Chytej.cz

Velká podzimní výměna mušek necteno

13.10.2008 | Firetiger | 22.944 zobrazení | 230 odpovědí

Kolegové muškaři, velice mě zaujal nápad kolegy Modráka, který si sestavuje sbírečku cizích much pro inspiraci.

Inspirace se u svěráčku hodí vždy a každému, takže navrhuji Velkou podzimní výměnu mušek.

Pro ni hledám 5–10 vazačů, kteří by navázali 5–10 exemplářů od jednoho vzoru. Tyto mušky by mi spolu se zpáteční obálkou poslali na adresu, já bych je nasadoval a všichni by dostali kompletní set.

Zadání by bylo „Muška chytací“ a termín odeslání 7. listopadu.

Prosím, písněte do fóra kdo by měl zájem a jaký vzor by dal do výměny, ať vidím jaký je zájem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...
Úterý 24. března 2009 v 11:55 ® geeker73 (tomíno) reakce na …
geeker73 (tomíno)

Tak jsem se dneska konečně dočkal… MÁM TO I S TO DOMA ;-)

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 11:54 @ 
reagovat
Pátek 13. března 2009 v 16:25 ® kubas reakce na …
kubas

Firetiger: Jakub Melkovič, Jaselská 8, Brno 602 00.

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 9:58 ® fikus reakce na …
fikus

Firetiger> už jsi to posílal? Mně ještě nic nepřišlo.

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 0:09 ® Firetiger
Firetiger

Omlouvám se, nebudu stíhat Karlovarskou muškařskou session. Můžete mi dát poštovní adresu, abych mouchy svěřil České poště? Díky J.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 21:10 ® kubas
kubas

regulus: jn já vím, jen že je to podzimní výměna :-)

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:07 ® regulus reakce na …
regulus

Kubas, že by pošta???

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:02 ® kubas
kubas

Firetiger: tak jak to vypadá, aby se to do toho podzimu stihlo :-)

reagovat
Čtvrtek 5. března 2009 ve 12:20 ® regulus
regulus

Úplně jsem zapoměl, na TVV jsem FT předal TO, ve stavu jak to máte, to tak úplně fungovat nebude, je potřeba udělat ještě poslední ohyb, podle toho jestli jste praváci nebo leváci, mrkněte sem www.chytej.cz viz. obr. 5.

reagovat
Úterý 24. února 2009 ve 20:28 ® Firetiger
Firetiger

Já ještě nevím jak to přesně budu stíhat, nějak se těch akcí schází povíceru. Když tak Ti to hodím do počty

reagovat
Úterý 24. února 2009 v 9:45 ® rarach

Fire: Mám v plánu se tam zastavit v sobotu večer na pivko.

reagovat
Pondělí 23. února 2009 ve 20:36 ® Chose reakce na …
Chose

Tak mě kdyžtak taky na KMF,budu tam asi celý víkend.

reagovat
Pondělí 23. února 2009 ve 13:29 ® Firetiger
Firetiger

Takže update výměny po TVV: mýtické TO předáno, zúčtoval jsem s Regulem a Modrákem.

Smím prosit kolegy Kubase, Choseho, geekera a Fikuse o korespondenční adresu, ať to můžu hodit do pošty a nemít dluhy? Rarachovi navrhuji předání na MKKV, chtěl bych se tam stavit na jeden den.

reagovat
Pátek 20. února 2009 ve 12:52 ® sus1 reakce na …

Nooo?:-) U nás dnes do rána zase napadlo 20 čísel nového a stále padá?!!:-)

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:50 ® regulus
regulus

Jinak TO mám hotový, jednou nalakovaný to je, ráno to přetřu ještě jednou, v nejhorším to pověsím cestou jako prádlo. -:)))

Pokud se pošt týká, tak je bordel všude, koupil jsem na E Bay naviják, z Kanady a ten se chudák nacestoval třikrát letěl z Vancouveru do Quebecku a dvakrát vobráceně, pošta je asi bordel na celým světě.

