Chytej.cz

Balaton necteno

27.9.2008 | Piranha | 4.170 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. září 2008 v 18:50 ® Piranha
Piranha

B.gun kamo diky to je dulezita informace, jsem rad ze to melo aspon nejakej uspech.

Zolta> dik to je pro mne klicovy takovy odpovedi.Ja sice na dravce moc nejsem, mimo teda vlceni to je moje laska ale ted jsem zacal dost plavanou a feeder.Koukam na Fishin a Hunting na madarsky lov cejnu a vubec lov v madarsku.Je to celkem pekny tam.Jinak nejaky ubytovani a takovy veci pro mne zenu a dcerku by asi nemel bejt problem.Ono staci dycky zamavat eurama a je kde bydlet :-D :D:D

reagovat
Neděle 28. září 2008 v 15:16 ® Zolta

zdravim, já jsem va madarsku bydlel neco kolem osmi let .. Na Balaton jezdím každý rok a je to tam pokaždé krásné. Povolenku tam seženeš va jakémkoliv rybářském obchodě. A mluv německy, nejčastěji tam jezdí němci. A jinak co muzu doporucit jako místa je „Szántodi móló“ je to molo odkud jezdí trajekty do Tihanye a zpět, je tam proudná voda a ryby tam najíždějí. Zkus nahodit splavek s rybyckou okolo 3–7 cm, ponor cca 1 metr a nahod asi tak 1–3 metry od brehu. Takhle jsem tam chytal celý týden a co večer to minimálně 3 uhori a jeden candat. Nespocetne mnoho utrzenejch vlascú=uhor zajel s rybkou pod sutry :-) viz foto ulovku, nej uhor – 97 cm, 1.5 kg

reagovat
foto/forum/2008/th-img5113.jpg
Neděle 28. září 2008 v 15:16 ® Zolta

zdravim, já jsem va madarsku bydlel neco kolem osmi let .. Na Balaton jezdím každý rok a je to tam pokaždé krásné. Povolenku tam seženeš va jakémkoliv rybářském obchodě. A mluv německy, nejčastěji tam jezdí němci. A jinak co muzu doporucit jako místa je „Szántodi móló“ je to molo odkud jezdí trajekty do Tihanye a zpět, je tam proudná voda a ryby tam najíždějí. Zkus nahodit splavek s rybyckou okolo 3–7 cm, ponor cca 1 metr a nahod asi tak 1–3 metry od brehu. Takhle jsem tam chytal celý týden a co večer to minimálně 3 uhori a jeden candat. Nespocetne mnoho utrzenejch vlascú=uhor zajel s rybkou pod sutry :-) viz foto ulovku, nej uhor – 97 cm, 1.5 kg

reagovat
foto/forum/2008/th-img5112.jpg
Neděle 28. září 2008 ve 13:56 ® b.gun

mckvak8: „… a nikdo z nich neumi anglicky …“ – ani se nedivím, když už v Maďarsku komunikovat jinak, než maďarsky, tak odjakživa zásadně německy. S jinými jazyky neuspěješ …

Piranha: Zkus přelouskat tento článek carpweb.nikl.cz , je to zaměřené na kaprařinu, ale nějaké všeobecné info tam najdeš, hlavně na konci článku. Článek je sice dva roky starý, ale podmínky se snad moc nezměnily. Případně je na konci uveden e-mail na autora, který by případně mohl poradit více a aktuálněji.

reagovat
Neděle 28. září 2008 ve 13:31 ® Piranha reakce na …
Piranha

Hm to same vim i ja z FaH tv.Jinak bych tam klidne sjel, neni to moc daleko nejakejch 600 necelejch.Ale sehnat povolenku a dovedet se vic o nocovani tam a tak.

reagovat
Neděle 28. září 2008 v 8:59 ® ART
ART

U Balatonu sedí spoustu rybářů převážně všichni rodilí maďři a nikdo z nich neumi anglicky takže víc toho nevim že tahaj cejny a sem tam kapra (co jsem viděl)

reagovat