Vyhledávání
Illex
24.9.2008 | moezzz | 16.794 zobrazení | 118 odpovědí
Chytáte někdo na tyto poněkud dražší nástrahy? Jestli jo, tak napište co jste na ně už chytli a pošlete nějaké foto.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. října 2008 ve 23:18 ® toti reakce na …
-
Uno. Nechci se zastávat moezzzse, ale pokud jsi nezkoušel Illexe, dovolím si tvrdit, že nemáš dostatek informací na to je zcela objektivně kritizovat a potažmo odsoudit. Na druhou stranu s Tebou souhlasím, že každá nástraha se časem okouká, a tak klesá její úspěšnost. Illex rozhodně není všemocná zbraň na všechny ryby, to rozhodně ne. Byl by nesmysl tvrdit, že bude fungovat vždy, všude a na všechny ryby. Na druhou stranu se však jedná o pro rybí veřejnost dosud neokoukanou nástrahu, a pokud rybář chce mít trochu větší šanci zkušenější ryby oblbnout, musí – nebo měl by – zkoušet nové věci. Největší předností těchto woblerů je jejich nový způsob chodu, který budeš u jiných wobů těžko hledat. Jinak u rotaček s Tebou opět naprosto souhlasím – základní 3 barvy a ostatní je jen módní řádění výrobců. Pokud máš fixy, zvládneš mnohem víc variací a za lepší ceny.
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 22:07 ® Padis reakce na …
-
3stan-já jsem z cultivou naprosto spokojený
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 14:48 ® 3stan
-
Ja som akurat narazal na tu cultivu. Rozhodne to nie je ziaden zazrak,co sa tyka chodu. S illexom mozem suhlasit len do urcitej miery. Ma naozaj pekny chod aj farby,ktore sa zial olupavaju a oci vypadavaju.
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 14:21 ® moezzz
-
Ale asi bude lepší odkaz www.illex.fr
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 14:20 ® moezzz
-
zajímavá tabulka
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 14:19 ® moezzz reakce na …
-
Uno : Hele já tě rozhodně nechci přesvědčovat. Tvůj názor ti neberu. Neříkám, že illexy jsou nejlepší nástraha na světě, ale pro mě jsou teď číslo jedna. Není to kvůli tomu, že že se mi líbí a že jim věřím, protože „za ty prachy musí chytat“, ale je to proto, že v poslední době většinou přechytají veškeré nástrahy, které mám v krabičce. A pokud na ně nebudeš chytat, tím líp pro mě
reagovat - Sobota 4. října 2008 v 10:27 ® Uno reakce na …
-
moezz-Na tenhle wob jsem ještě nechytal a ani se k tomu nechystám,a hlavně se nesnaž přesvědčovat že je nějak obzvláště perfektní , každá nástraha má svoje jako např. momentálně vychvalovaný smáček ale to trvá jen nějakou dobu a stejně nejsou 100 %. Hlavní lovnou skupinou jsou rybáři,rotačky fungují spolehlivě desítky let ale v obchodech už tolik netáhnou a když už tak nějaké ošperkované , při to každý slušný vláčkař ví že nejlepší je klasika zašlé stříbro,zlato po pří. měď . Jiná otázka je jestli z toho nákupu máš příjemný pocit , já si také rád kupuji pěkné věci pro radost, tak že to je můj názor na IIIexe.
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 23:59 ® moezzz reakce na …
-
Uno: Dám ti jednu otázku. Chytal už si někdy na Illexy?
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 16:49 ® Uno reakce na …
-
Za takovou cenu ho nemá smysl kupovat , jelikož v klidu takovéhle ryby nachytáš s nástrahou desetkrát levnější a nemusíš se strachovat ze jej někde utrhneš, jak jsem koukal tak i opotřebení je na tomto“ plasťáku“ značné.
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 16:04 ® skwor
-
Michal/: S tím nesouhlasím. Najdi mi wobler za lepší cenu, který by mohl zastoupit např. tel Illex tiny fry. Pochybuju, že budeš mít úspěch.
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 15:46 ® Michal/
-
S tou cenou je to podle mě takhle. Neplatíš už pořádně za woba, ale za značku. Kdyby byly např. 2 stejné woby u rapaly a u nějaké nekonkurenční firmy, tak u rapaly je dražší a to jen z důvodu, že je to značka. To samé u illexika apod.
