Vyhledávání
Illex
24.9.2008 | moezzz | 16.794 zobrazení | 118 odpovědíChytáte někdo na tyto poněkud dražší nástrahy? Jestli jo, tak napište co jste na ně už chytli a pošlete nějaké foto.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. října 2008 v 17:54 ® skwor
-
pepos.93: Tady je na foce wobů víc
reagovatMusíš to specifikovat.
- Středa 1. října 2008 v 16:30 ® reakce na …
-
jak hodně ja ten wob na fotce dobrej?
reagovat - Středa 1. října 2008 v 16:06 ® skwor
-
Nejen Illexy patří k dražším plasťákům
reagovat - Středa 1. října 2008 v 15:51 ® moezzz
-
Já jsem svého prvního Illexe asi špatně uvázal či co. Při prvním náhozu se koukám, že nástraha letí směrem doprostřed řeky, ale vlasec se neodvíjí. Myslel jsem, že mě odvezou
reagovat - Úterý 30. září 2008 v 11:57 ® petr.esox
-
Tak se chystám teprve je objednat. Už mám pro ně v krabičce připravené místo. Jen se je určitě budu bát vytáhnout, abych je neutrhnul. Takže asi jen v létě, když se bude dát chytat v plavkách…
reagovat - Úterý 30. září 2008 v 0:47 ® klucina
-
Specifický dotaz, i když snad k věci:). Jake mate zkušenosti s barvou green squash? Děkuji.
reagovat - Pondělí 29. září 2008 ve 23:48 ® moezzz reakce na …
-
hlubokopotáplivé kousky
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 23:21 ® moezzz reakce na …
-
inspo : Je to Lubina. No a krom tohoto tlouště přišlo ještě asi 15 dalších a 2 kudly.
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 22:38 ® inspo reakce na …
-
moezzz> kde je tak krásně čistá voda, po 14-ti dnech dešťů?
reagovat - Neděle 28. září 2008 ve 21:41 ® moezzz
-
Tloušťák z dneška
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 16:53 ® olda
-
moezzz:moc děkuji za ochotu.
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 19:32 ® moezzz reakce na …
-
olda : www.rybolov.cz
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 18:44 ® olda
-
Prosím kde se dají Illex objednat svrbí mi dlaně chtěl bych to na ně zkusit
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 14:57 ® HaD reakce na …
-
candátoman: v postatě vše, co jsi napsal je předurčuje k úspěchu
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 10:47 ® Candátoman
-
Možná jen „hloupý“ dotaz, ale čím to je, že jsou tyto woblery tak úspěšné? Chod, barva, důvěra rybáře v ně(že si člověk řekne,„když jsou tak drahé, tak prostě musí chytat sami“,… a dává jim více prostoru při lovu). O koupi také uvažuji, ale ta cena je opravdu šílená!
reagovat - Sobota 27. září 2008 ve 4:56 ® moezzz reakce na …
-
Foto nástrahy s rybou
reagovat - Sobota 27. září 2008 v 0:53 ® HaD reakce na …
-
foto nástrahy, nebo ryby?
reagovat - Pátek 26. září 2008 v 15:55 ® moezzz
-
Chtělo by to nějaké foto …
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 22:17 ® dam reakce na …
-
Toti – moc se netěš, voda je už studená a ryby se vracejí do tůní. Měl jsem z chytání na Illexy radost, dlouho jsem je nevyndal. Potřebuji se dostat do Hradiště, doplníme zásoby. Má sice být hezky, ale znepříjemní nám to listí, kterého je už všude plno…
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:03 ® toti reakce na …
-
Nazdárek, Davide, já měl týden dovču ( teda Pavla měla dovču ), a tak jsme jeli na Seč. Nachytal jsem na vláčku celkem dost candíků ale jen do 50 cm. Nějaký okasy do 38 cm, bolínky do 60 cm a štičky do 70 cm. Nejlepší nástrahou se ukázala planda 7 g a Illexík 50 mm – Vairon a na okasy Chubby – Vairon. Těším se na přebor. Čus.
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 v 15:27 ® dam reakce na …
-
toti – byl jsem v úterý na Svratce, je znát, že se ochladilo. Začal jsem rotačkou, docela fungovala. Pak jsem nasadil Illexe 3,8 a super chytačka. Je fakt, že mám jeden trojháček sundaný, takže spousta útoků zůstala neproměněna. Na druhou stranu musím říci, že jsem pak vyzkoušel pár typů od Lovce – Rapy. Výsledek také velmi dobrý. Nejvíce proměněných záběrů je ihned po dopadu na hladinu.
reagovat - Čtvrtek 25. září 2008 ve 3:11 ® HaD
-
Výborná nástraha, která často přinese úlovek i když už nic jiného nešlape. Všelékem však není.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 22:20 ® toti
-
Já na Illexíky chytám s velikou oblibou. V letošním roce jsem, pokud jde o woblery, dal Illexům asi největší prostor. Chytám na Tiny Fry 3,8 i 5 cm a zkoušel jsem i potápivé modely. Všechny chodí precizně a dravečky dost spolehlivě vyprovokují k akci. Dají se na ně chytit snad všichni dravci včetně dalších druhů, jako jsou cejni, kapři, tloušti, jeseni, plotice, lipani, karasové, perlíni, atd. Osobně používám nejraději barvy jako moezzz a k nim Ayu, Vairon a potočák.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 18:30 ® BorisP reakce na …
-
Na plytke reviry (najma s miernym prudom) na jalce, ostrieze su podla mojich skusenosti velmi dobre, ale cena je riadna
reagovat.. u nas je top „Ayu“
- Středa 24. září 2008 v 17:35 ® moezzz reakce na …
-
Tak já zatím chytal jen s tiny fry 3,8 cm v barvě tanago. Můžu říct, že doposud jsem na žádný jiný wob. nechytil tolik ryb, jako na tento. Ale nutno podotknout, že většina ryb byla menších rozměrů.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 17:25 ® revoke
-
Co jsem slyšel já, tak cena odpovídá kvalitě. Sám žádného zatím nemám, tak jsem zvědavý na další vaše odpovědi.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 16:30 ® skwor
-
Která barva se Ti osvědčila? U modelu tiny fry se mi zdají některé hodně podobné…
reagovat - Středa 24. září 2008 v 16:12 ® moezzz
-
Zravna dneska mi pár krasavců dorazilo domů
reagovat