Chytej.cz

Veletrh Brno 18.3 - 22.3.2009 SRAZ necteno

21.9.2008 | Robur | 62.703 zobrazení | 580 odpovědí

Opět aktualizuji:-) protože někteří uš mají zimu či jaro. Ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 20. března – pátek. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 80 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 20. 3. 2009: od 19:00 restaurace Holiday + ubytování Ubytování 80,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 20. března 2009 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc). Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště /POZOR, VSTUPENKA NA VÝSTAVIŠTĚ JE I JÍZDENKA NA MĚSTSKOU DOPRAVU/. Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc. Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod. Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně. Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada. Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

info o minulém srazu je www.chytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. března 2009 ve 22:17 ® njesek

omluva všem,že jsem se nedostavil do hospůdky na pokec,ale strávil jsem s klukem večer na pohotovosti v dětské

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 21:31 ® regulus reakce na …
regulus

Rico – ne**r, já za to fakt nemůžu, koho by napadlo, že Starobrněnskýpivo varský hospodě budou čepovat takovej samoser z UnL, beztak jestli to nebylo kvůli hokeju. -:)))

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 21:10 ® Alov
Alov

Vagi> Klídek. Letos dorazím na sraz, takže tam můžem třepat až do rána. Včera mě stejně od zubů bolela celá huba, takže bych akorát huhňal :-))

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 20:11 ® Rico
Rico

Jinak Regulovi dekuju za uchutnani kvasnicoveho Breznaka, prosim uz nikdy vic!!!!

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 19:57 ® Rico reakce na …
Rico

Tak sem se nejak rouzkoukal doma, rozvezl jsem Vagiho k jeho raachotince a Susíka do jeho domečku. Bylo tu suprove, az na to ze chteji ridice a le nenechaji ho ani vyspat a nejradiji byho vozrali na srot, stacilo ja jsem dneska panio HaDovou prosil o prasek na palici a byl jsem ji moc vdecny kdyz zabral. Mno ja tam utratil tak par penez, poridil jsem si kaprove delicky od mivardi olus navyjacky taky od nich, na jeden prostek s navijackem jsem vytovcil slevu 99% ;-) ale za to vdesim SuSovi (nabidli mi deset procent bez toceni ale on mi rek abych se na to vysral sel tocit a bác ;-) )

Jinak co koukam tak me asi Vagi solivne pomlouval v tej chvilce kdyz jsem sel doprovodit Robura domu. Diky vsem zucastnenym za super pokec i HaDovi za hezke prijeti na stanku…

Mno zatim staci, pokusi se napsat clanek o tenhle krasne akci…

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 19:57 @  reakce na …

Tak sem se nejak rouzkoukal doma, rozvezl jsem Vagiho k jeho raachotince a Susíka do jeho domečku. Bylo tu suprove, az na to ze chteji ridice a le nenechaji ho ani vyspat a nejradiji byho vozrali na srot, stacilo ja jsem dneska panio HaDovou prosil o prasek na palici a byl jsem ji moc vdecny kdyz zabral. Mno ja tam utratil tak par penez, poridil jsem si kaprove delicky od mivardi olus navyjacky taky od nich, na jeden prostek s navijackem jsem vytovcil slevu 99% ;-) ale za to vdesim SuSovi (nabidli mi deset procent bez toceni ale on mi rek abych se na to vysral sel tocit a bác ;-) )

Jinak co koukam tak me asi Vagi solivne pomlouval v tej chvilce kdyz jsem sel doprovodit Robura domu. Diky vsem zucastnenym za super pokec i HaDovi za hezke prijeti na stanku…

Mno zatim staci, pokusi se napsat clanek o tenhle krasne akci…

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 18:54 ® sus1

Tak sem tet dorazil,vagi před hodinou,zase kecá:-)) )V19.00 odcházim na bál,tak sem snad něco dam zejtra.:-) Jinak s tou ubytovnou,bylo to tam perfektní a s těma pěnězma?tak to je naprd,bude opravdu chtít tu zálohu dopředu zaplatit, at neni pro příště zbytečně zle,pokazí se to jen jednou. Robur:Díky. regule!dýl – znamená později,tojen tak pro příště.:-))

