Vyhledávání
Jak si vnaděním nestáhnout cejny???
25.9.2008 | Michal2 | 3.425 zobrazení | 10 odpovědí
Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. září 2008 ve 13:13 ® kopi
-
Velký průměry boilies a hodně vytvrdlý. Já používam i 28mm, víc už se mi u nás na svazovkách zdá zbytečný. S normálním boilies a málo vytvrdlým si cejni poradí. Kukuřice pod háčkem taky neni špatná, ale když najedou tak to tam vydrží chvilku, to už je lepší třeba cizrna nebo tygří ořech. cejnům zdar.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 12:37 ® lubo OV
-
Měl jsem s cejny stejný problém a vyřešil jsem to stejně, jako Salmo. Průběžná montáž, a dvě větší zrna kukuřice (ne bonduelka) nastražené „na vlas“, tedy mimo háček. Z 90% mám pokoj. Nevím čím to je, ale takhle si toho cejni skoro nevšímají.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 12:19 ® inspo reakce na …
-
clingfish> nepatří náhodou tvůj příspěvek do jiného fóra?
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 12:03 ® clingfish reakce na …
-
robur: dneska ne ale rek bych ze tam docela pravidelne chodivas i tak:) lubo: myslim ze si na to kapl, je pravda ze sem nehodil toco oni a rvali to tam prakem ostosest, ikdyz ja taky ale proste bliz sem je asi nestahl
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 11:09 ® Rehula
-
No tak mozna nejakej muj poznatek…Mozna se te to nebude libit ae mne to fungovalo misto srotu jsem uvaril kukuricu s hrachem a krmil timhle bylo to 99% ucine sice prisle nejake cejn ae vetsina kapri!!!
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:34 ® Salmo reakce na …
-
Tak zkus udělat průběžnou montáž,30-ti cm návazec z plenteky, na konec navaž bezuzlovou technikou 10 háček a na vlas navleč 3 zavařený kukuřice(například od výrobce CUKK,příchuť med).Podotýkám že nápad je z kámošový hlavy ale mě funguje na 100%…
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:23 ® Michal2 reakce na …
-
Vesmes na feeder a na klasickou polozenou.....Na plavanou jsem to uz taky zkousel, ale moc uspechu jsem nemel.
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:22 ® Michal2 reakce na …
-
Když bych vubec nevnadil tak bych na zaber cekal hodne dlouho (nekolik dni) a to se mi nechce, protoze vim ze na jare se da chytit i pet kapru za den a v lete bych na nej cekal nekolik dni???????
Nevim jestli je nutne pouzivat boilie, protoze na jare se daji vpohode chytit na rohlik nebo rousnici, nevim proc bych je mel ucit jeste na boilie kdyz berou na jiny nastrahy......
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:19 ® Salmo
-
Na co chytáš(feeder,položená,plavaná) ??
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:18 ® Rehula
-
Pouzij boile nebo vubec nevnad..
reagovat)))))