Vyhledávání
jak na candata na privlac
24.9.2008 | farnas | 8.137 zobrazení | 39 odpovědí
Ahoj nevite jak na candata na vlacku.v jakou hodinu nebo na jakou nastrahu.Nejaky zaruceny zpusob. diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. září 2008 ve 20:43 ® mirmen
-
„ZARUČENÝ ZPŮSOB“ n e e x i s t u j e !!!!
reagovat - Středa 24. září 2008 v 18:55 ® olda
-
petr.esox:Přesně ,před loni jsem našel hodinu místo každý den okolo 18hod jsem 3–4 kus chytil asi 14 dni bohužel se to už neopakovalo ani letos hledat,hledat,hledat.
reagovat - Středa 24. září 2008 v 17:56 ® sgt.mooody
-
jojo celí jeto jen otom vychytat kdy ty zubouni projížděj,až bych nato přišel tak bych je chytal normálně na splávek s dostatečně nastavenou hloubkou a na háček bych píchnul hrouzánka.Já mám například na Orlíku vyčekovaný místo na candáty kdy mi přicházejí zaběry ze dna přesně v 22:00 večer.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:45 ® petr.esox
-
Taky bych na to rád přišel. Candát je specifický – když najdeš místo, vhodnou nástrahu a hodinu, kdy tam candáti projížděj – tak můžeš chytat co hrdlo ráčí. Ale jde právě o to na to přijít. Vtip je v tom, že další rokměsíc, týden, den) je to většinou úplně jinak a tak začínáš od začátku. Hlavně pak nevyplundrovat celé generační hejno – jinak nebudou candáti.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:45 ® Robur
-
s tou hodinou je to správná otázka. Musíš si zjistit kdy vláček s candáty bude projíždět, no a pak jim musíš nabídnout tu správnou nástrahu. V poslední době zastávám názor, že zásek by měl být agresivnější. Protože jsem jich 50% neprosekl či nedosekl. Nevím. Prostě spadli. V poslední době mám spíš úspěchy na woby či plech než gumu. Přitom si myslím, že by to mělo být naopak.
Padák, kolik kamarád těch candátu chytnul? Nevím, proč, ale připadá mně, že vydáváš náhodu za zaručený návod.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:43 ® farnas
-
vybava......
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:42 ® farnas
-
moje vybyva twistery.
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:29 ® farnas
-
jo diky
reagovat - Středa 24. září 2008 ve 14:24 ® -zruseno
-
Zkus vláčenou žížalu,na jigovou hlavičku navlíkni žížalu.Veď jí jako twistera,občas zastav navíjení,nebo s tím pocukni.Berou na to nejen candáti,ale i okouni.Kamarád na to chytil 73cm candáta.Můžeš použít i napodobeniny od berkley.
reagovat