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 14:34 ® gomz
-
3stan:diky jeste jednou.
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 14:20 ® 3stan
-
Osobne si ale myslim,ze ta cena je na nom zbytocne prehnana. Podobne nastrahy robi aj strike pro,r2s a ine. Nechapem preco je tak draha
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 14:17 ® 3stan
-
gomz-v nazve je ukryty aj sposob prace s touto nastrahou. Trahas spickou a ono ti to robi obluky zo strany na stranu,alebo skor len take male vykyvy. Ked si das do youtube topwater bait,tak tam ti ukaze ako plave. Ale takto to trci po nahodeni
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 14:07 ® gomz
-
3stan:diky a uz se tesim na fotecky.ta potvora jako trci nad hladinu po nahozeni?az zacnes tahat tak se kulicky srovnaji a jde jakoby vodorovne?
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 14:01 ® 3stan
-
skusim potom pridat aj kopiu tiny fry 3,8cm
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 13:59 ® 3stan
-
Predstav si,ze najak tak je hladina a ma zhruba taky prierez. + vnutri su nejake gulicky. Otestovane-vyrabat sa da,neskor hodim foto
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 13:07 ® gomz
-
VSEM:pokud nekdo mate toho zip n ziigy,muzete prosim udelat fotecku jak plave na hladine?nebo jde ke dnu?zkratka jaky ma „ponor“ v klidove stavu?dekuji…
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 23:02 ® moezzz
-
pokaždé to je jiná ryba. I když to tak nevypadá
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 23:00 ® moezzz
- reagovat
- Čtvrtek 2. října 2008 v 7:55 ® 3stan
-
skwor-mam tu istu cultivu,co ty. Nechytal som na neho vela,ale podarilo sa par mensich bolenov a nejake ostrieze.
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 23:01 ® moezzz
-
foto pro oživení
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 22:35 ® kubas
-
Jen doplním, že ten IRON CLAW, je jakási odnož od SANGERu.
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 21:48 ® Padis
-
skwor-kdes ho sehnal.Mám pár Ownerů a jsem s nima spokojenej
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 21:38 ® kubas
-
Já vím že téma je jiné, ale nedá mě to, byl jsem teď na Slovensku a tam měly woby IRON CLAW, dostal sem dvd s recenzí na woby, sice bylo německy ale budiž, kde byly všechny typy a chody woblerů té značky ukázaný a jevili se velice dobře, hlavně ty větší na sumíky, štiky a hlavatky. Cena taky nebyla nějak příznivá, něco okole 400– 650sk. Máte někdo nějakou zkušenost?
reagovat - Středa 1. října 2008 ve 20:05 ® skwor
-
moezzz: Určitě napíšu. A sorry, že jsem Ti do otázky zatáhl jinou značku. aspius: To zní nadějně. U bolena je problém, že čase se jim okouká všechno (někde už třeba na thrilla moc nenachytám). U nás se opravdu skoro sehnat nedá, mám ho taky ze Slovenska, tam to asi bude lehčí.
reagovat - Středa 1. října 2008 v 19:17 ® aspius
-
skwor. S tým Ownerom si chybu určite neurobil. Je to nielen podľa mňa jeden z najlepších boleňových vobov. Perfektne a hlavne Ďaleko sa s ním nahadzuje a má veľmi dobrý, dráždivý chod. Chytám na neho už asi tri roky a môžem povedať, že pred 2–3 rokmi to bola jednička na Z. Šírave. V súčasnosti sa zdá, že ho už ryby trochu okukali. No a s tou jeho dostupnosťou si ma dosť prekvapil, pretože u nás sa dá zohnať bez problémov za cca 270 Sk.
reagovat - Středa 1. října 2008 v 19:16 ® moezzz reakce na …
-
skwor: Tak to si počkám na tvou recenzi
reagovat. Ale vypadá pěkně
- Středa 1. října 2008 v 18:33 ® skwor
-
moezzz: Mám ho ode dneška, na hodnocení je brzo. Ty ownery mají dvě nevýhody. První je vyšší cena, kolem tří stovek (to by se ještě dalo zkousnout), ta druhá je, že sehnat je se dá považovat za zázrak
reagovatNa druhou stranu lidi co ten wobler mají ho dost chválí.
- Středa 1. října 2008 v 17:55 ® moezzz
-
skwor: Tak mě zajímá ten tvůj. Je dobrej? Kolik koštuje?
reagovat