Vyhledávání
Ohře
24.9.2008 | farnas | 14.320 zobrazení | 144 odpovědí
rad bych zalozil forum o ohři.Sahá až do Německa, pramení ve městě Weißenstadt.Až k soutoku labe s ohří.Vaše zkušenostni s tímto revírem.pište posílejte fotky okolí ulovených ryb.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. září 2008 v 17:47 ® LojzaRybka
-
Piranha>větší pravděpodobnost bych dal losuskum,než lipankovi
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 12:34 ® sus1 reakce na …
-
Jooooo, to mě nedošlo, že je to zároven i rada.
reagovat)))sorry.
- Sobota 27. září 2008 ve 12:27 ® LojzaRybka
-
sus1>no teď jsem to sem napsal
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 12:23 ® sus1 reakce na …
-
To bys jim jako kamarád rybář měl poradit,né?!
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 12:11 ® LojzaRybka
-
Finnnp>čus ,nesouhlasím s názorem že je v Ohři málo ryb,Ohře je ryb plná,jen se musí umět chytat,je tu moc čistá voda,tak tě ryby vidí na desítky metrů,já když jdu na kapra,tak chodim sám a chytám je dva až tři metry od břehu a kolikrát pozoruju kolik a jaký monstra mě přijedou,z muškařinou je to uplně stejný,nejlepší jsou rybáři co sem jezdí z daleka,ti naběhnou do poloviny řeky a běží místama kde se ryby nejvíc zdržujou a všechno si vyplaší a potom to zabalí a řekne že v Ohři neni ryby,těm se směju protože jedou domu a při setmění se zvednou chrostíci a voda začne vařit množstvím potočáků,,teda záleží na období a počasí,,
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 11:45 ® FInnnp
-
Ohře je hrozně krásná řeka,ale je v ní hrozně málo ryb.Má to,ale jednu výhodu.Všechny nelososovité ryby jsou vystaveny minimálnímu rybářskému tlaku.A jak píše LojzaRybka ryby tu jsou přerostlé a perfektně živené.Kdo,ale ryby chytat umí ten jsi sem tam nějakou tu fischku chytne.Jen doporučuji masově vraždit vranky.
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 10:58 ® farnas
-
hlobka tak 150 cm az vic.
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 10:56 ® farnas
-
Jo da jeden vstup je od spanelskeho nabytku ale musis se brodit na ostrov druhej musis jit do povodi ohre predlozit obcanku a rybarsky listek a oni ti daji klice pak je pudes vratit jo zaloha 100 kc.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 23:00 ® Sander
-
Raf > zkus kurz slaňování v prsačkách pro začátečníky :o))
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 22:53 ® Raf
-
Farnas: Na terezínském jezu je vlevo rybí přechod, vpravo vstup jen pro známé, dole vysoký viadukt. Okolo vysoké stěny. Ptám se proto, jestli se vůbec dá dostat přímo pod jez jinak než vodou? Případně jestli to vůbec jde za normálního průtoku tou vodou.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 21:49 ® LojzaRybka
-
b.gun>ten mník ti vezme jakoukoliv rybku,tenhle byl chycenej na okouna pul roku zmraženýho a pokud tam dáš v zimně rousnu,tak ji taky slupne,teď ji vezme leda tak had nebo nějakej potočák
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 21:31 ® b.gun
-
Na co ty „vanový“ mníky chytáte, na vranky …?
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 21:20 ® farnas
-
Raf: ted jsem te nepochopil jak se dostavate k jezu v Terezine.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 21:17 ® FoRty
-
no je fakt, že tolik toho lakušníku nepamatuju.ale aspoň se to (snad) tak rychle nevychytá…
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:21 ® Raf
-
Byl jsem na Ohři 8 letos koncem srpna a je možná až moc krásná. Těšim se na návrat.
Mimochodem pokud někdo chytáte pod farnasem vyfoceným jezem v Terezíně. Jak se tam dostáváte?
LojzaRybka: Mník je mazeckej. Jedna z mála fotek, kdy mi nevadí vyfocené ryby v domácnosti. Asi to dělá to, že je v tý vaně voda…
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:09 ® farnas
-
kousek od soutoku Jse chytl 88cm jestli chces je vyfocenej na mrku.
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:09 ® FoRty reakce na …
-
no tak to muselo být na áčku patrně u Žatce někde.to už mám přecejenom trochu z ruky.chytám převážně na Ohři pod Nechranickou což je krásný úsek řeky,kde se ale povětšinou uplatňuje pravidlo „vysaď a vychytej“
reagovat…
- Pátek 26. září 2008 ve 20:04 ® LojzaRybka
-
jednoho s postoloprt mám někde na fotce
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:03 ® LojzaRybka
-
jéje,a né jeden
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 20:02 ® farnas
-
Víte o tom ze se chytl v ohri losos
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 19:54 ® LojzaRybka
-
teď vysazovali na Oh.8 potočáky,říkl kámoš že si docela zachytal,a dokonce chytili i nějaký lipánky,prej něco do 35cm,ale ty jsem oběvil i na Oh.7,pstruhovku už pět let neberu protože je promě zbytečná,na sedmu to mám 2km od baráku a nachytám tam asi všechno
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 19:49 ® FoRty reakce na …
-
jo jak já bych rád vyměnil duháky za potočáky
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 19:46 ® LojzaRybka
-
FoRty>tak to já mám uplně opačnej problem,o duháka jsem letos ani neškrt,ale na šestce jich jsou mraky 20cm
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 19:26 ® FoRty
-
no tak na potočáka jsem na osmičce už dloho nezavadil
reagovat…dřív šli aspoň malý.supr na zachytání a sem tam nějakej větší ke konci srpna, ale poslední dobou nic moc.anebo taky umim h…
- Pátek 26. září 2008 v 18:06 ® chosebaits
-
Co na to říct?Je to krásná voda a jsou v ní ryby všeho druhu jak píše LojzaRybka,akorád není tak jednoduché se jim dostat na kobylku.Je tu opravdu vše a doufám,že ještě dlouho bude.
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 15:48 ® farnas
-
to je terezinska kaskada
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 14:13 ® cormoran reakce na …
-
Na takovýho lahouna zatím čekám, snad dneska:)
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 13:59 ® LojzaRybka
-
cormoran>jj,to je ta treska
reagovat - Pátek 26. září 2008 ve 13:36 ® cormoran reakce na …
-
Lojzo parádní fotky s parádníma rybama!
reagovatJo a k tý tresce, to je ta 72 cm??
- Pátek 26. září 2008 ve 12:42 ® LojzaRybka
-
vana má 170cm,takže k rybě se vyjadřovat nebudu
reagovat