54 ® Chose reakce na …
Chose

já mám taky zájem :-)

reagovat
Středa 15. října 2008 v 0:30 ® regulus reakce na …
regulus

Donalde máš recht, jen jeden zájem o TO. -:)))

reagovat
Úterý 14. října 2008 ve 21:41 ® Kachna
Kachna

nějak nám to tu upadá :o(

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 22:31 ® Chose
Chose

Tak já se taky hlásím,navážu chytací labské jepice.

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 21:51 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Takže si píšu do sezamu účastníků výměny pupáka s muškou kocábozmrdem, to se mi to pěkně množí :-)

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 21:05 ® Kachna
Kachna

Tož já bych se taky přidal. I to „To“ by se mi hodilo :o)

reagovat
Pondělí 13. října 2008 v 19:54 ® pupak reakce na …

Firemu nic neposilejte, poslete to me, ja si je necham a na vas se vyseru, ma to vyhodu, usetrite za znamku a udelate mi radost !

reagovat
Pondělí 13. října 2008 v 19:14 ® kubas
kubas

Já bych mohl dát vzor např nějakou luru…

reagovat
foto/forum/2008/th-img5300.jpg
Pondělí 13. října 2008 ve 14:40 ® regulus
regulus

FT – nápad je to dobrej, škoda že se této akce nemůžu zúčastnit. Nejde o to, že bych nechtěl sbírečku cizích much pro inspiraci, problém je v tom, že jednak nevím čím bych já mohl ostatní inspirovat a ještě větší problém by byl navázat 5–10 mušek, který by vypadaly aspoň trochu stejně, dalo se na ně koukat a nedej bože by ještě měly být chytací.

Nicméně pokud by byl zájem, zůčastnil bych se „soutěže“ trošinku jinak. Podle počtu zúčastněných bych vyrobil příslušný počet udělátorů který jsem nazval „TO“ www.chytej.cz , ten na rozdíl od mušek vyrobit umím a každý zúčastněný by dostal kromě mušek i „TO“ no a já bych měl inspiraci, tedy za předpokladu, že by „soutěžící“ souhlasili. -:)))

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 14:17 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Firetiger:já bych byl pro:-)

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 14:06 ® rarach

Ok, já se zůčastním sice nevím jak navážu 5 stejných much, když už u třetí mám křeče, ale jo, ve čtvrtek ti to předám.

reagovat
Pondělí 13. října 2008 v 11:25 ® Firetiger
Firetiger

Za sebe bych do placu dal Hare's Mask Emerger #19

reagovat
foto/forum/2008/th-img5291.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1