Chytej.cz

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | 9.971 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 8. února 2010 ve 14:37 ® Piranha
Piranha

Zahod ty urvany plasice klidu a kup si ohejbaci spicku a chytej mraky ryb. A co se tyce nastrahy, tak 365 dni v roce bilej cerv.Na feeder je to pozitek chytat a vubec, hlavni je ze chytas porad.

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 14:21 ® Homer

Vykašli se na pípaky a začni chytat na plavanou a budeš mít klid.

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 21:42 ® vondras reakce na …

to není o hlasitosti ale možnosti nastavení délce kroku a to některé levné pípaky zkrátka NEMAJÍ !!!

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 13:51 ® tomin

používám hranatý oluvka a krmítka a nahazuji po proudu. a vybírám si volnější proud

reagovat
Úterý 22. prosince 2009 v 19:18 ® tom_f
tom_f

pokouším se chytat v klidnéjšich oblastech a házím to po proudu s těžkym olovem ale lebši máš feeder

reagovat
Sobota 11. října 2008 ve 12:16 ® ART
ART

Taky jsem nechtel feeder ale kamosi me premluvili a je to fakt pecková věcička. Určitě to zkus dneska uz nejou ani mac drahý v obchodě jsem videl prut s poškozenym korkem na rukojeti (na funkcnost nema vliv) za 700

reagovat
Sobota 11. října 2008 v 9:14 ® Piranha
Piranha

salfi> zkus lovit kousek od brehu, bud na feeder, nebo na plavanou-houpačku s dlouhym 4–6m prutem.Mam na labi, biline a ohri na tuto metdu uloveno neskutecny mnozstvi ryb.Kup si kvalitni krmeni, dnes se da zakoupit dobry krmeni 5kg za necely dve stovky a nastraha je pak uz na tobe.Doporucuji cervy, hnojaky, kukuricky, puffy a jiny obilny partikl.
V rubrice clanky jsou popsany metody jak feederu, tak i v plavane moje houpajda, tak se tam jukni.

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 ve 23:55 ® Klon
Klon

Těžší olovo,špičky nahoru a nastavit svingery.Kup si labacký olova ty jsou na řeky nejlepší.

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 v 16:51 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

ja do prudu davam tieto delty:

reagovat
foto/forum/2008/th-img5226.jpg
Čtvrtek 9. října 2008 v 16:10 ® Brendy
Brendy

Nevím co máš za pruty a o jakou řeku a kde se jedná. To je pak těžký něco radit. Zkus pevnou montáž, těžší olovo (já bych teda nedával zrovna 100 g abys nepřetížil prut). Dělají se olova – takové placky, co vypadají jako mušle, dobře drží na dně, ale hůř se s nima nahazuje. Špičky prutů určitě nahoru, aby vedl vlasec co nejkratší trasu vodou. A k těm pípákům – pokud nemáš štolování hlasitosti tak s tím asi nic neuděláš.

reagovat
Čtvrtek 9. října 2008 ve 14:14 ® Petas
Petas

Olovo 100g a výš, pruty špičkou co nejvíš k nebesům a nahazovat po proudu. swingery na patřičnou zátež.

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:57 ® salfi
salfi

takze klasicky na polozenou to nejde? nemam totiz feedrove pruty

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:57 ® Robur
Robur

ještě zabírá předšpicový policajt nebo zvednout špičku prutu pokud nechceš jít do fídru

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:51 ® Sander
Sander

Vypnout pípáky.

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:50 ® Kubah reakce na …

Souhlas se skworem – feeder

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:47 ® skwor
skwor

feeder

reagovat
Středa 8. října 2008 ve 21:44 ® lacika3000
lacika3000

asi tazise olovo by trebalo…newem…nemam az take skusenosti

reagovat