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 23:46 ® regulus reakce na …
regulus

sus – co je to sníh??? těch 5 cm, pche

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:45 ® sus1

No vidíš,já jsem poslal kupujícím foťáky na dobírku a místo aby přišla složenka s penězma mě,tak přišla jim zpátky.Tak měli foták zadarmo. Naštěstí jsou rozumní a vše se vyřešilo.Na poště mě řekli,že si to mam vyřešit s těma lidma sám,že pošta to udělala dobře?!!

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:39 ® Robur
Robur

kámo, já mám z pošty fobii a bojím se tam chodit. nejnovější výzkum mého otce, který je spořivý důchodce, naznačuje, že sjou úplní magoři. V krpoli na poště řekli, že mu lyže do lázní dopraví za 420Kč, na Poštovské to bylo za 360 a na Hlavní poště to zvládli za tuším 220Kč.

Další prdel je, že jsem dceři zřídil účet na poště a požádal o vystavení karty. Ti kokoti nastavili limit na jednu platbu na 100Kč a tvářili se, že je to naprosto normální a senzační služba. Pak jsem si dlouze dopisovali

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:35 ® sus1 reakce na …

A sníh máš odházenej??:-)

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:33 ® regulus reakce na …
regulus

A vůbec, nemám čas se s tebou vybavovat, dělám TO.

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:32 ® regulus reakce na …
regulus

Tak to sis naběhl, pošta na které jsem to podával, je pošta Brno 24 na ulici Hlavní v Komíně. Netušil jsem, že v Brně existuje ještě víc na p**u pošta jak u nás, kde se mi aspoň nikdy nic neztratilo, sice to nedoručili, ale aspoň to přišlo zpátky.

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:09 ® Robur
Robur

fotka nejde, tak tedy odkaz www.ktech.cz

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:08 ® Robur
Robur
reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 22:08 ® Robur
Robur

Regule, mám pocit, že už jsem zjistil, kde se stala chyba. Pánové před nedávnem se po Brně začaly rozmísťovat nové kontyše, které jak sami uznáte, jsou dost podobné mlčenlivým soudruhům na rohu ulice…

Poštovní schránka na rohu ulice, to není nějaká lecjaká věc. Kvete modře, lidé si jí váží velice, svěřují se jí docela, psaníčka do ní házejí ze dvou stran,
z jedné smutná a z druhé veselá.

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 21:41 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – mlč a nic se ti nestane. -:))))

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 20:35 ® Robur
Robur

ty woe, koukám na kalendář a zcela jasně vidím, že další výměna bude opět 29. února. Noblesní načasování:-D

reagovat
Čtvrtek 19. února 2009 ve 20:30 ® regulus
regulus

Vážení zúčastnění, jakožto ne vlastní vinou největší brzda této výměny se kaju a všem velice omlouvám za obrovské zpoždění. Mezi vánocama, kdy jsem hodlal TO udělat znovu po tom co mi první várku ztratila Česká pošta, zradil dodavatel nerezovýho drátu, měli inventuru. No a po Novým roce to bylo velmi slušně řečeno časově naprosto v prdeli, prostě jsem nenašel místo kdy to udělat. Už asi 2 hodiny na tom pracuju a pokud to stihnu všechno udělat (nemůžu to slíbit na 100%, ve 4 ráno kvůli tomu spát nepujdu), tak to vezmu zítra na TVV a předám FT osobně. Pokud to nestihnu, dodělám v neděli nebo v pondělí a pošlu FT poštou. FT pokud to stihneš před odjezdem přečíst, tak asi vem ty mouchy z výměny na TVV, nejspíš tam bude pár zainteresovaných, může se to rozdat osobně.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:25 ® 

kubas,OK,Počkám

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:23 ® kubas
kubas

vodar: musíš počkat na schválení FT, jelikož není TO, tak bych v tom neviděl problém.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 18:20 ® 

To all:Mohu se přidat? v pondělí bych poslal bobše.

reagovat
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...