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 18:28 ® vagi
vagi

Tak jsem dorazil domů. Uf. Akce to byla parádní, děkuji všem, kteří se zúčastnili za společnost, bylo to moc fajn a rád jsem všechny viděl. Regulus: ta jedna fotka je zcela evidentní fotomontáž :-) Alov: já si tě nevšiml, měls houknout, abychom si aspoň potřásli pacičkou. Jdu dospávat, Ať můžu večer na PIVO podrobnosti později. PIVO proto, že Strakonice nikdy více, lepší ránu do palice :-) CePééééééééé už nikdy :-)

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 18:10 ® Robur
Robur

tak jsem byl právě vrátit klíče, správce byl dost nepříjemný, že včera dostal zálohu 500 a dál jsem mu nic nepřidal. Nechci to rozmazávat, páč se někdy chovád ost zvláštně či náladově. Pry za loňský rok dost dopláceli na elektrice a co já vím ještě. Ale asi se příště bud eplatit víc. Spíš bych ale podtrhl tu myšlenku, že pokud se někdo nahlásí na spaní či do hospody a já rezervuji x míst, které pak můžou nebo zůstanou prázdná, tak se pak taky může stát, že nás příště pošlou do háje. Správce třeba řekl, že jak neutrží 1000ku, tak se mu nevyplatí něco dělat. Tím nechci říct, že se to celé nevydařilo, já byl spokojený moc, ale teď jde o principy. Říkám ještě, vůbec se to netýká lidí co přesapli, nic jsem nedoplácel, ale spíš se navážím do těch co se ani neomluvili. Nedělám tam jen Chytej akce a beru to jako hazard se vým jménem.

Jiank jediná ostuda byl Regul, který ani nedojedl a tak vůbec. Fotky prý budou:-D

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 17:44 ® 1Mara
1Mara

Ty krásko vy si ale žijete :-) no hlavně že se vám tam líbý :-) já mám dnes aspoň osobáček

reagovat
foto/forum/2009/th-img8181.jpg
Sobota 21. března 2009 v 17:26 ® regulus
regulus

To skoro vypadá, že se ostatní účastníci zájezdu ještě neprobrali z deliria tremens. -:))))

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 12:39 ® Alov reakce na …
Alov

Co na to říct. Jak tak koukám na ty fotky, tak vám v duchu závidím. Já hold dycky ostrouhám, protože obdobné akce musím odřídit autem. No za 3 a půl roku už bude moct jezdit syn, tak si to konenčně začnu na plno užívat. Jinak Regule prosím příště vynechat ty fotky s tou baštou, protože mě nebaví neustále fénem sušit klávesnici :-))

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 11:06 ® regulus
regulus

No a na závěr dvě forky jak se říká od huby, aby na mě Hadová byla kapinku míň namíchnutá za fotku s tataráčkem i TR a HaDovi chutnalo. -:)))

reagovat
foto/forum/2009/th-img8178.jpgfoto/forum/2009/th-img8179.jpg
Sobota 21. března 2009 v 11:01 ® regulus
regulus

No a možná největší haló bylo, když Vagi názorně ukazoval, jak jeli do Brna, škoda, že ty fotky nejsou se zvukem.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8176.jpgfoto/forum/2009/th-img8177.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:59 ® regulus
regulus

Frk má už druhou porci žeber a Jezule stále telefonuje …

reagovat
foto/forum/2009/th-img8175.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:58 ® regulus
regulus

Jezinka chuděra přijela vyhládlá jak pes a smedná ako ťava (rozebírat to raděj nebudu), mimochodem si přivezla i toho psa, jen mám obavu aby si na příští veletrh nedovezla koňa. -:))) Na třetí fotce vysvětluje Hydromačce, jak strašně ji nastala, že se nedostavila, no a Vagiho výraz je bez komentáře.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8172.jpgfoto/forum/2009/th-img8173.jpgfoto/forum/2009/th-img8174.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:53 ® regulus
regulus

Obsluha byla sličná a Vagi měl málem ukroucenou hlavu …

reagovat
foto/forum/2009/th-img8171.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:52 ® regulus
regulus

Za tuhle fotku asi moc ovací nesklidím (možná dostanu i rybičku -:))) ), hádejte kdo to je (TR samo nemyslím)

reagovat
foto/forum/2009/th-img8170.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:50 ® regulus
regulus

Cep se nad sebou zamyslel, objednal si horkou vodu a chlastal jakejsi chemickej sajrajt, že by mu ten Dudák tak moc nešmakoval???

reagovat
foto/forum/2009/th-img8169.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:48 ® regulus
regulus

