Vyhledávání
C & R neboli Chyt a pust.
8.12.2004 | esox | 2.453 zobrazení | 14 odpovědí
Co si myslite o tomhle zpusobu rybariny a o ortodoxnim a neortodoxnim uplatnovani tyhle mozna mnohdy „pozy“? Co je podle vas to spravne a lepsi? diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. prosince 2004 ve 20:53 ® Čajda
-
Nesnáším extrémy a ortodoxní přístupy už vůbec ne. Je to věc názoru.
reagovat - Pátek 10. prosince 2004 v 0:04 ® Láďa_vydra
-
HaD přežranej a ožralej no máš pravdu Vydra je vydra
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:16 ® HaD
-
a to neděláš? sem Tě viděl lovit i přežranýho (a vožranýho)
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:14 ® Tomash
-
Když rybu potřebuji pro sebe, nebo pro opravdu dobrého známého, tak ji bez výčitek killnu. Ale spoustu ryb pustím. Nejsem radikální pouštěč ani masaj!!! Tak nějak něco mezi…
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:05 ® Zlinsky_lovec
-
Uznávám tento způsob a snažím se vše pouštět,ale je mi docela líto těch ryb s propíchnutou hubou,takže občas někomu z rodiny něco donesu!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 18:22 ® Láďa_vydra
-
DaH no přece tady „taková vydra se i po "nažrání“ kolikrát baví tím, že jen loví..... "
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 17:17 ® Chose
-
Beru to asi jako většina tady. já ryby nejím,ale přoč by si je třeba babča měla kupovat? Ryby pouštím,ale pokud chci není mi nijak proti mysli si toho násaďáka vzít. Tt
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:57 ® Tloust
-
Souhlasím s Pupakem pěkné solidní ryby beru, ale počítat si po kolikáté rybě se mi vyplatilo kupovat povolenku je strašné.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:51 ® HaD
-
Láďa-vydra: kde?
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:46 ® Láďa_vydra
-
Had co sto o mě napsal ????
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:54 ® HaD
-
Dědek: neortodoxní C&R to se mi líbí…
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:49 ® Dědek
-
A jak nazvat lidi, kteří ryby nejí, ale rádi na ně chodí ?
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:13 ® HaD
-
Zcela se opět shoduju v názoru s pupakem. Sám podporuju „umět ryby pouštět“. Tzn. rybu si klidně vzít, ale s mírou a hlavně ji umět pustit. Řada lidí právě „rybu pustit neumí“, což je podle mě špatně. Killnou pak vše, co chytí, i kdyby to měli vyhodit, nebo „dát prasatům či slepicím“. Ortodoxní pouštěči (nic ve zlém) nikomu neuškodí, ovšem myslím si, že je to zase zbytečný. Je to trochu proti přírodě a přirozenosti člověka jako lovce. I když taková vydra se i po „nažrání“ kolikrát baví tím, že jen loví, ale moc toho asi nepustí… Ovšem co mi skutečně zvyšuje tlak? Lidi, který si na ort. C&R jen hrajou, dělaj se hezkými a skutečnost je jiná.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 10:34 ® pupak
-
Jakykoliv extrem stoji za hovno – pichat ryby do drzky jen pro ukojeni sveho konicku se mi zda neeticke, at si tvrdi kdo chce co chce. Na druhou stranu ridit se heslem „ryba na hacku patri do sacku“ je taky pakarna takze podle meho fseho s mirou . . .
reagovat