Malá technická, ty popisy fotek nejsou vidět, takže k předchozím fotkám repete:

Ctěná společnost

Rico vysvětluje Prutosovi jak to funguje …

Tomucha s přáteli v koutku …

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 10:46 ® regulus
regulus

Ještě nějaký fotky …

reagovat
foto/forum/2009/th-img8166.jpgfoto/forum/2009/th-img8167.jpgfoto/forum/2009/th-img8168.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:42 ® regulus
regulus

Jinak pokud se jídla týká klasika, kromě tý strakonický pivní příšernosti tam naštěstí čepovali i Starobrno. -:)))

reagovat
foto/forum/2009/th-img8163.jpgfoto/forum/2009/th-img8164.jpgfoto/forum/2009/th-img8165.jpg
Sobota 21. března 2009 v 10:39 ® regulus
regulus

Takže se zpožděním, ale přece. Srázek byl luxusní, ale letos nějakej vlažnější, ani jsme neudělali žádnou ostudu (alespoň než jsem odešel). Vzhledem k tomu, že mi bylo otřesně blbě, opustil jsem ctěnou společnost asi o půlnoci, trapně střízlivej. Největší faux pas byl brněnskej pivní víceboj. V prvé řadě mi do návštěvy veletrhu vlezly nečekaný pracovní povinnosti, takže jsem dorazil až ve 3 odpoledne. Při návštěvěpivo varské restaurace jsem z hrůzou zjistil, že místo slibovaného Trenka, čepují Březňák, no tak jsme to průbli. Komentáře kolegů byly takový, že už nikdy neřeknou, že Starobrno je špatnýpivo , chuť jsme si spravili statobrněnskou 11 a 12 a to jsem ještě netušil, co nás čeká ve srazové hospodě.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8162.jpg
Sobota 21. března 2009 v 9:04 ® 1Mara
1Mara

Alov stím zubem mi povídej, asi jsem už sterší pán :-)) )

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 7:29 ® Alov
Alov

Tak jsem se včera večer vrátil z veletrhu. Chodil jsem kolem stánku chytej.cz jak mlsný kocour, že potřepu Davidovi a ostatním pravicí, ale kluci tam buď nebyly nebo tam bylo narváno. Pak se tam zjevil Vaginátor, ale to už jsem jen proletěl a frrr domů. Takže to potřepání si nechám na srázek :-) . Jinak vzhledem k vytrvalé bolesti zubů jsem do nakupování nebyl nějak hrr. Koupil jsem si jen nové křeslo k vodě a klukovi stojan na bobkařinu.Útrata cca 3 000.- . Na drobnosti jsem moc náladu neměl. Pak jsem si šel vyslechnout losování cen, jestli se náhodou štěstí neunaví a nesedne na blba a unavilo. Vyhrál jsem včerejší 3. cenu a tou byl 10 kg kýbl směsi na boili od Těšínského. Ted jen přijít na to, jak to ukoulet :-))

reagovat
foto/forum/2009/th-img8161.jpg
Sobota 21. března 2009 v 1:30 ® cercer
cercer

Regule,vim že už jsi odpadnul z hospy-frkni sem nějaký aktuální foto!!:-D

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 0:59 ® 1Mara
1Mara

Jakpak se asi mají ty naše vydry z celé republiky jako Sus,Robur,Vagi,Re­gulus,Cep atd klucí šikovný myslím na vás , nechlastejte tolik bude vám blbě jako mě hahahahahahahah :-)) )))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 18:00 ® Frk
Frk

Máš kliku VOČKO :-))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 17:59 ® Frk
Frk

jo, saunu jo. A kdo dorazí po 22 hodině tak co? A slušně, prosím :-))

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 15:43 ® Robur
Robur

tak jsem se vrátil z veletrhu a byl jsem mile překvapen, sice jsem tam nechal cca 5000, ale myslím, že úspora je tak 2000Kč, 450 na udici, porovnána cena s eschopem, budna tak 800, prodejce uvádí 2000, ale píšu 800, časospi rybář předplatné úspora 50 Kč a dárek čelovka, takže předplatné mám tak za 200Kč. Háčky cca 500ks po koruně, pdotýkám různé druhy, takže to by bylo 500Kč, , gatě 150Kč a nějaký noname naviják, ale vypadá moc pěkne :-D , tak mně do toho nekecejte. Woblery a gumy, úspora taky tak 200, no a to je vše přátelé.

reagovat